יש פה מישהו שקנה פלזמה פנסוניק PWD8 עם רמקולים? ...
אולי תוכלו לעזור לי בדעה חלוקה שיש לי עם מישהו, אני טוען של-PWD8 יש כביכול רמקולים תואמים (על פי חנויות מסויימות) ושיש אפילו מוכרים שהתחילו למכור אותם עוד מלפני חודשיים לעומת מישהו אחר שטוען שזה שטויות ומשחקים ושרק היום רק הגיעו הרמקולים האלה לארץ.
אם יש מישהו שיכול לתת לי הוכחה (תמונה יהיה ממש אחלה) שיש לו מסך כזה עם רמקולים מקוריים המתאימים למסך PWD8 אולי יקבל פרס !
יש כמובן לציין מתי ומאיפה נקנה המסך.
תודה.
אם יש מישהו שיכול לתת לי הוכחה (תמונה יהיה ממש אחלה) שיש לו מסך כזה עם רמקולים מקוריים המתאימים למסך PWD8 אולי יקבל פרס !
יש כמובן לציין מתי ומאיפה נקנה המסך.
תודה.
מאז ומתמיד היו
ליורוקום רמקולים תואימים למסכים מהסדרה הזו, עוד בתקופת הPW6. כשמזמינים את המסך, מזמינים לבקשת הקונה רמקולים מתאימים, ויורוקום מספקים אותו באריזה נפרדת יחד עם המסך.
מאז ועד עכשיו...
שי , השאלה שנשאלה מתייחסת באופן ספיציפי לדור השמיני הנוכחי , ולא לדורות העבר , שאבד עליהן הכלחמאז ומתמיד היו
--------------------------------------------------------------------------------
ליורוקום רמקולים תואימים למסכים מהסדרה הזו, עוד בתקופת הPW6. כשמזמינים את המסך, מזמינים לבקשת הקונה רמקולים מתאימים, ויורוקום מספקים אותו באריזה נפרדת יחד עם המסך....
יש מקוריים ויש תחליפיים תואמים
בגלל שהחברות לוקחים לעיתים סכומים ממש לא הגיוניים לרמקולים מקוריים
קמה תעשיה של תחליפיים תואמים ובכמעט חצי מחיר
לפאנסוניק וגם לנק נמכרו יותר תחליפיים בארץ מאשר מקוריים.
קמה תעשיה של תחליפיים תואמים ובכמעט חצי מחיר
לפאנסוניק וגם לנק נמכרו יותר תחליפיים בארץ מאשר מקוריים.
בוקר טוב למשכימי קום...
ישראל ,
מסכים איתך לגבי הרמקןלים של נק.לגבי פנסוניק לא נתקלתי בעבר ברמקולים שאינם מקוריים
.
מסכים איתך לגבי הרמקןלים של נק.לגבי פנסוניק לא נתקלתי בעבר ברמקולים שאינם מקוריים
כי מוכרים לך אותם בתור מקוריים!!!!!
סתם אני צוחק
תמיד היה יבוא מקבילי של רמקולים לא מקוריים תואמים למסכים שנמכרים היום
ישראל
זה פעם ראשונה שאני שומע על זה בפורום, אני לא יודע אם רמקולים מדור 6 נראים כמו רמקולים של דור 8 אבל אם יש גם תחליפיים אז עכשיו אני מבין למה הבחור שידברתי איתו בסלון חללית בזמנו אמר לי שהרמקולים עולים 500 ש"ח (ובמקומות אחרים זה 1000 או 1200 ש"ח).
נציג בכיר ביורוקום טוען כך:
כרגע בארץ ישנם רמקולים של סדרות ישנות.
פנסוניק פנתה לחברה סינית שתייצר עבורה רמקולים לסדרה 8 כדי להוזיל עלויות.
הרמקולים הללו צריכים להגיע אוטוטו לארץ.
לדעתי רמקולים של סדרה 6 הינם מספקים ומקוריים וכמו כן מתאימים בדיוק לגודל ה-8.
מחירם כיום הוא כמו של הרמקולים הסינים שצפויים להגיע.
כדאי לציין שהנושא של הרמקולים בלבל מאד גם אותי עד שפשוט שוחחתי עםבכיר בחטיבת הפלאזמות ביורוקום וזוהי תשובתו .
מקווה שעזרתי
כרגע בארץ ישנם רמקולים של סדרות ישנות.
פנסוניק פנתה לחברה סינית שתייצר עבורה רמקולים לסדרה 8 כדי להוזיל עלויות.
הרמקולים הללו צריכים להגיע אוטוטו לארץ.
לדעתי רמקולים של סדרה 6 הינם מספקים ומקוריים וכמו כן מתאימים בדיוק לגודל ה-8.
מחירם כיום הוא כמו של הרמקולים הסינים שצפויים להגיע.
כדאי לציין שהנושא של הרמקולים בלבל מאד גם אותי עד שפשוט שוחחתי עםבכיר בחטיבת הפלאזמות ביורוקום וזוהי תשובתו .
מקווה שעזרתי
ככה חשבתי
שבעצם הרמקולים של הסדרות הקודמות תואמים.
אני לא רוצה לחשוב אפילו על האיכות של הרמקולים שאותה חברה סינית הולכת לייצר ליורוקום... במילים אחרות, לא נראה לי שכשיגועו אותם רמקולים "מקוריים" יהיה כדאי להשקיע ולרכוש אותם אם החילופיים זולים משמעותית. מה עם פנסוניק, הם לא מייצרים רמקולים מקוריים מלווים?
אני לא רוצה לחשוב אפילו על האיכות של הרמקולים שאותה חברה סינית הולכת לייצר ליורוקום... במילים אחרות, לא נראה לי שכשיגועו אותם רמקולים "מקוריים" יהיה כדאי להשקיע ולרכוש אותם אם החילופיים זולים משמעותית. מה עם פנסוניק, הם לא מייצרים רמקולים מקוריים מלווים?
- serge
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 518
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אני נדהם כל פעם מחדש מחרושת השמועות.
רכשתי הרמקולים הנ"ל.
רמקולים מקורייים של פנסוניק, על האריזה מודפס הלוגו של PANASONIC ורשום MADE IN JAPAN
בחוברת המצורפת רשום בפירוש שמיועדים לדגמי PWD8.
רכשתי הרמקולים הנ"ל.
רמקולים מקורייים של פנסוניק, על האריזה מודפס הלוגו של PANASONIC ורשום MADE IN JAPAN
בחוברת המצורפת רשום בפירוש שמיועדים לדגמי PWD8.
נערך לאחרונה על ידי serge ב 28/02/2006 18:01, נערך פעם 1 בסך הכל.