בכיר בטלוויזיה הרב-ערוצית: "ניצן חן התיר לגנוב מאיתנו"

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Mistoffelees פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #1 

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

הכל לפני הכל - שיהיו מחירים אחידים וברורים. שיהיו אפשרויות הגיוניות - אח"כ שיתווכחו על מה הדרך לעשות מה.
במצב הנוכחי - במיוחד בזמן הDTT - הם צריכים קצת לקבל שכל ולהציע לנו הצעות שיעניינו אותנו.

Mistoffelees פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

הסיבה לשוק היא שהם מאפשרים את זה.

ואני נאלץ להודות בטעות שלי, מסתבר שאם הם היו מספקים תחליף המועצה לא הייתה מאשרת התנתקות ללא קנס.

דבר שממש מקומם- מי קובע אם ערוץ מסוים הוא תחליף לערוץ אחר- זה מאד אינדיבידואלי.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

אני משער שהמועצה הייתה מקפידה על זה.
כמו שדן מרגלית אמר על זחאלקה - חוצפה כל העניין הזה.

אני עדיין לא מבין למה YES וHOT לא מבינות איך לשמר לקוחות? ואיך לחסוך כסף. לא יכול להיות שהם לא מבינים שיש דרכים לגרום למנוי וותיק לרצות להשאר - ולא רק לרצות - אלא להבין שלא כדאי לו לעזוב - וכל זאת - בלי להתקשר.

ntk
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1303
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #5 

דיי ברור שכנעט כל מי שהתנתק לא היה רואה בכלל את הערוץ, מצד שני כל התקופות התחייבות האלה ממש מפגרות, אני תמיד מעדיף לשלם כמה שקלים יותר ולא להתחייב לאף חברה, בעיקר התחייבות לחברות הסלולר, אנשים לא מבינים שהם יכולים לקנות את המכשירים בחצי מחיר, פשוט שמשלמים 200 ש"ח לחודש למשך 3 שנים, זה נשמע להם עסקה טובה

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #6 

כל כלב ביג' יומו
מגיע לגנבים האלה, שיגנבו גם אותם פעם אחת.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78882
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #7 

לא צריך להגזים חברים - אפשר כבר לחשוב שהם השטן עלי אדמות. טיפה פרופורציות.

מבחינתי אני חושב שמה שניצן חן עשה זה ליגיטימי, צודק והוא גם לא הראשון שעשה את זה, זה מנהג קבוע. חבל שהם נזכרים שזה בעייתי להם כשאנשים מנצלים את ההזדמנות ומתנתקים בכמויות.

barakbl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

עם כל הכבוד ליס והוט, הם לא פיות תמימות.
אני לקוח של יס כבר שנים. לקוח כבד אם אפשר להגדיר את זה ככה. יש לי את כל ערוצי הספורט.
היה לי YES MAX מלפני די הרבה זמן, כשיצא ה HD הוספתי ממיר HD וכשיצא ה MAX HD עברתי אליו.
יס לא התביישו לנצל את זה שאני מבחינתם לקוח בטוח ונעול (דרך התחיבויות) ולא התביישו לקחת ממני מחירים מופקעים לאורך כל הדרך.

כשעשיתי את ה MAX HD , הדיל הכי טוב שהם יכלו לסדר לי כלל החזרה של ה MAX (הם התעקשו על זה), והשאירו אותי עם ממיר HD חסר כל שימוש (עומד לו מיותם בבית).
ניסיתי לשכנע אותם שזו טיפשות,שחבל על הכסף, שזה בזבוז, שנתפשר, כלום. הם התעקשו שזה יהיה ההסדר. בחיי שהצעתי להם לקחת את הממיר HD כי חבל, אמרתי שאני מוכן לשלם עליו אבל שיקחו אין לי מה לעשות איתו, כלום.
הם העדיפו שהוא ישאר אצלי.
לך תבין....

שלא יהיה ספק, מהנסיון האישי שלי הם עדיפים על הוט, ובסה"כ אני חושב שלא מעט תלונות כנגדם מוגזמות, ועדיין אני חושב שהם רחוקים מלהתנהל בצורה משביעת רצון.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #9 

ntk כתב:דיי ברור שכנעט כל מי שהתנתק לא היה רואה בכלל את הערוץ, מצד שני כל התקופות התחייבות האלה ממש מפגרות, אני תמיד מעדיף לשלם כמה שקלים יותר ולא להתחייב לאף חברה, בעיקר התחייבות לחברות הסלולר, אנשים לא מבינים שהם יכולים לקנות את המכשירים בחצי מחיר, פשוט שמשלמים 200 ש"ח לחודש למשך 3 שנים, זה נשמע להם עסקה טובה
...
תשמע...
אין אפשרות כזאת לא להיות מחוייב ל YES או הוט, כי מדובר על עוד 100- 150 שקלים בחודש בנוסף.
זה לא אותו סיפור כמו חברות הסלולר.

hagai147
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #10 

בחברות הסלולר כיום כדאי להיות בהתחייבות, כי בתקופת ההתחייבות התעריפים לא עולים.
בתכניות בלי התחייבות כל שנה התעריפים עולים.
לדוגמה כשהתחילה הניידות הצטרפתי לתכנית שימור: דמי מנוי 10 שקלים בחודש, 35 אג' לדקה לכל היעדים. אחרי כשנה המחיר עלה ל-15 שקל דמי מנוי ו-40 אג' לדקה ולפני חודש שוב העלאה ל-45 אג' לדקה ו-17 שקל דמי מנוי.

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #11 

יס והוט צריכים ללמוד שהדרך לשמר לקוחות היא לא על ידד תפיסתם בביצים בעזרת התחיבויות אלה על ידי דאגה לכך שיהיו מרוצים.
יס והוט לא רק שתופסות את לקוחותיהן בביצים הן גם נוהגות ללחוץ עליהן. על כן אין להן על מי להלין אלא על עצמן בלבד.
כשהסדר אינו טוב ללקוח והלקוח אינו מרוצה, הוא ינצל כל הזדמנות שתקרה על דרכו כדי להתנתק מההסדר.

הוט עומדת לצמצם את ההוצאות שלה על ידי קיצוץ משמעותי בתקציב התוכן. למה שלקוח הגיוני וסיבר יסכים לשלם סכומים שערוריתיים כמו שחברות הכבלים והלוויון נוהגות לגבות ולקבל עוד פחות ממה שהוא מקבל היום?
תשלום כ 3000 שקל בשנה עבור שידורים חוזרים הוא שערורייתי.

ניצן חן הקטין את הגנבה של חברות הטלוויזיה. וסיפק חבל הצלה ללקוחות המרומים.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

המהנדס
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 974
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

ההחלטיות שלך היא חסרת בסיס

שליחה #12 

zovirax כתב:
ntk כתב:דיי ברור שכנעט כל מי שהתנתק לא היה רואה בכלל את הערוץ, מצד שני כל התקופות התחייבות האלה ממש מפגרות, אני תמיד מעדיף לשלם כמה שקלים יותר ולא להתחייב לאף חברה, בעיקר התחייבות לחברות הסלולר, אנשים לא מבינים שהם יכולים לקנות את המכשירים בחצי מחיר, פשוט שמשלמים 200 ש"ח לחודש למשך 3 שנים, זה נשמע להם עסקה טובה
...
תשמע...
אין אפשרות כזאת לא להיות מחוייב ל YES או הוט, כי מדובר על עוד 100- 150 שקלים בחודש בנוסף.
...
החברות האלה יודעות לתת תנאים משופרים בהרבה כאשר יש להם
עניין בכך.כגימלאי של חברה גדולה,עברתי לפני מספר ימים לעיסקת טריפל
בהוט ,בתנאים כספיים טובים והכי חשוב,ללא כל מחוייבות,אני יכול לעזוב מהיום
למחר ללא תשלום !
אז נכון שמדובר על אלפי לקוחות,אבל השורה התחתונה: זה כנראה כדאי להם
מבחינה עסקית,הם לא מפסידים כסף,אז היה ניתן למצוא מודל עסקי ללא התחייבות
גם ללקוחות רגילים.
גם בחברת אורנג' כגימלאי של אותה חברה,התשלום החודשי שלי נמוך ב 60% מזה
שהיה לי לפני כניסתי לעיסקה ויש עוד הטבות.אני בטוח שאורנג' מרויחים גם בעסקה
זאת.זה רק מראה שאפשר אחרת.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #13 

מה שמדהים,שכולם פה מפספסים את הפואנטה של המהלך של ניצן חן,וממשיכים לדסקס על מה שמסביב ליס או הוט,שיש על זה כבר מאות שירשורים.
נפל דבר בישראל,רגולטור סוף-סוף עושה מהלך שמצופה מימנו,והחברות בלי בושה מאשימים אותו בגניבה 8O

ציטוט:

...."חן אמר לאנשים 'יש פה חנות פרוצה - לכו תבזזו אותה'". 8O
בחברות זועמים על חן, שהוציא הודעה לתקשורת, בניגוד למודעות שפורסמו בעיתונות בנושא. בכל פעם שאחת החברות מורידה ערוץ, היא חייבת על-פי התקנות לאפשר לצופי אותו ערוץ להתנתק ללא תשלום קנס. חברת HOT גם מחויבת לפרסם מודעה סמלית בעיתון המודיעה על ירידת הערוץ, זאת מבלי להצהיר כי ניתן להתנתק בחינם. במבנה שהיה נהוג עד כה, לקוחות שבאמת נפגעים מירידת הערוץ יכולים להתקשר ולקבל פיצוי או להתנתק. ............

זאת הנקודה,ועכשיו תחשבו כמה יציאות היו בשנים האחרונות,ולפי שיטת "שושו" שהתקיים בין הדואפולים והמועצה (6) שסיכויו של אזרח פשוט לנצלו היה אפסי,כי לעולם לא היו מסכימים עם פרשנות של הפרת חוזה מצדם והיו גוררים אותך לבית משפט....הרי היום יש החלטה ברורה,כתובה שחור על לבן,והחברות לא ממהרות למלא אחריה,וממשיכים את השיטת ההפחדה,שיטת מצליח.
זאת הנקודה,של חוסר אונים בתור פרט מול 2 מפלצות כאלו,שלא סופרים אותך כלקוח,ואם אתה לא עו"ד או בעל עצבים ברזל ,ואורך נשימה ארוך,דורסים אותך ללא רחמים אפילו שהצדק איתך.

הצביעות והתחסדות של 2 החברות האלו,מתוך פניקה שפתאום הסטטוס קוו הופר,פשוט גורם לי בחילה (n)
לא סתם מגיעים למספרים האלו,שלא כולל את האפקט HALLMARK,ציטוט:

"...מספר התלונות על HOT ו-yes שהגיעו למועצה לצרכנות גדל ב-112% ב-2009 - כך עולה מנתונים שהגיעו לידי TheMarker. מאות צרכנים התלוננו בין השאר על אי הסכמה לנתקם מהשירות למרות בקשה מפורשת, כבילה לתקופת התחייבות נוספת ללא ידיעתם, העברה בין נציגי שירות ותחושה של זלזול...
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 0104_45311

אז כן,עסק יקר להרים שתי חברות כאלו,עתיר שירות,והם עושים גם דברים חיוביים,ברור,אבל כל זה לא מצדיק לרגע,שהם שכחו את הדבר החשוב ביותר ...הלקוח... (i)
תדמית לא יוצרים רק דרך פרסומות מגלומניות....

Hbar
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

Cartoon Network

שליחה #14 

תגידו לי בבקשה איך עברה ההורדה של ערוץ Cartoon Network והחלפתו בערוץ תואם הופ, אבל לא בעברית וללא תרגום, ללא כל תגובה בתקשורת? זה היה במקביל להולמארק ולפי דעתי פגע במספר גדול פי כמה של צופים.

rami1992
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 265
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

