5604 או 5603 - רוצה לקנות היום
הטלויזיה מיועדת לסלון עם מרחק צפייה של כ4 מטרים, אבל בבקשה אל תמליצו על גדלים אחרים, כי יותר מ42 לא נכנס בתוך הנישה שהטלויזיה צריכה לשבת בה.
הטלויזיה תהיה מחוברת לHTPC ותשמש גם לגלישה באינטרנט וכדומה, כלומר זה צריך להיות LCD ולא פלזמה.
בנוסף לHTPC הטלויזיה תחובר לWII, PS3 וממיר הוט HD.
ראיתי אצל חבר טלויזיה של פיליפס, עם המנגנון תאורה מאחורה ומאוד אהבתי את האפקט, הייתי מעדיף טלויזיה עם מערכת דומה, אבל אם יש בתקציב משהו איכותי הרבה יותר אני מעדיף את האיכות ולא את הפיצ'פקעס מן הסתם.
תקציב 4-5K ועדיף לכיוון ה4.
תודה רבה.
עריכה: אוקיי, החלטתי על ה5604, אבל עכשיו ראיתי שיש בזאפ את ה5603, הדגם הישן יותר, במחיר נמוך יותר. מה ההבדלים במציאות בין שני הדגמים?[/u][/b]
הטלויזיה תהיה מחוברת לHTPC ותשמש גם לגלישה באינטרנט וכדומה, כלומר זה צריך להיות LCD ולא פלזמה.
בנוסף לHTPC הטלויזיה תחובר לWII, PS3 וממיר הוט HD.
ראיתי אצל חבר טלויזיה של פיליפס, עם המנגנון תאורה מאחורה ומאוד אהבתי את האפקט, הייתי מעדיף טלויזיה עם מערכת דומה, אבל אם יש בתקציב משהו איכותי הרבה יותר אני מעדיף את האיכות ולא את הפיצ'פקעס מן הסתם.
תקציב 4-5K ועדיף לכיוון ה4.
תודה רבה.
עריכה: אוקיי, החלטתי על ה5604, אבל עכשיו ראיתי שיש בזאפ את ה5603, הדגם הישן יותר, במחיר נמוך יותר. מה ההבדלים במציאות בין שני הדגמים?[/u][/b]
נערך לאחרונה על ידי -Blaze- ב 06/01/2010 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4684
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 163 פעמים
Blaze,
אני אתאפק ולא אנסה לשכנע אותך להזמין את מהנדס העיר להרחיב את הנישה (
) אבל דע לך שמהמרחק הצפיה שלך בשילוב מסך בגודל 42 אינץ' לא תוכל אפילו למצות את הצפיה בתכני SD רגילים (ומבלי להזכיר כלל תכני 720 ו-1080) אלא אם כן אתה מתכוון לקרב עצמך למסך עד לכדי פחות מ-3 מטרים (לצפיה סבירה בתכני HD).
אני אתאפק ולא אנסה לשכנע אותך להזמין את מהנדס העיר להרחיב את הנישה (