הלאן, אני מעוניין לרכוש LCD לחדר שעיקר שימושו יהיה חיבור למחשב
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אם מדובר במרחק צפיה של כ-3 מטרים אז מסך בגודל 73 אינץ' יהיה אידיאלי לצפיה בתכני 1080....zionmi01 כתב:לצפייה סרטי hd
איזה גודל מומלץ ואיזה חיבורים דרושים על מנת להגיע לחווית צפיה מרבית?...
וברצינות: תענה לשאלות (בזהירות) של dodi88 ונשמח לעזור לך לבחור מסך מתאים...
- erezha
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 243
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לפי הנתונים שאתה נתת לדעתי כרגע זה קצת לא יכול להסתדר. אתה ציינת מספר נקודות שהן העיקר:
1. מרחק צפייה 4.25
2. צפייה בעיקר בתכני HD
3. תקציב עד 3.5K
4. אתה מעוניין בחוויית צפייה מירבית.
למרחק צפייה שלך אתה צריך לבחור מסך בסביבות גודל 60" זה האידיאלי (לכל הפחות 50" אבל רצוי גדול יותר) במיוחד שאתה רוצה לצפות בתכני HD ששם היחס בין מרחק הצפייה וגודל המסך הוא חשוב ביותר. אחרת אם המסך יהיה קטן למרחק הצפייה לא תוכל להבחין בפרטים הרבים בHD ובעצם לא תוכל לנצל את הרזולוצייה הגבוהה ואת המסך.
דבר אחרון אם תשקלל את כל העובדות יחד עם החוויה המירבית שאתה רוצה לעולם לא יצא תקציב של 3.5. או שתגדיל משמעותית את התקציב או שתנמיך את המטרות שלך מהמסך.
בכל מקרה שתחליט לאן אתה מכוון כי אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה תעדכן ונשמח להמליץ לך על דגמים.
1. מרחק צפייה 4.25
2. צפייה בעיקר בתכני HD
3. תקציב עד 3.5K
4. אתה מעוניין בחוויית צפייה מירבית.
למרחק צפייה שלך אתה צריך לבחור מסך בסביבות גודל 60" זה האידיאלי (לכל הפחות 50" אבל רצוי גדול יותר) במיוחד שאתה רוצה לצפות בתכני HD ששם היחס בין מרחק הצפייה וגודל המסך הוא חשוב ביותר. אחרת אם המסך יהיה קטן למרחק הצפייה לא תוכל להבחין בפרטים הרבים בHD ובעצם לא תוכל לנצל את הרזולוצייה הגבוהה ואת המסך.
דבר אחרון אם תשקלל את כל העובדות יחד עם החוויה המירבית שאתה רוצה לעולם לא יצא תקציב של 3.5. או שתגדיל משמעותית את התקציב או שתנמיך את המטרות שלך מהמסך.
בכל מקרה שתחליט לאן אתה מכוון כי אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה תעדכן ונשמח להמליץ לך על דגמים.
שמע, אולי לא הגדרתי את עצמי מספיק טוב..
כוונתי הייתה מה תהיה החוויה המקסימילית לנתונים שנתתי כאן.
שוב, מדובר בחדר שינה ולא בסלון , על הקיר אין לי מקום ולא עלה לרגע מסך בסדרי הגדול האלה.
אני רוצה מסך full hd בסדרי גודל 32-37 שיחובר למחשב, בהתאם לכך אני רוצה חברה שיש לה את החיבורים המתאמים וכרטיס מסך שיתאים לצפייה דרך המחשב.
כוונתי הייתה מה תהיה החוויה המקסימילית לנתונים שנתתי כאן.
שוב, מדובר בחדר שינה ולא בסלון , על הקיר אין לי מקום ולא עלה לרגע מסך בסדרי הגדול האלה.
אני רוצה מסך full hd בסדרי גודל 32-37 שיחובר למחשב, בהתאם לכך אני רוצה חברה שיש לה את החיבורים המתאמים וכרטיס מסך שיתאים לצפייה דרך המחשב.