בכיר בטלוויזיה הרב-ערוצית: "ניצן חן התיר לגנוב מאיתנו"
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הכל לפני הכל - שיהיו מחירים אחידים וברורים. שיהיו אפשרויות הגיוניות - אח"כ שיתווכחו על מה הדרך לעשות מה.
במצב הנוכחי - במיוחד בזמן הDTT - הם צריכים קצת לקבל שכל ולהציע לנו הצעות שיעניינו אותנו.
במצב הנוכחי - במיוחד בזמן הDTT - הם צריכים קצת לקבל שכל ולהציע לנו הצעות שיעניינו אותנו.
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

הסיבה לשוק היא שהם מאפשרים את זה.
ואני נאלץ להודות בטעות שלי, מסתבר שאם הם היו מספקים תחליף המועצה לא הייתה מאשרת התנתקות ללא קנס.
דבר שממש מקומם- מי קובע אם ערוץ מסוים הוא תחליף לערוץ אחר- זה מאד אינדיבידואלי.
ואני נאלץ להודות בטעות שלי, מסתבר שאם הם היו מספקים תחליף המועצה לא הייתה מאשרת התנתקות ללא קנס.
דבר שממש מקומם- מי קובע אם ערוץ מסוים הוא תחליף לערוץ אחר- זה מאד אינדיבידואלי.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני משער שהמועצה הייתה מקפידה על זה.
כמו שדן מרגלית אמר על זחאלקה - חוצפה כל העניין הזה.
אני עדיין לא מבין למה YES וHOT לא מבינות איך לשמר לקוחות? ואיך לחסוך כסף. לא יכול להיות שהם לא מבינים שיש דרכים לגרום למנוי וותיק לרצות להשאר - ולא רק לרצות - אלא להבין שלא כדאי לו לעזוב - וכל זאת - בלי להתקשר.
כמו שדן מרגלית אמר על זחאלקה - חוצפה כל העניין הזה.
אני עדיין לא מבין למה YES וHOT לא מבינות איך לשמר לקוחות? ואיך לחסוך כסף. לא יכול להיות שהם לא מבינים שיש דרכים לגרום למנוי וותיק לרצות להשאר - ולא רק לרצות - אלא להבין שלא כדאי לו לעזוב - וכל זאת - בלי להתקשר.
דיי ברור שכנעט כל מי שהתנתק לא היה רואה בכלל את הערוץ, מצד שני כל התקופות התחייבות האלה ממש מפגרות, אני תמיד מעדיף לשלם כמה שקלים יותר ולא להתחייב לאף חברה, בעיקר התחייבות לחברות הסלולר, אנשים לא מבינים שהם יכולים לקנות את המכשירים בחצי מחיר, פשוט שמשלמים 200 ש"ח לחודש למשך 3 שנים, זה נשמע להם עסקה טובה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78882
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא צריך להגזים חברים - אפשר כבר לחשוב שהם השטן עלי אדמות. טיפה פרופורציות.
מבחינתי אני חושב שמה שניצן חן עשה זה ליגיטימי, צודק והוא גם לא הראשון שעשה את זה, זה מנהג קבוע. חבל שהם נזכרים שזה בעייתי להם כשאנשים מנצלים את ההזדמנות ומתנתקים בכמויות.
מבחינתי אני חושב שמה שניצן חן עשה זה ליגיטימי, צודק והוא גם לא הראשון שעשה את זה, זה מנהג קבוע. חבל שהם נזכרים שזה בעייתי להם כשאנשים מנצלים את ההזדמנות ומתנתקים בכמויות.
עם כל הכבוד ליס והוט, הם לא פיות תמימות.
אני לקוח של יס כבר שנים. לקוח כבד אם אפשר להגדיר את זה ככה. יש לי את כל ערוצי הספורט.
היה לי YES MAX מלפני די הרבה זמן, כשיצא ה HD הוספתי ממיר HD וכשיצא ה MAX HD עברתי אליו.
