בקשת עזרה לפני התקנה של פלזמה ולסידי
שלום מבולבל וזקוק לעזרה-מגיעים תוך כמה ימים מחברת יורוקום ומסמסונג להתקין לי פלזמה ו3 לסידי שהזמנתי-במקביל יגיעו מהוט כמה ימים אחרי לחבר את הממירים- רציתי לדעת איך אני מוודא שחיבור מתבצע באופן האופטימלי , מי מכייל את הטלוויזיות והאם יש כבלים מיוחדים שאני צריך להכין לפני שהטכנאים באים? מי בפועל מבצע את החיבור והכוון? מדובר בפלזמה פנסוניק 58v10 לסידי פנסוניק 32x10 ולסידי סמסונג תודה לכם - דיויד
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם אין בבית מכשירים שיהיו מחוברים למסכים, אין למתקינים אפשרות כיול אופטימלית והכיוון כאן הוא סטנדרטי לחלוטין בהתחשבות בכמה גורמים.
אם יש מכשיר DVD אז שווה לחבר אותו לכל אחד מהמסכים ולבקש מהמתקינים לכייל את המסך על ידי סרטי כיול מיוחדים שבדרך כלל קיימים אצלם.
אין צורך להכין כבלים כי לרוב המתקינים מחברים את המסכים עם כבלים שמספקת החברה, אם אתה מעוניין בשדרוג לחלקם יש מוצרים נוספים ואם לא אתה יכול לרכוש בנוסף.
איזה כבלים? אתה כבר תחליט בעזרת המתקינים איך הכי כדי לחבר את המכשירים אצליך בבית.
אם יש מכשיר DVD אז שווה לחבר אותו לכל אחד מהמסכים ולבקש מהמתקינים לכייל את המסך על ידי סרטי כיול מיוחדים שבדרך כלל קיימים אצלם.
אין צורך להכין כבלים כי לרוב המתקינים מחברים את המסכים עם כבלים שמספקת החברה, אם אתה מעוניין בשדרוג לחלקם יש מוצרים נוספים ואם לא אתה יכול לרכוש בנוסף.
איזה כבלים? אתה כבר תחליט בעזרת המתקינים איך הכי כדי לחבר את המכשירים אצליך בבית.