התלבטות אחרונה KDL37S5600, LA40B550 ,37LH70YR
מחפש טלויזיה לצורכי 60% - צפייה בממיר yes רגיל, עם אופציה לשדרוג לממיר hd בעתיד
ו 40%- לצפיית סרטי hd דרך המחשב בכבל dvi - hdmi
מרחק צפייה הוא 2 מטר, הייתי רוצה לשמוע המצלצות לגבי שלושת הטלויזיות הבאות שהתקציב הוא 4.5k
LCD KDL37S5600Sony 37
LCD LA40B550Samsung
LCD Scarlet 37LH70YRLG 37
נכון לעכשיו הדרך שאני מחבר את הממיר היא כבל סקארט,שאת החיבור הזה יש רק לסוני, מצד שני חשבתי אולי לקחת
סמסונג 40 אינץ' אבל חשבתי אולי זה יהיה גדול מידי ואני יראה מפוקסל, ויש את ה lg שהיא נראת בגדול דיי טובה
עם ניגודיות גבוהה אבל גם לה אין סקארט. מה לדעתכם אם ללכת על 37 אינץ' אז על איזה אחת מהשתיים.
ואם כדאי אולי 40 אינץ' אז איך הסמסונג הזאת?
ויש לי גם שאלה לגבי זרוע, ראיתי בעיתונים לאחרונה שיצא זרוע שאפשר לתלות את הטי.וי כמו תמונה
השאלה שלי אם מישהו יודע אם אני תולה אותה בזרוע החדשה אז איך אפשר לחבר כבלים מאחורה או שבזרוע כזאת
אפשר לחבר רק בכניסות שבצד.
תודה רבה לעוזרים
מרחק צפייה הוא 2 מטר, הייתי רוצה לשמוע המצלצות לגבי שלושת הטלויזיות הבאות שהתקציב הוא 4.5k
LCD KDL37S5600Sony 37
LCD LA40B550Samsung
נכון לעכשיו הדרך שאני מחבר את הממיר היא כבל סקארט,שאת החיבור הזה יש רק לסוני, מצד שני חשבתי אולי לקחת
סמסונג 40 אינץ' אבל חשבתי אולי זה יהיה גדול מידי ואני יראה מפוקסל, ויש את ה lg שהיא נראת בגדול דיי טובה
עם ניגודיות גבוהה אבל גם לה אין סקארט. מה לדעתכם אם ללכת על 37 אינץ' אז על איזה אחת מהשתיים.
ויש לי גם שאלה לגבי זרוע, ראיתי בעיתונים לאחרונה שיצא זרוע שאפשר לתלות את הטי.וי כמו תמונה
השאלה שלי אם מישהו יודע אם אני תולה אותה בזרוע החדשה אז איך אפשר לחבר כבלים מאחורה או שבזרוע כזאת
תודה רבה לעוזרים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dudik007dudik007 כתב:מחפש טלויזיה לצורכי 60% - צפייה בממיר yes רגיל, עם אופציה לשדרוג לממיר hd בעתיד
LCD KDL37S5600Sony 37
LCD LA40B550Samsung
תודה רבה לעוזרים...
לי אישית יש את הסוני גודל 37 s-5500 .
המסך מעולה וסביה העקרית שגרמה לי לרכוש אותו הוא כניסות הסקרט . המסך מחובר לממיר יס רגיל בחיבור סקרט . תומך RGB .
ידוע הוא שהמסכים של סוני יודעים לבצע מתיחה חכמה בצורה הטובה ביותר .
לגבי הסמסונג . b-550 גודל 40 .
לדעתי איכות התמונה שלה טובה יותר מאשר הסוני . אבל המסך מגיע ללא כניסות סקרט .
לכן מומלץ לחבר את המסך ב HDMI . ופה הסמסונג מנצחת בגדול .
לסיכום ..
אם אתה מעוניין להתחבר רק לממיר רגיל . לך על הסוני .
אם אתה מתכוון להתחבר לממיר דיגיטלי ולראות שידורי HD הסמסונג עדיפה בכמה מונים בתוספת של עוד 3 אינצ' .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אהלן, תודה על התגובה המהירה.9000es כתב:dudik007dudik007 כתב:...
לי אישית יש את הסוני גודל 37 s-5500 .
המסך מעולה וסביה העקרית שגרמה לי לרכוש אותו הוא כניסות הסקרט . המסך מחובר לממיר יס רגיל בחיבור סקרט . תומך RGB .
ידוע הוא שהמסכים של סוני יודעים לבצע מתיחה חכמה בצורה הטובה ביותר .
לגבי הסמסונג . b-550 גודל 40 .
לדעתי איכות התמונה שלה טובה יותר מאשר הסוני . אבל המסך מגיע ללא כניסות סקרט .
לכן מומלץ לחבר את המסך ב HDMI . ופה הסמסונג מנצחת בגדול .
לסיכום ..
אם אתה מעוניין להתחבר רק לממיר רגיל . לך על הסוני .
אם אתה מתכוון להתחבר לממיר דיגיטלי ולראות שידורי HD הסמסונג עדיפה בכמה מונים בתוספת של עוד 3 אינצ' .
בהצלחה ....
ומה לגבי ה lg או שאתה לא מכיר אותה ולא רוצה סתם להטעות אותי?!
ועוד משהו, הקטע אם עדיף אולי אז לא להיות עם חיבור סקארט זמני עד שאני ישדרג בזמן הקרוב או הרחוק
ו"להתמודד" עם ההבדלים בין הסקארט לקומפוזיט שבסמסונג שזה קריטי?!
-איך זה שהסמסונג זולה יותר מהסוני 37 די בהרבה עוד שהסמסונג היא גם 40 אינץ',
-לא התייחסת גם לזה שאני יושב 2 מטר מול הטלויזיה האם זה יכול להיראות מפוקסל וסתם לעשות כאבי ראש
שוב תודה