קניית אוזניות מארה"ב
שלום,
צריכים להביא לי את הנגן D2+ ורציתי להביא לו גם אוזניות - חשוב לי שהאוזניות יהיו אטומות לגמרי מהסביבה ז"א שגם בכביש מהיר סואן וגם במכון כושר רועש אני לא אשמע כלום,אני לא יודע איזה סוג יותר מתאים לי INEAR או קשת מה שיותר חשוב לי זה האיכות ולא מעניין אותי הצורה שלהם כמובן שהעדיפות היא לINEAR אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז לא.
מכיוון שאני בור בנושא האוזניות אזי אני לא יודע מה התקציב שנדרש עבורי להשקיע(אל תשתגעו יותר מדי,ואל תביאו לי משהו זול מדי שיזרק לפח)
המוצר יקנה מארה"ב ככה שיהיה יותר זול מהארץ
לגבי האוזניות חשוב לימאוד שיהיו עצמתיות,איכותיות,ובעלות נוכחות בבאסים,סגנון המוזיקה העיקרי שלי זה עופר ניסים וכל ההאוסים והטרקים שמסביב וקצת רוק וישראלית
תודה
צריכים להביא לי את הנגן D2+ ורציתי להביא לו גם אוזניות - חשוב לי שהאוזניות יהיו אטומות לגמרי מהסביבה ז"א שגם בכביש מהיר סואן וגם במכון כושר רועש אני לא אשמע כלום,אני לא יודע איזה סוג יותר מתאים לי INEAR או קשת מה שיותר חשוב לי זה האיכות ולא מעניין אותי הצורה שלהם כמובן שהעדיפות היא לINEAR אבל אם זה בא על חשבון האיכות אז לא.
מכיוון שאני בור בנושא האוזניות אזי אני לא יודע מה התקציב שנדרש עבורי להשקיע(אל תשתגעו יותר מדי,ואל תביאו לי משהו זול מדי שיזרק לפח)
המוצר יקנה מארה"ב ככה שיהיה יותר זול מהארץ
לגבי האוזניות חשוב לימאוד שיהיו עצמתיות,איכותיות,ובעלות נוכחות בבאסים,סגנון המוזיקה העיקרי שלי זה עופר ניסים וכל ההאוסים והטרקים שמסביב וקצת רוק וישראלית
תודה
zeev האיש אמר שהוא מעדיף In-ear, ושהוא לא רוצה לשמוע כלום חוץ מהמוזיקה שלו. הBose האלה שאתה לא מתעייף לנפנף בהן לכל עבר לא עונות על הדרישות שלו. שלא לדבר על איכות סאונד שbose לא בדיוק מצטיינים בתחום בלשון המעטה.
לעניין, Future Sonics M5 ידועות בIEM באסיות במיוחד. אישית הייתי לוקח את הKlipsch Image X5 בגלל הנוחות והגודל.
לעניין, Future Sonics M5 ידועות בIEM באסיות במיוחד. אישית הייתי לוקח את הKlipsch Image X5 בגלל הנוחות והגודל.
אם יש לך העדפה מסויימת לגבי אוזניות אתה מוזמן להביע את דעתך, אם יש לך בעיה עם ההעדפות של מישהו אחר עדיף שתשאיר את זה לעצמך.Ilyan כתב:zeev האיש אמר שהוא מעדיף In-ear, ושהוא לא רוצה לשמוע כלום חוץ מהמוזיקה שלו. הBose האלה שאתה לא מתעייף לנפנף בהן לכל עבר לא עונות על הדרישות שלו. שלא לדבר על איכות סאונד שbose לא בדיוק מצטיינים בתחום בלשון המעטה.
לעניין, Future Sonics M5 ידועות בIEM באסיות במיוחד. אישית הייתי לוקח את הKlipsch Image X5 בגלל הנוחות והגודל....
אישית אני מעדיף אוזניות קשת אבל האוזניות האלה אולי יותר יתאימו לך:zelon כתב:כמה,...
אני יודע...
עד גובה התקציב של הנגן,אבל אל תעברו יותר מדי..