יס לא התביישו לנצל את זה שאני מבחינתם לקוח בטוח ונעול (דרך התחיבויות) ולא התביישו לקחת ממני מחירים מופקעים לאורך כל הדרך.
כשעשיתי את ה MAX HD , הדיל הכי טוב שהם יכלו לסדר לי כלל החזרה של ה MAX (הם התעקשו על זה), והשאירו אותי עם ממיר HD חסר כל שימוש (עומד לו מיותם בבית).
ניסיתי לשכנע אותם שזו טיפשות,שחבל על הכסף, שזה בזבוז, שנתפשר, כלום. הם התעקשו שזה יהיה ההסדר. בחיי שהצעתי להם לקחת את הממיר HD כי חבל, אמרתי שאני מוכן לשלם עליו אבל שיקחו אין לי מה לעשות איתו, כלום.
הם העדיפו שהוא ישאר אצלי.
לך תבין....
שלא יהיה ספק, מהנסיון האישי שלי הם עדיפים על הוט, ובסה"כ אני חושב שלא מעט תלונות כנגדם מוגזמות, ועדיין אני חושב שהם רחוקים מלהתנהל בצורה משביעת רצון.
אני לקוח של יס כבר שנים. לקוח כבד אם אפשר להגדיר את זה ככה. יש לי את כל ערוצי הספורט.
היה לי YES MAX מלפני די הרבה זמן, כשיצא ה HD הוספתי ממיר HD וכשיצא ה MAX HD עברתי אליו.
יס לא התביישו לנצל את זה שאני מבחינתם לקוח בטוח ונעול (דרך התחיבויות) ולא התביישו לקחת ממני מחירים מופקעים לאורך כל הדרך.
כשעשיתי את ה MAX HD , הדיל הכי טוב שהם יכלו לסדר לי כלל החזרה של ה MAX (הם התעקשו על זה), והשאירו אותי עם ממיר HD חסר כל שימוש (עומד לו מיותם בבית).
ניסיתי לשכנע אותם שזו טיפשות,שחבל על הכסף, שזה בזבוז, שנתפשר, כלום. הם התעקשו שזה יהיה ההסדר. בחיי שהצעתי להם לקחת את הממיר HD כי חבל, אמרתי שאני מוכן לשלם עליו אבל שיקחו אין לי מה לעשות איתו, כלום.
הם העדיפו שהוא ישאר אצלי.
לך תבין....
שלא יהיה ספק, מהנסיון האישי שלי הם עדיפים על הוט, ובסה"כ אני חושב שלא מעט תלונות כנגדם מוגזמות, ועדיין אני חושב שהם רחוקים מלהתנהל בצורה משביעת רצון.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תשמע...ntk כתב:דיי ברור שכנעט כל מי שהתנתק לא היה רואה בכלל את הערוץ, מצד שני כל התקופות התחייבות האלה ממש מפגרות, אני תמיד מעדיף לשלם כמה שקלים יותר ולא להתחייב לאף חברה, בעיקר התחייבות לחברות הסלולר, אנשים לא מבינים שהם יכולים לקנות את המכשירים בחצי מחיר, פשוט שמשלמים 200 ש"ח לחודש למשך 3 שנים, זה נשמע להם עסקה טובה...
אין אפשרות כזאת לא להיות מחוייב ל YES או הוט, כי מדובר על עוד 100- 150 שקלים בחודש בנוסף.
זה לא אותו סיפור כמו חברות הסלולר.
בחברות הסלולר כיום כדאי להיות בהתחייבות, כי בתקופת ההתחייבות התעריפים לא עולים.
בתכניות בלי התחייבות כל שנה התעריפים עולים.
לדוגמה כשהתחילה הניידות הצטרפתי לתכנית שימור: דמי מנוי 10 שקלים בחודש, 35 אג' לדקה לכל היעדים. אחרי כשנה המחיר עלה ל-15 שקל דמי מנוי ו-40 אג' לדקה ולפני חודש שוב העלאה ל-45 אג' לדקה ו-17 שקל דמי מנוי.
