כמו כולם, עזרה בבחירת סטרימר..

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
guys פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #41 

ידידיי,
עכשיו בוער יותר להגיע לידי החלטה. כדי לקצר את התהליך ולחסוך הצורך לקרוא עת העמודים הקודמים, הנה בקשותיי:
מוצר מבוסס NMT לצורך הג'וקבוקס, עברית נורמלית, תמיכה בפורמטים החדשים ליום שיהיה לי קולנוע ביתי, וכן יציבות!!
הרוב המוחלט של התכנים שאני צורך הינם קבצי MKV.. שיוזנו - לפחות לעת עתה -דרך HDD חיצוני שיש ברשותי..
כאשר אני רואה שכונן BD כמו הBD370 עולה רק 649 ש"ח וניתן ליהנות מבלו ריי מלאים דרך הרשת, הצורך בכונן BD פיזי אינו נחוץ בעיניי..
ולשאלה הבוערת: A200, C200 או A110 (שנמכר שוב בבאג) או אולי אופציה נוספת? נניח שה1800 ש"ח עבור הC200 הוא הקצה העליון ורק אם אכן יהיה שווה את זה..

תודה!

Corwin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #42 

guys כתב:ידידיי,
עכשיו בוער יותר להגיע לידי החלטה. כדי לקצר את התהליך ולחסוך הצורך לקרוא עת העמודים הקודמים, הנה בקשותיי:
מוצר מבוסס NMT לצורך הג'וקבוקס, עברית נורמלית, תמיכה בפורמטים החדשים ליום שיהיה לי קולנוע ביתי, וכן יציבות!!
הרוב המוחלט של התכנים שאני צורך הינם קבצי MKV.. שיוזנו - לפחות לעת עתה -דרך HDD חיצוני שיש ברשותי..
כאשר אני רואה שכונן BD כמו הBD370 עולה רק 649 ש"ח וניתן ליהנות מבלו ריי מלאים דרך הרשת, הצורך בכונן BD פיזי אינו נחוץ בעיניי..
ולשאלה הבוערת: A200, C200 או A110 (שנמכר שוב בבאג) או אולי אופציה נוספת? נניח שה1800 ש"ח עבור הC200 הוא הקצה העליון ורק אם אכן יהיה שווה את זה..

תודה!
...
אהלן,
דרישותיך הן צנועות (זה יתרון),
כמעט כל מכשיר nmt מהדור הנוכחי או הקודם יענה על דרישותיך.
אי לכך, לך על הזול ביותר, קרי ה- A-200 שהוא גם המכשיר אשר יחס העלות-תועלת שלו הוא הגבוה מבין השלושה.

guys פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #43 

שאלת תם (פעם נוספת) הורדה של בלו ריי מלא (כזה ששוקל כ40GB) יוכל להתנגן כולל כל הפיצ'רים בכל המכשירים המצויינים או רק בC200 ?

Corwin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 287
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #44 

guys כתב:שאלת תם (פעם נוספת) הורדה של בלו ריי מלא (כזה ששוקל כ40GB) יוכל להתנגן כולל כל הפיצ'רים בכל המכשירים המצויינים או רק בC200 ?
...
תפריטים מלאים נתמכים רק ב- C-200.
ב-A-200 יש "simple BD", אתה יכול לראות בלוח מספר שרשורים בנושא ואף סרטון של זיו.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”