אני לא יודע מה התקציב קודם כל תציעו ואז אני אשקול...אלתביאו לי הצעות מטורופות של אוזניות באיזה 1000 שקל
תוה...
http://www.iphones.co.il/forum/thread64939.html
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
ממליץ לך על דגמי ULTIMATE EARS החל מדגם SUPER FI 5 ומטה. חתימת הסאונד שלהם די באסית רק כך בחשבון שהבאס באוזנית IEM תלוי באטימה שלהם באוזן. שני דגמים נוספים שאולי כדי לראות זה JBL 220 ו FUTURE SONICS M5
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
אל תשכחו שאני קונה על "עיוור" והבאתם לי המלצות כמו:
Future Sonics M5
Klipsch Image X5
Bose in-ear Headphones
JBL 220
Ultimate Ears super.fi 5Pro
Bose® - On-Ear Headphones
באמת תודה על כל הסבלנות אבל איך אני אדע מה הכי טוב בשבילי לשימושים שלי זה בחירה מאוד קשה וכל אחד יש לו דעה משל עצמו לגבי אוזנייה אי אפשר לגבש איזה דעה או משהו?
תודה רבה!
Future Sonics M5
Klipsch Image X5
Bose in-ear Headphones
JBL 220
Ultimate Ears super.fi 5Pro
Bose® - On-Ear Headphones
באמת תודה על כל הסבלנות אבל איך אני אדע מה הכי טוב בשבילי לשימושים שלי זה בחירה מאוד קשה וכל אחד יש לו דעה משל עצמו לגבי אוזנייה אי אפשר לגבש איזה דעה או משהו?
תודה רבה!
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
תראה יש פה בעיה כי כמספר אנשים כך גם מספר הדעות, כל הדגמים שהמליצו לך כאן טובים חלק מצתיינים במשהוא אחד חלק אחר במשהו אחר. לגבי הסכמה לא נראה לי שאפשר להגיע כאן להסכמה, אני לדוגמה מכור לחתימת הסאונד של UE, וה-JBL לדעתי נותנים תמורה נהדרת למחיר שלהם לעומת זאת לא הייתי בכלל נוגע במשהו שרשום עליו BOSE.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
לא יודע לגבי השאר , אבל אני יכול להעיד לגבי האימאג' הראשונות ואח"כ דגם 10 (שעולה יותר ) שהן אחת האוזניות הכי טובות שבנמצא . יש להן המון באס , ממש מפוצצות בבאס , אבל גם מי שהטעם שלו נוטה לג'אז ווקאל ימצא אותן מעולות מאוד למחירן . כדי לעקוף אותן בווקאל נאלצתי לחשוב על אוזניות שהמחיר MSRPP שלהן הוא 600 דולר בארה"ב
כך שמכול דגמי האוזניות שהובאו לך הייתי הולך על האימאג'
ד"א תוסיף לזה שהדגם הגבוה (לא יודע לגבי ה5 כי אף פעם לא בדקתי אוזניות בפחות מ300 דולר ), היא אחת האוזניות הנוחות ביותר שיש . אין שום אוזניה שכ"כ נוחה כמוה
יש לקליפש סדרה נוספת (הייתה לפחות כשקניתי את האימאג' ) שבהן האוזניות הכי טובות נתנו יותר באס (וזה באס שאתה כמעט מרגיש אותו , ואני לא צוחק . זה נותן לך תחושה כזו שכביכול זה מרמקול ואתה מרגיש את זה , זה כמובן דמיוני אבל זה יכול לתת מושג עד כמה באס הן נותנות ), אבל הן פחות נוחות
כך שבשיקול של נוחות , ואיכויות סוניות , אין שום אוזניה שמתמודדת עים האימאג' של קליפש
כך שמכול דגמי האוזניות שהובאו לך הייתי הולך על האימאג'
ד"א תוסיף לזה שהדגם הגבוה (לא יודע לגבי ה5 כי אף פעם לא בדקתי אוזניות בפחות מ300 דולר ), היא אחת האוזניות הנוחות ביותר שיש . אין שום אוזניה שכ"כ נוחה כמוה
יש לקליפש סדרה נוספת (הייתה לפחות כשקניתי את האימאג' ) שבהן האוזניות הכי טובות נתנו יותר באס (וזה באס שאתה כמעט מרגיש אותו , ואני לא צוחק . זה נותן לך תחושה כזו שכביכול זה מרמקול ואתה מרגיש את זה , זה כמובן דמיוני אבל זה יכול לתת מושג עד כמה באס הן נותנות ), אבל הן פחות נוחות
כך שבשיקול של נוחות , ואיכויות סוניות , אין שום אוזניה שמתמודדת עים האימאג' של קליפש
slavazh כתב:תראה יש פה בעיה כי כמספר אנשים כך גם מספר הדעות, כל הדגמים שהמליצו לך כאן טובים חלק מצתיינים במשהוא אחד חלק אחר במשהו אחר. לגבי הסכמה לא נראה לי שאפשר להגיע כאן להסכמה, אני לדוגמה מכור לחתימת הסאונד של UE, וה-JBL לדעתי נותנים תמורה נהדרת למחיר שלהם לעומת זאת לא הייתי בכלל נוגע במשהו שרשום עליו BOSE....