בתכניות בלי התחייבות כל שנה התעריפים עולים.
לדוגמה כשהתחילה הניידות הצטרפתי לתכנית שימור: דמי מנוי 10 שקלים בחודש, 35 אג' לדקה לכל היעדים. אחרי כשנה המחיר עלה ל-15 שקל דמי מנוי ו-40 אג' לדקה ולפני חודש שוב העלאה ל-45 אג' לדקה ו-17 שקל דמי מנוי.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
יס והוט צריכים ללמוד שהדרך לשמר לקוחות היא לא על ידד תפיסתם בביצים בעזרת התחיבויות אלה על ידי דאגה לכך שיהיו מרוצים.
יס והוט לא רק שתופסות את לקוחותיהן בביצים הן גם נוהגות ללחוץ עליהן. על כן אין להן על מי להלין אלא על עצמן בלבד.
כשהסדר אינו טוב ללקוח והלקוח אינו מרוצה, הוא ינצל כל הזדמנות שתקרה על דרכו כדי להתנתק מההסדר.
הוט עומדת לצמצם את ההוצאות שלה על ידי קיצוץ משמעותי בתקציב התוכן. למה שלקוח הגיוני וסיבר יסכים לשלם סכומים שערוריתיים כמו שחברות הכבלים והלוויון נוהגות לגבות ולקבל עוד פחות ממה שהוא מקבל היום?
תשלום כ 3000 שקל בשנה עבור שידורים חוזרים הוא שערורייתי.
ניצן חן הקטין את הגנבה של חברות הטלוויזיה. וסיפק חבל הצלה ללקוחות המרומים.
יס והוט לא רק שתופסות את לקוחותיהן בביצים הן גם נוהגות ללחוץ עליהן. על כן אין להן על מי להלין אלא על עצמן בלבד.
כשהסדר אינו טוב ללקוח והלקוח אינו מרוצה, הוא ינצל כל הזדמנות שתקרה על דרכו כדי להתנתק מההסדר.
הוט עומדת לצמצם את ההוצאות שלה על ידי קיצוץ משמעותי בתקציב התוכן. למה שלקוח הגיוני וסיבר יסכים לשלם סכומים שערוריתיים כמו שחברות הכבלים והלוויון נוהגות לגבות ולקבל עוד פחות ממה שהוא מקבל היום?
תשלום כ 3000 שקל בשנה עבור שידורים חוזרים הוא שערורייתי.
ניצן חן הקטין את הגנבה של חברות הטלוויזיה. וסיפק חבל הצלה ללקוחות המרומים.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ההחלטיות שלך היא חסרת בסיס
החברות האלה יודעות לתת תנאים משופרים בהרבה כאשר יש להםzovirax כתב:תשמע...ntk כתב:דיי ברור שכנעט כל מי שהתנתק לא היה רואה בכלל את הערוץ, מצד שני כל התקופות התחייבות האלה ממש מפגרות, אני תמיד מעדיף לשלם כמה שקלים יותר ולא להתחייב לאף חברה, בעיקר התחייבות לחברות הסלולר, אנשים לא מבינים שהם יכולים לקנות את המכשירים בחצי מחיר, פשוט שמשלמים 200 ש"ח לחודש למשך 3 שנים, זה נשמע להם עסקה טובה...
אין אפשרות כזאת לא להיות מחוייב ל YES או הוט, כי מדובר על עוד 100- 150 שקלים בחודש בנוסף.
זה לא אותו סיפור כמו חברות הסלולר....
עניין בכך.כגימלאי של חברה גדולה,עברתי לפני מספר ימים לעיסקת טריפל
בהוט ,בתנאים כספיים טובים והכי חשוב,ללא כל מחוייבות,אני יכול לעזוב מהיום
למחר ללא תשלום !
אז נכון שמדובר על אלפי לקוחות,אבל השורה התחתונה: זה כנראה כדאי להם
מבחינה עסקית,הם לא מפסידים כסף,אז היה ניתן למצוא מודל עסקי ללא התחייבות
גם ללקוחות רגילים.
