סיוע בהפעלת PlayON! HD
מה בדיוק ה SETUP שלך. תן יותר פרטים. והאם יש לך דיסק קשיח פנימי במכשיר?פופיק כתב:הי,
בשעה טובה הגיע המכשיר אבל לצערי אני לא מצליח לחבר אותו למחשב.
קניתי כבל USB ואני מקבל הודעה במחשב שהUSB לא מזוהה..
תודה...
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל
מפיץ PlayOn!HD בישראל
הבנתי. מציע לקרוא את השרשור הבא, ייתן לך את הפתרוןפופיק כתב:יש דיסק פנימי, איזה SETUP צריך להיות?
קראתי בחוברת שפשוט צריך לחבר את כבל USB למחשב ואז ניתן שהסטרימר ישמש כהארד דיסק.....
http://www.acryan.com/forums/viewtopic. ... 03&start=0
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל
מפיץ PlayOn!HD בישראל
פופיק כתב:קראתי את השרשור. חיברתי את הסטרימר ואישרתי לו להתחבר למצב מחשב.
הבעיה היא שבמחשב אני מקבל הודעה שהתקן הUSB לא מזוהה. (XP SP 2)
יש לך רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
תודה...
אני עובד עם ויסטה ולא היתה לי בעיה. אולי עוד משתמשים יכולים לחוות דעה.
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
אולי משהו מאלה:
1. יותר מדי התקנים מחוברים ל-USB במחשב שלך ? נסה לנתק את כל התקני ה-USB ולחבר רק את הסטרימר והעכבר.
2. דיסק קשיח לא מחובר כמו שצריך בתוך הסטרימר ?
3. דיסק קשיח לא מפורמט ?
1. יותר מדי התקנים מחוברים ל-USB במחשב שלך ? נסה לנתק את כל התקני ה-USB ולחבר רק את הסטרימר והעכבר.
2. דיסק קשיח לא מחובר כמו שצריך בתוך הסטרימר ?
3. דיסק קשיח לא מפורמט ?
מוזר. למרות שהדיסק כבר פורמט בהתקנה, תנסה לפרמט אותו שוב - יש אופציה לזה בתפריטי ה SETUP. תסתכל גם על השרשור הזה:פופיק כתב:קראתי את השרשור. חיברתי את הסטרימר ואישרתי לו להתחבר למצב מחשב.
הבעיה היא שבמחשב אני מקבל הודעה שהתקן הUSB לא מזוהה. (XP SP 2)
יש לך רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
תודה...
http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=42&t=3161
הם ממליצים גם על פירמוט כאחד הפתרונות האפשריים.
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל
מפיץ PlayOn!HD בישראל
יש לך מחשב אחר שאתה יכול לבדוק איתו כדי לראות אם זה בעיה במחשב ?פופיק כתב:פירמטתי את הדיסק, הורדתי את כל התקני הUSB , עשיתי אתחול למחשב, שיניתי סלוטים במחשב..
ועדיין - אני מקבל את ההודעה שWINDOWS לא מזהה את ההתקן .. ??
יש עוד רעיונות לפתור את הבעיה המבאסת הזאת?
תודה...
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל
מפיץ PlayOn!HD בישראל
חיברתי PlayOn ללפטופ שלי T61 עם XP SP2, וזיהה בלי בעיה ואני רואה אותו כדיסק במחשבפופיק כתב:ניסיתי בלפטופ וגם שם אני מקבל הודעה שההתקן לא מזוהה...
(אחרי שה PlayOn מבצע אתחול מחדש עם נורת power כבויה).
רשמת שקנית כבל USB. למה קנית כבל? כבל USB SLAVE מגיע יחד עם המכשיר.
חוץ מזה, ניסית את מה שכתוב בשרשור ששלחתי קודם לגבי מחיקת שורות עם סימן קריאה ב DEVICE MANAGER?
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל
מפיץ PlayOn!HD בישראל
חיברתי את הכבל שהיה באריזה, ללא הארכה ועדיין המחשב לא זיהה אותו.vamos650 כתב:ירייה באפלה....
אולי אתה משתמש בכבל usb סטנדרטי ולא ב slave ?