יש להם מוצרים שנותנים תמורה מצויינת לכסף כמו ה201 וה161 (רמקולים), יש להם רמקולים למחשב ברמה מאוד גבוהה והאוזניות טובות מאוד (סידרת הONEAR וה INEAR ), שהם יצאו לשוק באמריקה הם נחטפו כמו לחמניות חמות. המערכות היקרות של BOSE לעומת זאת באמת לא שוות חצי ממה שדורשים עליהם.
זאב לא נעים לי לומר לך , אבל בוז עושים תמיד דברים שנשמעים נפלא באופן מיידי . אחרי כמה זמן אתה לא מבין למה אתה מרגיש כ"כ גרוע
סתם בשביל הקוריוז , יש לי בביית את האימאג' , ולא מזמן קניתי אוזניות אחרות במחיר גבוה , שמעתי בהן וכמעט החזרתי לספק . הן היו בלי באס , היו כבדות על האוזן , אטימה דפוקה יחסית לאימאג' , והכי גרוע שגם מיד וגבוהים היו בהן פחות מהאימאג' . אחרי כמה שעות כבר התחלתי לשנות את דעתי , ראיתי שהן יותר מפורטות , ושהבאס שהיה חסר לי למעשה קיים ו...... . לקצר סיפור ארוך , האימאג' יוצאים מידי פעם מהקופסה , כי בערב אני רוצה נוחות (האוזן לפעמים כואבת כבר מרוב שמיעה באוזניות
) , והאימאג' הן האוזניות הכי נוחות שיש בכלל
אני בטוח שאם הייתי עושה את הטעות וקונה בוז , הייתי מחזיר אותה . הם פשוט לא יודעים לעשות ציוד טוב כמו שצריך . לא ראיתי מהחברה הזו , שום דבר שאחרי כמה זמן אתה מוכן להמשיך לחיות איתו . ותאמין לי בדקתי
סתם בשביל הקוריוז , יש לי בביית את האימאג' , ולא מזמן קניתי אוזניות אחרות במחיר גבוה , שמעתי בהן וכמעט החזרתי לספק . הן היו בלי באס , היו כבדות על האוזן , אטימה דפוקה יחסית לאימאג' , והכי גרוע שגם מיד וגבוהים היו בהן פחות מהאימאג' . אחרי כמה שעות כבר התחלתי לשנות את דעתי , ראיתי שהן יותר מפורטות , ושהבאס שהיה חסר לי למעשה קיים ו...... . לקצר סיפור ארוך , האימאג' יוצאים מידי פעם מהקופסה , כי בערב אני רוצה נוחות (האוזן לפעמים כואבת כבר מרוב שמיעה באוזניות
אני בטוח שאם הייתי עושה את הטעות וקונה בוז , הייתי מחזיר אותה . הם פשוט לא יודעים לעשות ציוד טוב כמו שצריך . לא ראיתי מהחברה הזו , שום דבר שאחרי כמה זמן אתה מוכן להמשיך לחיות איתו . ותאמין לי בדקתי
ממש לא הבנתי מה רצית להגיד פהtruejoker כתב: סתם בשביל הקוריוז , יש לי בביית את האימאג' , ולא מזמן קניתי אוזניות אחרות במחיר גבוה , שמעתי בהן וכמעט החזרתי לספק . הן היו בלי באס , היו כבדות על האוזן , אטימה דפוקה יחסית לאימאג' , והכי גרוע שגם מיד וגבוהים היו בהן פחות מהאימאג' . אחרי כמה שעות כבר התחלתי לשנות את דעתי , ראיתי שהן יותר מפורטות , ושהבאס שהיה חסר לי למעשה קיים ו...... . לקצר סיפור ארוך , האימאג' יוצאים מידי פעם מהקופסה , כי בערב אני רוצה נוחות (האוזן לפעמים כואבת כבר מרוב שמיעה באוזניות) , והאימאג' הן האוזניות הכי נוחות שיש בכלל
...
