משחקי הקונסולות הצפויים לשנת 2010
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
כמו בשנה שעברה, החלטתי לשתף את כולכם ברשימת משחקי הקונסולות שיגיעו אלינו בשנת 2010.
הרשימה מכילה משחקים שמיועדים לקונסולות xbox360, ps3, wii. בחרתי במכוון לא להתייחס למשחקים שיוצאים למחשב כי מה אפשר לעשות שחוץ ממספר משחקים בודדים נישת המשחקים לאט ובטוח יוצאת מהמחשב האישי ועוברת לקונסולות.
אני אשתדל לעדכן את הרשימה בכל פעם שיהיו הכרזות חשובות וגדולות בעולם משחקי הקונסולות.
כמובן שאני לא אעדכן את הרשימה עם כל משחק קיקיוני שיוכרז על מנת שהרשימה תשאר איכותית עם משחקים חשובים בלבד.
מבנה הרשימה:
רשימת המשחקים מוצגת לפי חלוקה למשחקים בלעדיים לקונסולות השונות ואז רשימה של משחקים שמגיעים למספר קונסולות במקביל.
כל משחק מוצג במבנה של תמונה אחת גדולה של המשחק כשמעל התמונה יש את שם המשחק ומידע על המשחק.
מידע שלכם:
אשמח מאוד אם תוכלו להוסיף מידע על משחקים שלא קיימים ברשימה על מנת שאעדכן את הרשימה. שתהיה בשאיפה הרשימה המעודכנת והטובה ביותר לשנת 2010.
במידה ואתם יודעים על משחק שלא מופיע ברשימה, אתם מוזמנים להוסיף תגובה עם פרטי המשחק:
שם המשחק, תמונה גדולה של המשחק, תאריך שחרור (ידוע או משוער), קישור לטריילר אם קיים, ולאיזה קונסולה הוא יוצא.
אז קדימה לרשימה...
[img2=550x113]http://img706.imageshack.us/img706/7084/xboxm.jpg[/img2]
השנה העומדת בפתח לבעלי קונסולת xbox360 נראית כשנה טובה מאוד ומלאה משחקים אקלוסיביים משובחים שחיכינו להם שנים.
כמו כן, השנה מתייעדת חברת מיקרוסופט לשחרר לעולם את פרויקט נטל שללא ספק יבוא ביחד עם משחקים אקסלוסיביים נוספים. יש למה לחכות.
להלן המשחקים האקסלוסיביים שידועים כרגע לקונסולות xbox360:
mass effect 2
תאריך שחרור: ינואר 26
טריילר: [url=
[img2=550x308]http://i985.photobucket.com/albums/ae33 ... h81pnt.jpg[/img2]
קרדיט ל kisin מפורום hwzone.
הרשימה מכילה משחקים שמיועדים לקונסולות xbox360, ps3, wii. בחרתי במכוון לא להתייחס למשחקים שיוצאים למחשב כי מה אפשר לעשות שחוץ ממספר משחקים בודדים נישת המשחקים לאט ובטוח יוצאת מהמחשב האישי ועוברת לקונסולות.
אני אשתדל לעדכן את הרשימה בכל פעם שיהיו הכרזות חשובות וגדולות בעולם משחקי הקונסולות.
כמובן שאני לא אעדכן את הרשימה עם כל משחק קיקיוני שיוכרז על מנת שהרשימה תשאר איכותית עם משחקים חשובים בלבד.
מבנה הרשימה:
רשימת המשחקים מוצגת לפי חלוקה למשחקים בלעדיים לקונסולות השונות ואז רשימה של משחקים שמגיעים למספר קונסולות במקביל.
כל משחק מוצג במבנה של תמונה אחת גדולה של המשחק כשמעל התמונה יש את שם המשחק ומידע על המשחק.
מידע שלכם:
אשמח מאוד אם תוכלו להוסיף מידע על משחקים שלא קיימים ברשימה על מנת שאעדכן את הרשימה. שתהיה בשאיפה הרשימה המעודכנת והטובה ביותר לשנת 2010.
במידה ואתם יודעים על משחק שלא מופיע ברשימה, אתם מוזמנים להוסיף תגובה עם פרטי המשחק:
שם המשחק, תמונה גדולה של המשחק, תאריך שחרור (ידוע או משוער), קישור לטריילר אם קיים, ולאיזה קונסולה הוא יוצא.
אז קדימה לרשימה...
[img2=550x113]http://img706.imageshack.us/img706/7084/xboxm.jpg[/img2]
השנה העומדת בפתח לבעלי קונסולת xbox360 נראית כשנה טובה מאוד ומלאה משחקים אקלוסיביים משובחים שחיכינו להם שנים.
כמו כן, השנה מתייעדת חברת מיקרוסופט לשחרר לעולם את פרויקט נטל שללא ספק יבוא ביחד עם משחקים אקסלוסיביים נוספים. יש למה לחכות.
להלן המשחקים האקסלוסיביים שידועים כרגע לקונסולות xbox360:
mass effect 2
תאריך שחרור: ינואר 26
טריילר: [url=
[img2=550x308]http://i985.photobucket.com/albums/ae33 ... h81pnt.jpg[/img2]
קרדיט ל kisin מפורום hwzone.
- BOOYA
-
- חבר פעיל

- תגובות: 69
הובר אתה לא נורמאלי 
תודה על ההשקעה
מחכה בכיליון עיניים לסוף השבוע Bayonetta & Darksiders !!!
תודה על ההשקעה
מחכה בכיליון עיניים לסוף השבוע Bayonetta & Darksiders !!!
- Maayanki
-
- כתבת אתר