גם אם יש כבל הארכה ל usb זה לא יעבוד....
הבוקר חיברתי את הסטרימר לנייד נוסף והפעם זה עבד.. כנראה שיש לי בעיה במחשבים עם XP .
ברשותך 2 שאלות נוספת:
האם חיבור כבל HDMI לרסיבר מספק את איכות הוידאו והאודיו הגבוהה בותר או שאני צריך לחבר את הכבלים האחרים שהגיעו (קואקסיאלי ? )
ראיתי שיש אופציה להעברת קבצים דרך הרשת (יש לי מתאם אלחוטי) -כיצד עושים זאת?
האם אני צריך להתקין את סמבה? (נמחק כאשר פירמטתי את הדיסק)
תודה רבה על העזרה!
זה תלוי ברסיבר. אם הוא מקבל אודיו 5.1 באמצעות HDMI אז אין צורך לחבר גם את הכבל האופטי. אחרת, תחבר את הכבל האופטי לרסיבר.פופיק כתב:חיברתי את הכבל שהיה באריזה, ללא הארכה ועדיין המחשב לא זיהה אותו.vamos650 כתב:ירייה באפלה....
אולי אתה משתמש בכבל usb סטנדרטי ולא ב slave ?
גם אם יש כבל הארכה ל usb זה לא יעבוד....
הבוקר חיברתי את הסטרימר לנייד נוסף והפעם זה עבד.. כנראה שיש לי בעיה במחשבים עם XP .
ברשותך 2 שאלות נוספת:
האם חיבור כבל HDMI לרסיבר מספק את איכות הוידאו והאודיו הגבוהה בותר או שאני צריך לחבר את הכבלים האחרים שהגיעו (קואקסיאלי ? )
ראיתי שיש אופציה להעברת קבצים דרך הרשת (יש לי מתאם אלחוטי) -כיצד עושים זאת?
האם אני צריך להתקין את סמבה? (נמחק כאשר פירמטתי את הדיסק)
תודה רבה על העזרה!...
כדאי להתקין סמבה כדי לאפשר גישה לדיסק הפנימי מרחוק. תוריד את ה Extension Package מהלינק הבא ותעקוב אחר ההוראות.
http://www.acryan.com/downloads/PV73100 ... ackage.zip
העתקת קבצים - ניתן לבצע או לאחר התקנת סמבה - ה PLAY יזדהה כמחשב ברשת, או ע"י פעולת COPY מהמכשיר (יש כפתור COPY בשלט).
גם אני קיבלתי את ה-POHD שלי
יש לי חיבור קווי לרשת ואני מעוניין לחבר את ה-POHD ל -PC.
חיבור מ-POHD ל-PC:
הגדרתי DHCP וקבלתי IP, אבל עדיין לא ברור לי איך אפשר להתחבר ל-PC, מצאתי מסמך בפורום העולמי אבל הוא מתאר חיבור של ויסטה ולי יש XP.
חיבור מ-PC ל-POHD:
לאחר התקנת ההרד דיסק (כרגע עוד לא התקנתי) מה השלב הבא?
לפי מיטב הבנתי צריך להתקין סמבה על ה-POHD כדי לראות אותו מה-PC ?!
תודה
עפר
חיבור מ-POHD ל-PC:
הגדרתי DHCP וקבלתי IP, אבל עדיין לא ברור לי איך אפשר להתחבר ל-PC, מצאתי מסמך בפורום העולמי אבל הוא מתאר חיבור של ויסטה ולי יש XP.
חיבור מ-PC ל-POHD:
תודה
עפר
תתחיל בלהגדיר שיתוף במחשב ה XP, פתוח ללא סיסמא, ותנסה לגשת מהמכשיר דרך אופציית Browser בתפריט. אתה אמור להיות מסוגל לראות את המחשב בתוך קבוצת עבודה ולהגיע לשיתוף ולקבצים.oferco69 כתב:גם אני קיבלתי את ה-POHD שלי![]()
חיבור מ-POHD ל-PC:
חיבור מ-PC ל-POHD:
תודה
עפר...
