מפגש קונסולות מספר 3 - יש דרישה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73268
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
הי חברים.
עבר זמן מה מאז מפגש הקונסולות האחרון (בו לצערי לא נכחתי) ולכן עולה השאלה, האם יש דרישה למפגש נוסף? אשמח לפידבקים.
עבר זמן מה מאז מפגש הקונסולות האחרון (בו לצערי לא נכחתי) ולכן עולה השאלה, האם יש דרישה למפגש נוסף? אשמח לפידבקים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לא הייתי בקודם, ואני לא באמת יכול להבטיח שאגיע לבא, אבל אני יכול להבטיח להשתדל.
האם נשים בהריון יהיו רצויות (במידה והן יצליחו להישאר ערות עד שעות כאלה)? מדובר בגיימרית עם יכולות COD שלא יביישו אף אחד פה בפורום.
האם נשים בהריון יהיו רצויות (במידה והן יצליחו להישאר ערות עד שעות כאלה)? מדובר בגיימרית עם יכולות COD שלא יביישו אף אחד פה בפורום.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מה אתה חושב? שאנשים ירצו לחזור הביתה ולהגיד שאישה בהריון מתקדם קרעה להם תצורה?
כן, היא מאוד רצויה
כן, היא מאוד רצויה
- Maayanki
- כתבת אתר

- תגובות: 484
- שם מלא: מעין קמחי
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
תן גם לו להינותShed כתב:אני תמיד בעד מפגשי קונסולות.
אני רק מבקש לא להביא שום מירוץ מכוניות אם מרטין מגיע. זה משבית קונסולה שלמה....
ואני בפנים!!! אם יהיו גם GH, rock band ודומיהם (מה לעשות, לזה התמכרתי... תתמודדו...).
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
למה לא, בכיף. במיוחד שבפעם שעברה זה היה לפני שהיה לי PS3 ועכשיו כבר יש (למרות ש-GT5P עוד היה לי לפני הקונסולה...
)
אז אם מתוכנן לארגן כזה מפגש אז מומלץ:
1. להפוך את הדיון לדביק לפחות עד לסיום המפגש עצמו (כדי שהמשחקים/עמדות/רשמים וכו' יהיו מרוכזים במקום אחד).
2. לתת התראה של תאריך+מיקום מספיק גדולה ולראות שיש אישור סופי לגבי התאריך מספר ימים לפני המפגש, כמובן שתמיד יש בלתמי"ם אבל כך אפשר לנסות להימנע מכמה שיותר.
ולגבי המכוניות - אני הבאתי את ההגה וה-GT5P, אם תרצו לא אביא שוב, למרות שאני חושב שגם ככה העמדה הזו הייתה ללא סאונד ברוב הזמן כך שזה לא היה כזה נורא.
אני רוצה לראות מישהו משחק GH או COD ללא סאונד, בעצם נשמע דווקא מעניין
אז אם מתוכנן לארגן כזה מפגש אז מומלץ:
1. להפוך את הדיון לדביק לפחות עד לסיום המפגש עצמו (כדי שהמשחקים/עמדות/רשמים וכו' יהיו מרוכזים במקום אחד).
2. לתת התראה של תאריך+מיקום מספיק גדולה ולראות שיש אישור סופי לגבי התאריך מספר ימים לפני המפגש, כמובן שתמיד יש בלתמי"ם אבל כך אפשר לנסות להימנע מכמה שיותר.
ולגבי המכוניות - אני הבאתי את ההגה וה-GT5P, אם תרצו לא אביא שוב, למרות שאני חושב שגם ככה העמדה הזו הייתה ללא סאונד ברוב הזמן כך שזה לא היה כזה נורא.
אני רוצה לראות מישהו משחק GH או COD ללא סאונד, בעצם נשמע דווקא מעניין
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- Maayanki
- כתבת אתר

- תגובות: 484
- שם מלא: מעין קמחי
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
יש ליין של מסיבות ירוקות - שכולם רוקדים עם אוזניות ענקיות ואז מבחוץ הם נראים כמו חבורה של חולי נפש שמפזזים ביחד, בשקט.
אפשר לנסות מפגש-קונסולות-ירוק ואז רק ישמעו אנשים מתעצבנים/צורחים/צועקים ולא את המשחקים
ייראה טוב בשידור חי (עם סאונד
)
אפשר לנסות מפגש-קונסולות-ירוק ואז רק ישמעו אנשים מתעצבנים/צורחים/צועקים ולא את המשחקים
תחשוב מנכ"ל, תהיה מנכ"ל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כן - הצרה היא רק שצריך לארגן ציוד מתאים - כל מיני מפצלי אוזניות וכד'.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אין לי בעייה להביא אותו, אני אביא אותו בכיף אם רק תרצו.Itay_Pollak כתב:יוסי - התכוונת שכן תביא את ההגה והמשחק או שלא?...
אבל התכוונתי שאם יהיה לחץ שלא להביא אותו בשביל לא "לבזבז" עמדה אז אני אבוא בלעדיו...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כמעט קטינים זה לא מה שיש לנשים בהריון בבטן? כבר אישרנו את הגעתם של כאלה.Maayanki כתב:כמעט קטינים מלמעלה או מלמטה?UriDrori כתב:מה הנוהל לגבי כמעט קטינים?......
מעט למקרה שMal ציין, קשה לי לחשוב על עוד מקרה שאפשר להיות בו קטין מלמטה. בהנחה שלא למדתי להקליד ברחם, כנראה שאני קצת מעל 18Maayanki כתב:כמעט קטינים מלמעלה או מלמטה?UriDrori כתב:מה הנוהל לגבי כמעט קטינים?......
אני חושש קצת להרגיש בחוץ פשוט. יש מישהו איפשהו קצת קרוב לגיל שלי? אם כן אני אשמח לבוא.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
UriDrori,
"קצת קרוב" זו הגדרה מעניינת
אם נניח שטווח המשתמשים באתר נע איפהשהוא בין בני 16 לבני 65 (ואני משוכנע שיש חריגים לשני הצדדים), עם גוף עיקרי בגילאי ה 30-50, אני מניח שמפגש קונסולות דווקא יתבסס יותר על קבוצת גיל של עד 45.
אם כך, אני (בן 27) קרוב יחסית לממוצע כנראה, ועדיין קרוב יחסית אליך
חוץ מזה - מפגש קונסולות משחקים - מה משנה הגיל? העיקר הראש - ובזה אי אפשר לדעת מי הכי ילד...
"קצת קרוב" זו הגדרה מעניינת
אם נניח שטווח המשתמשים באתר נע איפהשהוא בין בני 16 לבני 65 (ואני משוכנע שיש חריגים לשני הצדדים), עם גוף עיקרי בגילאי ה 30-50, אני מניח שמפגש קונסולות דווקא יתבסס יותר על קבוצת גיל של עד 45.
אם כך, אני (בן 27) קרוב יחסית לממוצע כנראה, ועדיין קרוב יחסית אליך
חוץ מזה - מפגש קונסולות משחקים - מה משנה הגיל? העיקר הראש - ובזה אי אפשר לדעת מי הכי ילד...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
למיטב זיכרוני, אתה זה שהשבתת קונסולה בודדה בפעם האחרונה, ועוד בשביל Guitar hero ..Shed כתב:אני תמיד בעד מפגשי קונסולות.
אני רק מבקש לא להביא שום מירוץ מכוניות אם מרטין מגיע. זה משבית קונסולה שלמה....
...