איזה משחק מכוניות מומלץ לPS3?
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3726
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 856 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
מבין המשחקים למרוצי מכוניות הקיימים איזה לדעתכם המוצלח ז"א שכולל בתוכו תחרויות של כביש וגם על דרכי עפר וכו??
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא מכיר גם וגם. לכל תחום יש את המשחק שמתמחה בו.
יש את Dirt 2, שמאוד נהניתי מהדמו שלו למרות שאני לא מת על משחקי מירוצים, ותחכה קצת - יצא GT5 בחודשים הקרובים.
יש את Dirt 2, שמאוד נהניתי מהדמו שלו למרות שאני לא מת על משחקי מירוצים, ותחכה קצת - יצא GT5 בחודשים הקרובים.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
השאלה שלך כללית מידי.
לרוב אין משחקים שמערבבים כביש + שטח באותו המשחק, חוץ מ-GT5 (המלא) שצפוי לצאת במהלך 2010.
אם אתה מחפש משחק בסגנון סימולטור אז המתאימים הם GT5 Prologue שזה המשחק המקדים ל-GT5, או F1 CE שניהם יצאו לפני כשנה וחצי כך שאפשר להשיג אותם ביד שניה בזול. אני אישית ממליץ. על ה-GT5P
אם אתה מחפש משחקים בסגנון arcade (לא מציאותי) אז יש הרבה אופציות - Dirt, Burnout Paradise, Grid, Need For Speed Shift ויש עוד כמה שאני לא ממש זוכר
לרוב אין משחקים שמערבבים כביש + שטח באותו המשחק, חוץ מ-GT5 (המלא) שצפוי לצאת במהלך 2010.
אם אתה מחפש משחק בסגנון סימולטור אז המתאימים הם GT5 Prologue שזה המשחק המקדים ל-GT5, או F1 CE שניהם יצאו לפני כשנה וחצי כך שאפשר להשיג אותם ביד שניה בזול. אני אישית ממליץ. על ה-GT5P
אם אתה מחפש משחקים בסגנון arcade (לא מציאותי) אז יש הרבה אופציות - Dirt, Burnout Paradise, Grid, Need For Speed Shift ויש עוד כמה שאני לא ממש זוכר
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
GT5P - יש גם מסלולי עפר לא? או שאני כבר יותר מידיי זמן לא שחקתי בו?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים