צריך המלצה לשלט.

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
ey_cat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 891
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

שלום.
אני צריך המלצה לשלט באיזור ה- 500 ש"ח.
יש שנייה יכולה להיות אופציה, תלוי במצבו כמובן.
שליטה בלפחות 6 מכשירים.
בעל תכונות מאקרו.
חייב להתאים ל- HTPC, שיגיע בקרוב בעה"ש, שמריץ XBMC על Ubuntu.
תאורת מקשים - יתרון.
תודה.
The future ain`t what it used to be

ey_cat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

אז אני מבין שאין חיה כזו במחיר כזה....?

ey_cat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

אין שלט המתאים לשליטה על XBMC ?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

קודם כל, אתה צריך שב-HTPC עצמו תהיה ערכת אינפרה אדום. אם אין, צריך לקנות כזו.

שלטים אוניברסליים תואמי MCE IR (התקן שרוב התקני ה-IR ל-HTPC משתמשים בו) אתה יכול למצוא בטווח מחירים שנע בין 15 דולר, למשל, URC-8820 של One For all:
http://www.amazon.com/One-All-8-Device- ... B00083J29O
(הקוד שם של שלט MCE IR הוא 1972),

דרך השלט הכי זול של משפחת ההרמוני של לוג'יטק:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574625
ועד השלט הכי יקר שלהם:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738021
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

kwazi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

במסגרת התקציב אני מציע לך לבחון את Philips SRU8010 אשר נמכר כרגע במבצע במחסני חשמל ב-300 ש"ח
לשלט הזה - זה מחיר מאוד אטרקטיבי. (הוא נמכר בארה"ב בסביבות 90$ למרות שאפשר למצוא ב-75)
We want to make a machine that will be proud of us.

itsik123
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 684
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #6 

kwazi כתב:במסגרת התקציב אני מציע לך לבחון את Philips SRU8010 אשר נמכר כרגע במבצע במחסני חשמל ב-300 ש"ח
לשלט הזה - זה מחיר מאוד אטרקטיבי. (הוא נמכר בארה"ב בסביבות 90$ למרות שאפשר למצוא ב-75)
...
נשמע מעניין, יש למישהו את השלט שיכול להמליץ ?
איך הוא בהשוואה להרמוני 525 ?

kwazi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אני קניתי אותו עכשיו להורים שלי. (הסתבר שהוא בכלל עולה כרגע 200 ש"ח)
נחמד, מאוד ידידותי ופשוט לתכנון, איכות בניה טובה אבל אני מסתבך איתו. אני לא הצלחתי ללמד אותו קודים של ממיר YES פשוט ולא של YES MAX HD. כמו כן לא הצלחתי ללמד אותו פקודות של שלט המקרן שלי. השלט מודיע על כך שלמד כפתור מסוים בהצלחה, אבל כאשר אני מנסה להשתמש בו הוא פשוט לא עובד. נכון להיום לא הצלחתי להפעיל אף כפתור "נלמד" מה שמביא אותי לחשש שאולי הפריט שברשותי פשוט לא תקין...
אם מישהו הצליח ללמד אותו אשמח לדעת.

מבחינתי כל עוד לא נוכחתי לדעת שהשלט יכול לשוט בממירים של YES הוא די חסר תועלת כי זה אומר שבכל מקרה אזדקק לעוד שלט :( מבאס...

itsik123
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 684
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #8 

אתה בטח תחליף אותו, תעדכן אותנו.

ey_cat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

איך ה - 555 של Logitech ?
למישהו יש נסיון איתו?
אילו חנויות מחזיקות אותו?
תודה.

kwazi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

טוב, הודות לעזרתו של JEXY הצלחתי לתכנת את השלט SRU8010 (לא יודע מה בדיוק היתה הבעיה, אבל כנראה מחיקה מוחלטת של כל ההגדרות והתחלה מחדש עזרה). מה שהיה לי זמן ללמד את השלט זה קודים של YES MAX HD ואת השלט של המקרן שלי. לפעמים צריך לחזור מספר פעמים על התהליך כי לחיצה אחת על הכפתור גורמת לשידור של אותה פקודה מספר פעמים (לוחצים על 1 והשלט משדר 111) אבל זה קורה עם כל שלט IR לומד. כמו כן בדקתי את פונקציית המקרו שלו. הכול עובד.
חבל שאי-אפשר להוסיף לשלט תמונות של ערוצים (יש לו מאגר קבוע של לוגו של ערוצים אמריקאים ברובם ומספר מצומצם של תמונות כלליות - כוכביות, בלונים וכו') אבל עבור שלט ב200 ש"ח הוא ממש ממש נחמד. מחר אני אחבר אותו ל-HTPC ואם גם זה יעבוד חלק...

לוגיטק_מן
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 44
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #11 

ey_cat כתב:איך ה - 555 של Logitech ?
למישהו יש נסיון איתו?
אילו חנויות מחזיקות אותו?
תודה.
...
[interest]
הודעה מעוסק בתחום - מרטין
[/interest] שלט Harmony 525, אין הבדל משמעותי בינו לשלט Harmony 555. גם תומך עד 15 מכשירים, גם מציג 4 מקרואים על המסך LCD, עובד על 4 סוללות AAA, חיישן תנועה שמדליק מסך כאשר מרימים אותו. אין צורך ללמד שלט, הכל נעשה דרך התוכנה.

הסבר בסיסי על התקנת תוכנה והגדרת מכשירים ניתן למצוא באתר תמיכה שלנו http://bit.ly/90x0Gr

kwazi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

טוב, גם השלט של Hauppauge PVR150 הוחלף בהצלחה ע"י SRU8010.
המסקנה הסופית: שווה ביותר (עבור 200 ש"ח).

msex
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #13 

kwazi כתב:טוב, גם השלט של Hauppauge PVR150 הוחלף בהצלחה ע"י SRU8010.
...
איך הצלחת ללמד שלט אוניברסלי שיילמד RC6? תמיד ניסיתי ללמד אוניברסלים RC6 ונתקלתי בבעיות ...

kwazi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

msex כתב:
...
איך הצלחת ללמד שלט אוניברסלי שיילמד RC6? תמיד ניסיתי ללמד אוניברסלים RC6 ונתקלתי בבעיות ...
...
המממ.... סיבכת אותי... למה היתי צריך ללמד אותו RC6? להגיד לך את האמת אני אפילו לא יודע באיזה IR פרוטוקולים השלט תומך. לפי רשימת מכשירים אני מאמין שהוא תומך בפרוטוקולים של JVC, ITT ,SHARP, SONY, X-SAT ובהיותו PHILIPS כנראה שהוא תומך גם ב-RC5, RC6 . בכל מקרה הפרוטוקולים אינם מתועדים בתיעוד שבה עם השלט ולי לא היה צורך, רצון (וגם ציוד) לבדוק באיזה פרוטוקולים הוא משדר. הפרוטוקול שקוף לך כאשר אתה מלמד שלט - או שהוא מזהה פקודה או שהוא לא. בתור שלט לומד הוא צריך לדעת לסרוק תדרים מ-34KHZ עד 56KHZ ולקלוט אימפולסים באורך 10µs

msex
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #15 

kwazi כתב:
msex כתב:
...
...
המממ.... סיבכת אותי... למה היתי צריך ללמד אותו RC6? להגיד לך את האמת אני אפילו לא יודע באיזה IR פרוטוקולים השלט תומך. לפי רשימת מכשירים אני מאמין שהוא תומך בפרוטוקולים של JVC, ITT ,SHARP, SONY, X-SAT ובהיותו PHILIPS כנראה שהוא תומך גם ב-RC5, RC6 . בכל מקרה הפרוטוקולים אינם מתועדים בתיעוד שבה עם השלט ולי לא היה צורך, רצון (וגם ציוד) לבדוק באיזה פרוטוקולים הוא משדר. הפרוטוקול שקוף לך כאשר אתה מלמד שלט - או שהוא מזהה פקודה או שהוא לא. בתור שלט לומד הוא צריך לדעת לסרוק תדרים מ-34KHZ עד 56KHZ ולקלוט אימפולסים באורך 10µs
...
אני אומר לך מה הבעיה ... אני לימדתי את השלט שלי (sunwave src-2200) את פקודות ה MCE , זה מצליח ללמוד אבל זה מתפקשש - כאילו אם לחצת על כפתור מסויים המקלט של ה MCE מזהה את הלחיצה , בלחיצה השנייה הוא לא מזהה טוב את הלחיצה ( מה שכנראה מתברר זה שהשלטים המקוריים של הRC6 משנים קודים בכל לחיצה ולכן השלט הלומד שלומד רק קוד ספציפי לא משנה את הקוד שלו בכל לחיצה על לחצן מסויים) מקווה שהבנת ף זה מאוד מעצבן

emostation
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #16 

לא לקנות Philips SRU8010 שלט שביר ביותר איכות בנייה נחותה, אם בטעות תתיישב על המסך הוא יישבר, השלט מרגיש פלסטי וזול, אם תשמור את השלט בניילון ותעמיד אותו על סטנד רק אז אני ממליץ לך לקנות אותו.
נ.ב. עד ששברתי את השלט נהנתי מאוד מהפשטות שלו ומהתפריטים לשיקולך.

kwazi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

msex כתב:
kwazi כתב:
msex כתב:
...
...
...
אני אומר לך מה הבעיה ... אני לימדתי את השלט שלי (sunwave src-2200) את פקודות ה MCE , זה מצליח ללמוד אבל זה מתפקשש - כאילו אם לחצת על כפתור מסויים המקלט של ה MCE מזהה את הלחיצה , בלחיצה השנייה הוא לא מזהה טוב את הלחיצה ( מה שכנראה מתברר זה שהשלטים המקוריים של הRC6 משנים קודים בכל לחיצה ולכן השלט הלומד שלומד רק קוד ספציפי לא משנה את הקוד שלו בכל לחיצה על לחצן מסויים) מקווה שהבנת ף זה מאוד מעצבן
...
אין לי נסיון עם MCE (תמיד הייתי איש של MEEDIO ) אבל באופן עקרוני הפרוטוקול אינו מגדיר בעצמו החלפת קודים. RC6 מגדיר MODES שונים עבור שימוש של פיליפס ושל OEM. יכול להיות שמימוש ספציפי של שלט ספציפי... לפעמים כפתור של ON/OFF שולח שני קודים שונים אבל חוץ מזה... אני ממליץ לך ללמד את הכפתור הבעייתי עוד פעם ולנסות ללחוץ לחיצה כמה שיותר קצרה על השלט המקורי במהלך האימון של השלט הלומד.
בכל מקרה אני לא נתקלתי בבעיה דומה.

kwazi
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

emostation כתב:לא לקנות Philips SRU8010 שלט שביר ביותר איכות בנייה נחותה, אם בטעות תתיישב על המסך הוא יישבר, השלט מרגיש פלסטי וזול, אם תשמור את השלט בניילון ותעמיד אותו על סטנד רק אז אני ממליץ לך לקנות אותו.
נ.ב. עד ששברתי את השלט נהנתי מאוד מהפשטות שלו ומהתפריטים לשיקולך.
...
לדעתי הוא לא מרגיש כזה זול. כמובן שזה לא שלט יוקרתי במיוחד. צריך גם לזכור שאנו מדברים על שלט שעולה 200 ש"ח. מבחינת יחס עלות\תועלת זה שלט מעולה עם מסך צבעוני והמון פונקציות. ברור שהם עיגלו הרבה פינות כדי להוזיל אותו.

תודה רבה על הטיפ עם המסך!

emostation
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #19 

שכחתי להזכיר בעיה נוספת, הכפתור של הrgb הפסיק לעבוד כעבור מספר חודשים מתאריך הקנייה, השלט עצמו נהדר ונותן תמורה נאה למחיר אך רמת הבנייה היא נמוכה, נמוכה מאוד אני ממליץ לכל מי שמעוניין לקנות שלט אוניברסלי להזמין שלט אחר אני מאמין שבקרוב אחליף את השלט הנוכחי.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”