לגבי הכיוון ההפוך: לאחר התקנת הדיסק, בהדלקה ראשונה המכשיר יציע לך לפרמט אותו, אז תפרמט. לאחר מכן תתקין Extension Package אשר כולל Samba Server, אותו תוריד מהאתר העולמי -
http://www.playonhd.com/support
בתום התהליך אתה אמור לראות את המכשיר ברשת סמבה בשם playonhd.
Cotango
מפיץ PlayOn!HD בישראל
מפיץ PlayOn!HD בישראל
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
גם לי יש מספר שאלות על POHD שקיבלתי (בינתיים כל מה שבדקתי עובד מצוין! במיוחד הופתעתי מזה שאין בעיות
חיבור לראוטר G, היות ובעבר תמיד נתקלתי בבעיות הצפנה עם pocket pc/ squeezebox
)
איך מוחקים ערוצי חדשות מרשימת RSS? ניסיתי להוסיף את YNET כמה וכמה פעמים ללא הצלחה.
הכתובת שכן מקבלת עדכונים מציגה ג'יבריש על המסך במקום כותרות, למרות שניסיתי קידוד עברית וUTF (לא שדרגתי גרסה ממה שהתקבלה עם המכשיר).
YOUTUBE לא עובד, הבנתי שזה בגלל בעיות רישוי. מה הצפי לפתרון? האם יש שירותי וידאו רשת אחרים שאפשר להפעיל? הבנתי שAC.RYAN פיתחו גם שרת לפי.סי. ומעניין אם אפשר להשתמש בו בשביל הזרמת תוכן חוץ משיתוף רשת (בינתיים בדקתי SAMBA על לינוקס ועובד מצוין לתוכן SD ברשת אלחוטית, לא ניסיתי UPNP).
חיבור לראוטר G, היות ובעבר תמיד נתקלתי בבעיות הצפנה עם pocket pc/ squeezebox
)
איך מוחקים ערוצי חדשות מרשימת RSS? ניסיתי להוסיף את YNET כמה וכמה פעמים ללא הצלחה.
הכתובת שכן מקבלת עדכונים מציגה ג'יבריש על המסך במקום כותרות, למרות שניסיתי קידוד עברית וUTF (לא שדרגתי גרסה ממה שהתקבלה עם המכשיר).
YOUTUBE לא עובד, הבנתי שזה בגלל בעיות רישוי. מה הצפי לפתרון? האם יש שירותי וידאו רשת אחרים שאפשר להפעיל? הבנתי שAC.RYAN פיתחו גם שרת לפי.סי. ומעניין אם אפשר להשתמש בו בשביל הזרמת תוכן חוץ משיתוף רשת (בינתיים בדקתי SAMBA על לינוקס ועובד מצוין לתוכן SD ברשת אלחוטית, לא ניסיתי UPNP).
חייב להגיד שה POHD הוא אחלה מכשיר!! נוח לשימוש, ידידותי, ונותן תוצאות ללא דופי!
שאלה נוספת ברשותכם:
חיברתי דונגל ואני מצליח להתחבר לראוטר ולשמוע תחנות רדיו פידים וכו'.
הצלחתי גם מהמחשב להתחבר לPOHD - זה היה אחרי ניסיונות רבים ובסוף דרך שורת "run" כשכתבתי את הIP..
שאלתי האם ניתן להתחבר אחרת? מהמכשיר למחשב? ואם כן האם ניתן להזרים סרטים אלחוטית?
תודה !!
שאלה נוספת ברשותכם:
חיברתי דונגל ואני מצליח להתחבר לראוטר ולשמוע תחנות רדיו פידים וכו'.
הצלחתי גם מהמחשב להתחבר לPOHD - זה היה אחרי ניסיונות רבים ובסוף דרך שורת "run" כשכתבתי את הIP..
שאלתי האם ניתן להתחבר אחרת? מהמכשיר למחשב? ואם כן האם ניתן להזרים סרטים אלחוטית?
תודה !!
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
מהמכשיר למחשב קל מאוד להתחבר - רק צריך לשתף ספריה ברשת. בינתיים ניסיתי והצלחתי להזרים רק סרטי DIVX ברשת אלחוטית.