חברת ZOMM הכריזה על "רצועה אלחוטית" עבור מכשירים סלולאריים
-
zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
לא קרה לכם פעם שפתאום שמתם לב ששכחתם את הטלפון הנייד ולא זכרתם איפה?
אם כן, לחברת ZOMM יש פתרון חדשני עבורכם - הרצועה האלחוטית הראשונה בעולם לאיתור מכשירים ניידים.
מימדי המכשיר, כפי שנראה בסרט השווקי, הוא בגודל של מחזיק מפתחות.
כיצד זה פועל?
כאשר אתה מתרחק מהטלפון שלך, באופן אוטומטי תופעל אזעקה, אשר תזכיר לך כי שכחת את הטלפון. הוא גם פועל בכיוון הפוך, אתה יכול לחפש את מחזיק המפתחות בעזרת הנייד.
בנוסף, המכשיר יכול לתפקד כרמקול אלחוטי לשיחות נכנסות, כלחצן מצוקה או כחייגן חירום לכל מספר מתוכנת מראש.
אתם בטח סקרנים ורוצים לדעת כמה יעלה תענג זה - השמועות אומרות שהמחיר ברחובות ארה"ב צפוי להיות בסביבות ה- 80$.
אביזר ה- ZOMM יושק לראשונה בלאס וגס בתערוכת CES, הנפתחת ב 5.1.10 ובאותו מעמד ייחשף המחיר .
האביזר של ZOMM כבר זכה בפרס החדשנות לשנת 2010 בקטגוריית אביזרים סלולאריים.
פרטים נוספים באתר החברה http://zomm.com
אם כן, לחברת ZOMM יש פתרון חדשני עבורכם - הרצועה האלחוטית הראשונה בעולם לאיתור מכשירים ניידים.
מימדי המכשיר, כפי שנראה בסרט השווקי, הוא בגודל של מחזיק מפתחות.
כיצד זה פועל?
כאשר אתה מתרחק מהטלפון שלך, באופן אוטומטי תופעל אזעקה, אשר תזכיר לך כי שכחת את הטלפון. הוא גם פועל בכיוון הפוך, אתה יכול לחפש את מחזיק המפתחות בעזרת הנייד.
בנוסף, המכשיר יכול לתפקד כרמקול אלחוטי לשיחות נכנסות, כלחצן מצוקה או כחייגן חירום לכל מספר מתוכנת מראש.
אתם בטח סקרנים ורוצים לדעת כמה יעלה תענג זה - השמועות אומרות שהמחיר ברחובות ארה"ב צפוי להיות בסביבות ה- 80$.
אביזר ה- ZOMM יושק לראשונה בלאס וגס בתערוכת CES, הנפתחת ב 5.1.10 ובאותו מעמד ייחשף המחיר .
האביזר של ZOMM כבר זכה בפרס החדשנות לשנת 2010 בקטגוריית אביזרים סלולאריים.
פרטים נוספים באתר החברה http://zomm.com
צבי וורובל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שבלול, אישתי מאבדת פעם בשנה באופן די קבוע מכשיר אחד בממוצע - זה הגיע למצב שאני רוכש לה את המכשיר הכי זול שאני מוצא לא בגלל הצרכים שלה אלא בגלל שנמאס לי לרכוש מכשיר יקר כל שנה. פטנט שכזה הוא הפתרון המשולם עבורה וברגע שזה יהיה זמין אני לקוח מובטח שלהם