- תגובות: 484
- שם מלא: מעין קמחי
מעולה!!!!!
תודה!!!
עכשיו צריך לארגן ערב ביקורות משחקים חדשים 2010!
תודה!!!
עכשיו צריך לארגן ערב ביקורות משחקים חדשים 2010!
תחשוב מנכ"ל, תהיה מנכ"ל.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- tiptipon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- שם מלא: גיא ברוך
סקירה מעולה תודה רבה
עוררת לי את התיאבון לשנה הקרובה ...
עוררת לי את התיאבון לשנה הקרובה ...
- idanb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
באמת כל הכבוד על ההשקעה, יש למה לחכות ב2010 ...
האם המצב במשחקי המחשב באמת כל כך גרוע?
אמנם כבעל PS3 אני שמח על המבחר אבל כבר הסכמנו שיש מספר ז'אנרים שעדיין אין לקונסולות פתרון מלא ( בעיקר hardcore RTS and RPG )
האם זה קשור לפריצות משחקים? הרי גם ה XBOX פרוץ ויש לו רשימה מאוד מכובדת של משחקים?
האם המצב במשחקי המחשב באמת כל כך גרוע?
אמנם כבעל PS3 אני שמח על המבחר אבל כבר הסכמנו שיש מספר ז'אנרים שעדיין אין לקונסולות פתרון מלא ( בעיקר hardcore RTS and RPG )
האם זה קשור לפריצות משחקים? הרי גם ה XBOX פרוץ ויש לו רשימה מאוד מכובדת של משחקים?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
מה הבעיה ב RPG בקונסולות? יש כמה משחקים טובים לקונסולות, מכל סוגי ה RPG.
הסגנון היחיד שבעייתי בקונסולות הוא RTS.
הסגנון היחיד שבעייתי בקונסולות הוא RTS.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

idanb, ה RPG הכי טוב לשנת 2009 יצא ל PS3:
http://www.gamespot.com/best-of/genre-a ... tml?page=8
והשנה היה לנו גם את DRAGON AGE לקונסולות, ככה שהבעייה היחידה היא RTS ולדעתי היא לא תפטר כי בשביל לשחק ב RTS בנוחות צריך עכבר.
והשנה היה לנו גם את DRAGON AGE לקונסולות, ככה שהבעייה היחידה היא RTS ולדעתי היא לא תפטר כי בשביל לשחק ב RTS בנוחות צריך עכבר.
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
דבר ראשון, הובר - אתה חולה נפש
תפסיק להוציא לנו עיניים 
מה שכן..באמת RTS הוא הכי בעייתי, למרות שאני לא מבין מה הבעיה היום לשחק גם RTS עם מסך גדול עם עכבר אלחוטי מחובר לקונסולה. לא ניסיתי, אבל נראה לי אפשרי.
לגבי RPG - את demon's soul אני כבר אקנה כשהוא יהיה יותר זול, בינתיים יש לי את dragon age שאני רגע לפני סיום. והאמת, באמת חסרה לי השליטה הטקטית. ואני חושב שזה גם משהו שיכלו לתת לנו בקונסולות. הרבה פעמים הפסדתי באיזה קרב גדול או נהרגתי, רק כי איזה אידיוט לא עשה מה שאמרתי לו.
מה שכן..באמת RTS הוא הכי בעייתי, למרות שאני לא מבין מה הבעיה היום לשחק גם RTS עם מסך גדול עם עכבר אלחוטי מחובר לקונסולה. לא ניסיתי, אבל נראה לי אפשרי.
לגבי RPG - את demon's soul אני כבר אקנה כשהוא יהיה יותר זול, בינתיים יש לי את dragon age שאני רגע לפני סיום. והאמת, באמת חסרה לי השליטה הטקטית. ואני חושב שזה גם משהו שיכלו לתת לנו בקונסולות. הרבה פעמים הפסדתי באיזה קרב גדול או נהרגתי, רק כי איזה אידיוט לא עשה מה שאמרתי לו.
- idanb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
גם Dragon age וגם Demon's Souls הם משחקי RPG טובים עבור קונסולות - אין ספק.Huber כתב:idanb, ה RPG הכי טוב לשנת 2009 יצא ל PS3:
והשנה היה לנו גם את DRAGON AGE לקונסולות, ככה שהבעייה היחידה היא RTS ולדעתי היא לא תפטר כי בשביל לשחק ב RTS בנוחות צריך עכבר....
עדיין העושר והזמינות של תוספים, הרחבות בסגנון open code של משתמשים אחרים ועוד פיצפקעס זמינים רק במחשב (לפחות כרגע).
לא סתם Dragon Age קיבל את הציון הכי טוב עבור גרסת ה PC.
הרבה משחקי RPG ממשיכים לחיות הרבה זמן בגלל כלי פיתוח להרפתקאות ע"י משתמשים
(לדוגמא Neverwinter Nights 2 )
וזה עוד בלי להזכיר Nude skins ...
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
הדמו של Split Second זמין בPSN האירופאי.
שיחקתי ונראה נחמד מאוד. מזכיר את BURNOUT PARADISE. הקטע של צבירת מומנט לצורך פיצוצים או מטענים על היריב מגניב, אבל יש תחושה שברמה הגרפית העתיקו מסלולים מBURNOUT.
הדמו של SKATE 3 גם נחמד מאוד.
שיחקתי ונראה נחמד מאוד. מזכיר את BURNOUT PARADISE. הקטע של צבירת מומנט לצורך פיצוצים או מטענים על היריב מגניב, אבל יש תחושה שברמה הגרפית העתיקו מסלולים מBURNOUT.
הדמו של SKATE 3 גם נחמד מאוד.
Vocare Ad Regnum