שלום.
אולי מישהו יכול להזכיר לי, מאחר ואני לא מוצא את זה בחיפוש בפורום - איך מאפשרים שיתוף של כונן USB שמחובר לפופקורן שלי ? איך נקרא השיתוף הזה ברשת ואיך ניגשים אליו ? SMB ? NFS ? האם הוא ניתן לקריאה וגם כתיבה ? האם צריך להיות מפורמט ב NTFS או EXT2/EXT3 ?
עד היום שיתפתי את התוכן מכונן 1 TB שמחובר למחשב ברשת, והתוכן הוזרם על גבי הרשת בזמן ניגון. הדבר יוצא בעיה, מאחר ואני מחויב להשאיר את מחשב ההורדה דולק כל הזמן. אני רוצה לשנות את המערכת, כך שהכונן החיצוני מחובר לפופקורן, ממחשב ההורדות אני אעביר את הקבצים החדשים אל תוך הכונן הזה בפופקורן דרך הרשת, ואבצע רענון של ה JUKEBOX מעל הרשת בעזרת YAMJ. כך יתאפשר לי לכבות את המחשב הזה במשך רוב הזמן (פרט לזמנים בהם המערכת מורידה תוכן חדש).
תודה
חן
שיתוף כונן USB בפופקורן A110
לפחות אצלי - מחובר 1 טרה דרך USB לפופקורן A110.
אין הגדרות מיוחדות מלבד שיש צורך לפרמט אותו EXT3 וכמובן חובה להפעיל אפליקצית NMT של SMB.
הוא יהיה גם ניתן לקריאה וגם לכתיבה.
וההזרמה תהיה חלקה לחלוטין מכל מחשב אחר ברשת (אפילו תקן N בהרצת 1080P).
כל שאר המחשבים רואים את ה 1 טרה המחובר לפופקורן ללא הגדרות מיוחדות.
אין הגדרות מיוחדות מלבד שיש צורך לפרמט אותו EXT3 וכמובן חובה להפעיל אפליקצית NMT של SMB.
כל שאר המחשבים רואים את ה 1 טרה המחובר לפופקורן ללא הגדרות מיוחדות.
-
ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
תודה.sky1sky10 כתב:לפחות אצלי - מחובר 1 טרה דרך USB לפופקורן A110.
כל שאר המחשבים רואים את ה 1 טרה המחובר לפופקורן ללא הגדרות מיוחדות....
נראה שלא בא בחשבון - הכונן 1TB מלא כמעט עד אפס מקום בתוכן בפורמט של NTFS. אין סיכוי שאני מפרמט אותו עכשיו ל EXT3
חן
חיבור דיסק חיצוני לפופקורן H-110
יש לי כמה אי הבנות לגבי הנאמר לעיל: אני רוצה לחבר דיסק חיצוני לפופ (בלי HDD פנימי) כי ניגון קבצי DVD בהזרמה מהמחשב (חיבור חוטי) מנוגנים מקוטע, ומהדיסק החיצוני הם מתנגנים בסדר (אני אשמח לשמוע דעות גם על זה). מה הכוונה ב "חובה להפעיל אפליקצית NMT של SMB" ? אם הפופ יודע לנגן גם דיסק שמפורמט NTFS , אז מה המוטיבציה לפרמט אותו ל EXT3 ? ואיך זה ש "כל שאר המחשבים רואים את ה 1 טרה המחובר לפופקורן ללא הגדרות מיוחדות" אם יש פוסטים שאומרים שצריך דרייבר מיוחד כדי שה WINDOWS יכיר את הדיסק? מישהו יכול לשפוך קצת אור?sky1sky10 כתב:לפחות אצלי - מחובר 1 טרה דרך USB לפופקורן A110.
כל שאר המחשבים רואים את ה 1 טרה המחובר לפופקורן ללא הגדרות מיוחדות....
לא מומחה - אבל מתמחה