יש לי בבית 3 מוצרים של בוס: ה161 (רמקולים מצויינים שאני לוקח אותם לנסיעות יחד עם TAMP ) , הBOSE ON EAR שהם אוזניות מצויינות לנסיעות (סאונד נקי, טיפה שמרני אבל עם באס מצויין) ורמקולים למחשב COMPANION 3 (מעולים!). היו לי גם את הבוס 201 ואני רוצה להגיד לך שאם אתה ממקם אותם כמו שצריך הסאונד שיוצא מהם הוא פשוט מעולה, אתה מהר מאוד שוכח שיש מולך רמקולים שעולים 220$ ונהנה מהמוזיקה. הבעיה איתם היא במיקום שהוא מאוד קריטי בגלל המבנה של הטוויטרים, מיקום לא טוב וכל הסאונד משתבש ונשמע לא בפוקוס וחבל שבחנויות של ניופאן לא ידעו להדגים אותם כמו שצריך פה בארץ. אלו המוצרים של bose שאני מאוד מעריך. שאר המוצרים שלהם לדעתי מצדיקים את הביקורת של הרבה אנשים אבל תנסה את המוצרים שאני רשמתי ואולי תבין ש"השד לא כל כך נורא".truejoker כתב:זאב לא נעים לי לומר לך , אבל בוז עושים תמיד דברים שנשמעים נפלא באופן מיידי . אחרי כמה זמן אתה לא מבין למה אתה מרגיש כ"כ גרוע
סתם בשביל הקוריוז , יש לי בביית את האימאג' , ולא מזמן קניתי אוזניות אחרות במחיר גבוה , שמעתי בהן וכמעט החזרתי לספק . הן היו בלי באס , היו כבדות על האוזן , אטימה דפוקה יחסית לאימאג' , והכי גרוע שגם מיד וגבוהים היו בהן פחות מהאימאג' . אחרי כמה שעות כבר התחלתי לשנות את דעתי , ראיתי שהן יותר מפורטות , ושהבאס שהיה חסר לי למעשה קיים ו...... . לקצר סיפור ארוך , האימאג' יוצאים מידי פעם מהקופסה , כי בערב אני רוצה נוחות (האוזן לפעמים כואבת כבר מרוב שמיעה באוזניות) , והאימאג' הן האוזניות הכי נוחות שיש בכלל
אני בטוח שאם הייתי עושה את הטעות וקונה בוז , הייתי מחזיר אותה . הם פשוט לא יודעים לעשות ציוד טוב כמו שצריך . לא ראיתי מהחברה הזו , שום דבר שאחרי כמה זמן אתה מוכן להמשיך לחיות איתו . ותאמין לי בדקתי...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני מסכים לגבי ה On ear.
יש לנו שני זוגות כאלו במשפחה (אחותי קיבלה מתנה, ואחרי זה אחרי קנה בעקבות האזנה לזוג שלה) - ואם הייתי מחפש היום אוזניות, יכול מאוד להיות שהיו לנו שלושה.
אוזניות נוחות מאוד, איכות הצליל מצוינת ואפילו האטימה לא רעה.
אגב, הן גם מגיעות עם קייס מצוין.
יש לנו שני זוגות כאלו במשפחה (אחותי קיבלה מתנה, ואחרי זה אחרי קנה בעקבות האזנה לזוג שלה) - ואם הייתי מחפש היום אוזניות, יכול מאוד להיות שהיו לנו שלושה.
אגב, הן גם מגיעות עם קייס מצוין.
כמו שכבר כתבתי, יש להם מוצרים טובים וזולים ויש להם מוצרים כמו סידרת הLIFESTYLE שנמכרת במחיר מופרז (סט ב1/4 מחיר יהיה יותר טוב ממנה), הייתי פעם אחד בחדר הדגמה של אחת המערכות היקרות האלה בסיאטל, היה לידי בן אדם נוסף שלא הפסיק להתלהב (עובד במקום?) והמוכר נתן שואו יותר טוב מהמערכת בהדגמה. הוא התאכזב שאחרי כל המאמץ נשארתי אדישuriler כתב:אני מסכים לגבי ה On ear.
אגב, הן גם מגיעות עם קייס מצוין....