Re: Cartoon Network

שליחה #15 

Hbar כתב:תגידו לי בבקשה איך עברה ההורדה של ערוץ Cartoon Network והחלפתו בערוץ תואם הופ, אבל לא בעברית וללא תרגום, ללא כל תגובה בתקשורת? זה היה במקביל להולמארק ולפי דעתי פגע במספר גדול פי כמה של צופים.
...
כי הערוץ הזה הוא לא חלק מחבילת הבסיס (לפי מה שזכור לי/בגלל שהעלו ערוץ חדש במקום)

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

Re: Cartoon Network

שליחה #16 

rami1992 כתב:
Hbar כתב:תגידו לי בבקשה איך עברה ההורדה של ערוץ Cartoon Network והחלפתו בערוץ תואם הופ, אבל לא בעברית וללא תרגום, ללא כל תגובה בתקשורת? זה היה במקביל להולמארק ולפי דעתי פגע במספר גדול פי כמה של צופים.
...
כי הערוץ הזה הוא לא חלק מחבילת הבסיס (לפי מה שזכור לי/בגלל שהעלו ערוץ חדש במקום)
...
נכון,ועשו את זה עוד הרבה פעמים בשנים האחרונות,החליפו לך ערוץ (לטעמך או לא זה כבר שירשור שונה),ומעודף זילזול/שיכרון חושים/יש לנו קהל שבוי,ונעול לשנים שלא מסוגל להתנגד לנו,הלכו עוד יותר רחוק...ציטוט:
"..ניצן חן, יו"ר המועצה לשידורי כבלים ולוויין, מסר בתגובה: "ל-HOT ול-yes הייתה אפשרות להביא ערוץ חלופי, והם בחרו שלא לעשות כן. החברות ידעו שברגע שהן לא מספקות ערוץ חלופי עליהן לאשר התנתקות בלא החזר עלות הטבה לצרכנים - שהיו יכולים לצפות בערוץ שהוסר, לכן אני מתפלא על הטענות שלהן..."

אני חושב שיש פה הזדמנות פז,שלא יחזור בזמן הקרוב,להתנתק.אם המקרה הזה היה קורה לפני שנה-שנתיים,זה היה נגמר ברעש הרבה פחות קטן.היום בעיידן DTT,מזרימדיה זול,אינטרנט מהיר,מיאוס מתוכן ממוחזר משולב איכות "בית שימוש" על הצגים החדשים והדקים,שרובנו החלפנו לאחרונה,יצר את הבומבה שחטפו שתי החברות האלו....ולשניה הם לא מצליחים לגרום לי אמפתיה כלפיהם (n)
וכל החכמים שתמורת פחות כמה שקלים,חתמו מחדש חוזה ל-3 שנים,תהיו רגעוים שההפסדים שנגרם להם (...ונגרם להם,תהיו בטוחים),ידעו איך להחזיר לעצמם,בדרכים שייפגע בצרכנים,ואז דברו עם הלמפות (i)
נערך לאחרונה על ידי ocsi ב 04/01/2010 13:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #17 

zovirax כתב:
...
תשמע...
...
יש אפשרות להיות מחוייב לתקופה קצרה יותר.
אני מחוייב לשנה בהוט.
לפני זה הייתי מחוייב לשנה ביס.

Mistoffelees פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

Cartoon network בחבילת הבסיס של yes מהיום הראשון.
איך זה עבר בשקט גם אני מתפלא.

בהודעות לעיתונות yes הציגו את זה כאילו JIM JAM זה ערוץ חדש והם מעשירים את המסך.
אני ביקשתי מ-ICE להוסיף הבהרה שזה במקום ערוץ אחר.

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #19 

הבכיר הזה חתיכת בכיין. למה שלא נעשה חשבון פשוט?
נכון. הולמרק הם אלו שהורידו את הערוץ. מה זה אומר? שהוט/יס לא משלמים להם יותר.
אז או שיורידו לנו במחיר (yeah right), או שיתנו לנו ערוץ חלופי.
לא נתנו? זו הפרת חוזה. אנחנו חתמנו על חוזה שמובטח לנו X ערוצים תמורת Y שקלים. X-1 זה לא מה שהובטח, בין אם אני רואה את הערוץ או לא.
אם אני צריך לשלם להם כשאני מפר חוזה, שהם ישלמו לי.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”