גם בחברת אורנג' כגימלאי של אותה חברה,התשלום החודשי שלי נמוך ב 60% מזה
שהיה לי לפני כניסתי לעיסקה ויש עוד הטבות.אני בטוח שאורנג' מרויחים גם בעסקה
זאת.זה רק מראה שאפשר אחרת.
מה שמדהים,שכולם פה מפספסים את הפואנטה של המהלך של ניצן חן,וממשיכים לדסקס על מה שמסביב ליס או הוט,שיש על זה כבר מאות שירשורים.
נפל דבר בישראל,רגולטור סוף-סוף עושה מהלך שמצופה מימנו,והחברות בלי בושה מאשימים אותו בגניבה
ציטוט:
...."חן אמר לאנשים 'יש פה חנות פרוצה - לכו תבזזו אותה'".
בחברות זועמים על חן, שהוציא הודעה לתקשורת, בניגוד למודעות שפורסמו בעיתונות בנושא. בכל פעם שאחת החברות מורידה ערוץ, היא חייבת על-פי התקנות לאפשר לצופי אותו ערוץ להתנתק ללא תשלום קנס. חברת HOT גם מחויבת לפרסם מודעה סמלית בעיתון המודיעה על ירידת הערוץ, זאת מבלי להצהיר כי ניתן להתנתק בחינם. במבנה שהיה נהוג עד כה, לקוחות שבאמת נפגעים מירידת הערוץ יכולים להתקשר ולקבל פיצוי או להתנתק. ............
זאת הנקודה,ועכשיו תחשבו כמה יציאות היו בשנים האחרונות,ולפי שיטת "שושו" שהתקיים בין הדואפולים והמועצה
שסיכויו של אזרח פשוט לנצלו היה אפסי,כי לעולם לא היו מסכימים עם פרשנות של הפרת חוזה מצדם והיו גוררים אותך לבית משפט....הרי היום יש החלטה ברורה,כתובה שחור על לבן,והחברות לא ממהרות למלא אחריה,וממשיכים את השיטת ההפחדה,שיטת מצליח.
זאת הנקודה,של חוסר אונים בתור פרט מול 2 מפלצות כאלו,שלא סופרים אותך כלקוח,ואם אתה לא עו"ד או בעל עצבים ברזל ,ואורך נשימה ארוך,דורסים אותך ללא רחמים אפילו שהצדק איתך.
הצביעות והתחסדות של 2 החברות האלו,מתוך פניקה שפתאום הסטטוס קוו הופר,פשוט גורם לי בחילה
לא סתם מגיעים למספרים האלו,שלא כולל את האפקט HALLMARK,ציטוט:
"...מספר התלונות על HOT ו-yes שהגיעו למועצה לצרכנות גדל ב-112% ב-2009 - כך עולה מנתונים שהגיעו לידי TheMarker. מאות צרכנים התלוננו בין השאר על אי הסכמה לנתקם מהשירות למרות בקשה מפורשת, כבילה לתקופת התחייבות נוספת ללא ידיעתם, העברה בין נציגי שירות ותחושה של זלזול...
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 0104_45311
אז כן,עסק יקר להרים שתי חברות כאלו,עתיר שירות,והם עושים גם דברים חיוביים,ברור,אבל כל זה לא מצדיק לרגע,שהם שכחו את הדבר החשוב ביותר ...הלקוח...
תדמית לא יוצרים רק דרך פרסומות מגלומניות....
נפל דבר בישראל,רגולטור סוף-סוף עושה מהלך שמצופה מימנו,והחברות בלי בושה מאשימים אותו בגניבה
ציטוט:
...."חן אמר לאנשים 'יש פה חנות פרוצה - לכו תבזזו אותה'".
בחברות זועמים על חן, שהוציא הודעה לתקשורת, בניגוד למודעות שפורסמו בעיתונות בנושא. בכל פעם שאחת החברות מורידה ערוץ, היא חייבת על-פי התקנות לאפשר לצופי אותו ערוץ להתנתק ללא תשלום קנס. חברת HOT גם מחויבת לפרסם מודעה סמלית בעיתון המודיעה על ירידת הערוץ, זאת מבלי להצהיר כי ניתן להתנתק בחינם. במבנה שהיה נהוג עד כה, לקוחות שבאמת נפגעים מירידת הערוץ יכולים להתקשר ולקבל פיצוי או להתנתק. ............
זאת הנקודה,ועכשיו תחשבו כמה יציאות היו בשנים האחרונות,ולפי שיטת "שושו" שהתקיים בין הדואפולים והמועצה
זאת הנקודה,של חוסר אונים בתור פרט מול 2 מפלצות כאלו,שלא סופרים אותך כלקוח,ואם אתה לא עו"ד או בעל עצבים ברזל ,ואורך נשימה ארוך,דורסים אותך ללא רחמים אפילו שהצדק איתך.
הצביעות והתחסדות של 2 החברות האלו,מתוך פניקה שפתאום הסטטוס קוו הופר,פשוט גורם לי בחילה
לא סתם מגיעים למספרים האלו,שלא כולל את האפקט HALLMARK,ציטוט:
"...מספר התלונות על HOT ו-yes שהגיעו למועצה לצרכנות גדל ב-112% ב-2009 - כך עולה מנתונים שהגיעו לידי TheMarker. מאות צרכנים התלוננו בין השאר על אי הסכמה לנתקם מהשירות למרות בקשה מפורשת, כבילה לתקופת התחייבות נוספת ללא ידיעתם, העברה בין נציגי שירות ותחושה של זלזול...
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 0104_45311
אז כן,עסק יקר להרים שתי חברות כאלו,עתיר שירות,והם עושים גם דברים חיוביים,ברור,אבל כל זה לא מצדיק לרגע,שהם שכחו את הדבר החשוב ביותר ...הלקוח...
תדמית לא יוצרים רק דרך פרסומות מגלומניות....
Cartoon Network
תגידו לי בבקשה איך עברה ההורדה של ערוץ Cartoon Network והחלפתו בערוץ תואם הופ, אבל לא בעברית וללא תרגום, ללא כל תגובה בתקשורת? זה היה במקביל להולמארק ולפי דעתי פגע במספר גדול פי כמה של צופים.
Re: Cartoon Network
כי הערוץ הזה הוא לא חלק מחבילת הבסיס (לפי מה שזכור לי/בגלל שהעלו ערוץ חדש במקום)Hbar כתב:תגידו לי בבקשה איך עברה ההורדה של ערוץ Cartoon Network והחלפתו בערוץ תואם הופ, אבל לא בעברית וללא תרגום, ללא כל תגובה בתקשורת? זה היה במקביל להולמארק ולפי דעתי פגע במספר גדול פי כמה של צופים....
Re: Cartoon Network
נכון,ועשו את זה עוד הרבה פעמים בשנים האחרונות,החליפו לך ערוץ (לטעמך או לא זה כבר שירשור שונה),ומעודף זילזול/שיכרון חושים/יש לנו קהל שבוי,ונעול לשנים שלא מסוגל להתנגד לנו,הלכו עוד יותר רחוק...ציטוט:rami1992 כתב:כי הערוץ הזה הוא לא חלק מחבילת הבסיס (לפי מה שזכור לי/בגלל שהעלו ערוץ חדש במקום)Hbar כתב:תגידו לי בבקשה איך עברה ההורדה של ערוץ Cartoon Network והחלפתו בערוץ תואם הופ, אבל לא בעברית וללא תרגום, ללא כל תגובה בתקשורת? זה היה במקביל להולמארק ולפי דעתי פגע במספר גדול פי כמה של צופים.......
