Samsung LA32B450
-
esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
היי לכולם!
רכשתי את הLA32B450 אתמול ושמתי לב שיש מלא חיבורי RGB מאחורה ורק חיבור RCA אחד בצד,
הממיר שלי של הוא מחובר לRCA בצד ואני מעוניין לחבר מכשיר DVD APEX 811 כאשר אין לי עוד RCA חופשי,
האם יש אפשרות לחבר לRGB?
כמו כן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לכוון אותה טיפה, רואים מידי פעם קצת "ריבועים" כאלה אבל כשאני מחליף למצב MOVIE העניין פוחת...
האם אני צריך לכוון משהו עם הניגודיות לתוצאות אופטימליות?
אשמח מאד אם תוכלו לעזור,
תודה מראש.
רכשתי את הLA32B450 אתמול ושמתי לב שיש מלא חיבורי RGB מאחורה ורק חיבור RCA אחד בצד,
הממיר שלי של הוא מחובר לRCA בצד ואני מעוניין לחבר מכשיר DVD APEX 811 כאשר אין לי עוד RCA חופשי,
האם יש אפשרות לחבר לRGB?
כמו כן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לכוון אותה טיפה, רואים מידי פעם קצת "ריבועים" כאלה אבל כשאני מחליף למצב MOVIE העניין פוחת...
האם אני צריך לכוון משהו עם הניגודיות לתוצאות אופטימליות?
אשמח מאד אם תוכלו לעזור,
תודה מראש.
-
esaly
-
- חבר ותיק

צהוב ,לבן ואדום זה הRCA שקיים רק בצד וכרגע מחובר לו הממיר ומאחורה יש 2 יציאות בצבעים אדום כחול ירוק.asaf23 כתב:נראה לי שאתה מתכוון לחיבור קומפוננט. אחד מחיבורי הקומפוננט מתפקד גם ככניסת RCA....
אגב, האם אתה יודע אם ניתן איכשהו לשפר את איכות הצפייה?
המון תודה מראש.
-
esaly
-
- חבר ותיק

המון תודה על התגובות המהירותasaf23 כתב:זה קומפוננט. אחד מהם משמש גם ל-RCA אבל די וי די מומלץ לחבר עם קומפוננט לאיכות מירבית.
לגבי הממיר, אני עם RCA והתמונה יפה (הוט מג'יק). על מצב סטנדרט. קניתי כבל של פיליפס....
רציתי לשאול : ראיתי בחנויות כבל קומפוננט עם 3 יציאות בכל צד ובמסך עצמו יש 5 כניסות (אני משער ש3 לוידאו ו2 לסאונד)
האם זה אומר שבנוסף אני צריך כבל סטריאו לשמע?
תודה מראש,
-
esaly
-
- חבר ותיק

למה נחות? זה רק לסאונד...asaf23 כתב:אכן, צריך גם כבל לסאונד, RCA אדום לבן. וגם להגדיר בדי וי די progressive scan.
כבל RCA אתה יכול לקנות באופיס דיפו או חנות דומה. זה חיבור נחות בעקרון אבל הטלוויזיה ממש טובה ורואים מצויין....
הקומפוננט המלא גם נחות?
התכוונתי לחיבור של הממירesaly כתב:למה נחות? זה רק לסאונד...asaf23 כתב:אכן, צריך גם כבל לסאונד, RCA אדום לבן. וגם להגדיר בדי וי די progressive scan.
כבל RCA אתה יכול לקנות באופיס דיפו או חנות דומה. זה חיבור נחות בעקרון אבל הטלוויזיה ממש טובה ורואים מצויין....
הקומפוננט המלא גם נחות?...
וקומפוננט חיבור ברמה הכי גבוהה לפני HDMI
-
esaly
-
- חבר ותיק

אוקיי...אני אקנה כבל קומפוננט וסטריאו...asaf23 כתב:התכוונתי לחיבור של הממירesaly כתב:למה נחות? זה רק לסאונד...asaf23 כתב:אכן, צריך גם כבל לסאונד, RCA אדום לבן. וגם להגדיר בדי וי די progressive scan.
הקומפוננט המלא גם נחות?...
וקומפוננט חיבור ברמה הכי גבוהה לפני HDMI...
תודה
nils3373 כתב:lenso,
עם הממיר הנ"ל יש לך שתי אפשרויות. אחת, לחבר עם מחברי RCA רגילים או לקנות טרנסקודר הממיר מ-scart ל-component video בצורה איכותית....
מה העלות של טרנסקודר?
מתאם פשוט מסקארט לקומפוננט לא יעבוד?
( אני מחפש פתרון פשוט שיתאים לחדר שינה)
תודה.