"..ניצן חן, יו"ר המועצה לשידורי כבלים ולוויין, מסר בתגובה: "ל-HOT ול-yes הייתה אפשרות להביא ערוץ חלופי, והם בחרו שלא לעשות כן. החברות ידעו שברגע שהן לא מספקות ערוץ חלופי עליהן לאשר התנתקות בלא החזר עלות הטבה לצרכנים - שהיו יכולים לצפות בערוץ שהוסר, לכן אני מתפלא על הטענות שלהן..."
אני חושב שיש פה הזדמנות פז,שלא יחזור בזמן הקרוב,להתנתק.אם המקרה הזה היה קורה לפני שנה-שנתיים,זה היה נגמר ברעש הרבה פחות קטן.היום בעיידן DTT,מזרימדיה זול,אינטרנט מהיר,מיאוס מתוכן ממוחזר משולב איכות "בית שימוש" על הצגים החדשים והדקים,שרובנו החלפנו לאחרונה,יצר את הבומבה שחטפו שתי החברות האלו....ולשניה הם לא מצליחים לגרום לי אמפתיה כלפיהם
וכל החכמים שתמורת פחות כמה שקלים,חתמו מחדש חוזה ל-3 שנים,תהיו רגעוים שההפסדים שנגרם להם (...ונגרם להם,תהיו בטוחים),ידעו איך להחזיר לעצמם,בדרכים שייפגע בצרכנים,ואז דברו עם הלמפות
נערך לאחרונה על ידי ocsi ב 04/01/2010 13:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
יש אפשרות להיות מחוייב לתקופה קצרה יותר.zovirax כתב:תשמע...ntk כתב:דיי ברור שכנעט כל מי שהתנתק לא היה רואה בכלל את הערוץ, מצד שני כל התקופות התחייבות האלה ממש מפגרות, אני תמיד מעדיף לשלם כמה שקלים יותר ולא להתחייב לאף חברה, בעיקר התחייבות לחברות הסלולר, אנשים לא מבינים שהם יכולים לקנות את המכשירים בחצי מחיר, פשוט שמשלמים 200 ש"ח לחודש למשך 3 שנים, זה נשמע להם עסקה טובה...
זה לא אותו סיפור כמו חברות הסלולר....
אני מחוייב לשנה בהוט.
לפני זה הייתי מחוייב לשנה ביס.
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

Cartoon network בחבילת הבסיס של yes מהיום הראשון.
איך זה עבר בשקט גם אני מתפלא.
בהודעות לעיתונות yes הציגו את זה כאילו JIM JAM זה ערוץ חדש והם מעשירים את המסך.
אני ביקשתי מ-ICE להוסיף הבהרה שזה במקום ערוץ אחר.
איך זה עבר בשקט גם אני מתפלא.
בהודעות לעיתונות yes הציגו את זה כאילו JIM JAM זה ערוץ חדש והם מעשירים את המסך.
אני ביקשתי מ-ICE להוסיף הבהרה שזה במקום ערוץ אחר.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
הבכיר הזה חתיכת בכיין. למה שלא נעשה חשבון פשוט?
נכון. הולמרק הם אלו שהורידו את הערוץ. מה זה אומר? שהוט/יס לא משלמים להם יותר.
אז או שיורידו לנו במחיר (yeah right), או שיתנו לנו ערוץ חלופי.
לא נתנו? זו הפרת חוזה. אנחנו חתמנו על חוזה שמובטח לנו X ערוצים תמורת Y שקלים. X-1 זה לא מה שהובטח, בין אם אני רואה את הערוץ או לא.
אם אני צריך לשלם להם כשאני מפר חוזה, שהם ישלמו לי.
נכון. הולמרק הם אלו שהורידו את הערוץ. מה זה אומר? שהוט/יס לא משלמים להם יותר.
אז או שיורידו לנו במחיר (yeah right), או שיתנו לנו ערוץ חלופי.
לא נתנו? זו הפרת חוזה. אנחנו חתמנו על חוזה שמובטח לנו X ערוצים תמורת Y שקלים. X-1 זה לא מה שהובטח, בין אם אני רואה את הערוץ או לא.
אם אני צריך לשלם להם כשאני מפר חוזה, שהם ישלמו לי.