התמונה במותג המדבקה היא הטובה ביותר....

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
בועזון פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אני מחפש עבור סבתא שלי מסך 32", עם תקרת עלות של 2500 ש"ח. הצפייה היא לחלוטין ב-SD:הוט ומדי פעם DVD.
ניגשתי לסניף של עולם הקולנוע החדש בהרצליה פיתוח (עברתי באזור) ומבין כל המסכים שם, זה שהציג את התמונה הטובה ביותר היה מסך של sansui. הוא גם היה הכי זול (1999). עכשיו, בד"כ רק השם הזה מעביר בי צמרמורת, אבל לא יכלתי להתווכך עם מראה עיני. שאלתי את המוכר לגביה והוא הסביר שהתמונה טובה כל כך משום שהשידור הוא כבלים רגילים, ובמסך זה זמן תגובה מהיר במיוחד (2MS), ולמעשה הוא מסך מחשב לכל דבר. הוא, הברנש, דווקא המליץ בחום, למרות שהיה יכול לדחוף דברים יקרים יותר, כשראה את הסתייגותי הבולטת מהשם. כמו כן - יש עליה 3 שנות אחריות של היבואן (א.ב. שקר כלשהו...).

מה דעתכם?

tovtovtov
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 520
שם מלא: tovtovtov
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

אם אני זוכר נכון, "עולם הקולנוע" מייבא את המסכים של סנסויי. אוליי זו הסיבה שהוא המליץ עליה.
באופן אישי אני לא מכיר את המסכים של סנסויי אבל לא נראה לי שכדאי לרכוש מוצר מדבקה.
LG 65CX
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #3 

לי יש LCD של סנסוי בחדר השינה ולומר את האמת אני מאוד מרוצה ממנה.
התמונה שהיא מציגה בחיבור SVIDEO לממיר S3100 של YES היא יותר ממשביעת רצון.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4948
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #4 

תשמע, ניסיוני בחיים לימד אותי שאין ארוחות חינם...
נשמע לך הגיוני שמסך מדבקה, שהרכיבים בו זולים ובסיסיים, יכול לתת תמונה טובה יותר ממסך מקביל של חברה כמו סוני, למשל?

זה יכול להיות רק אם שאר המסכים לא מכוילים ובכוונה !
לי זה נשמע חשוד....

ארז

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #5 

עולם הקולנוע היא רשת ההפצה של אל-כל אלקטרוניקה והם אכן מייבאים את sansui (ועוד כמה מותגים זולים).
חבר שלי קנה sansui שמתיימרת להיות full-HD , רק חבל שאף אחד במפעל לא תיאם את זה עם המסך עצמו כי אין לו מושג שהוא כזה.
כל הנסיונות שלנו להציג אות 1080p ממחשב נכשלו (בחיבור ה HDMI)
כן הצלחנו להציג 720p , רק מה, המסך עשה לזה OVERSCAN מטורף ולא ראו כמעט כלום.
ואין לי מושג למה המסך יכול לקבל רק עד 1280X1024 בחיבור PC. מי ירצה לשים את הרזולוציה הזו על מסך 16X9 ?
לא מספיק שהרזולוציה הזו נמוכה היא גם אפילו לא תואמת את הפורמט הרחב והכל נראה מעוך. והסרטים נראים מעוותים (לכן לא עוזר לנו..)
אחרי כיוונים ונסיונות רבים הצלחנו לכוון את התמונה בכניסת ה HDMI למשהו שנכנס על המסך (על ידי קביעת רזולוצייה קאסטום).
אבל מה, ראו כל כך גרוע, מרוח ולא חד שאחרי רבע שעה צפייה ויתרנו על התענוג בייאוש.
בתור מסך ל SD - הוא די גרוע האמת. אין לי מושג איך ראית בו הכי טוב, אבל בהחלט יכול להיות שהאחרים לא היו מכויילים טוב.
אבל, וזה אבל גדול - הוא זול ולכן פותר הרבה באלגאן לאנשים שבכל מקרה לא אכפת להם מאיך שרואים והם רק רוצים משהו דק בסלון שלא יציק בעין.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #6 

בועזון כתב:שלום לכולם,

אני מחפש עבור סבתא שלי מסך 32", עם תקרת עלות של 2500 ש"ח. הצפייה היא לחלוטין ב-SD:הוט ומדי פעם DVD.
ניגשתי לסניף של עולם הקולנוע החדש בהרצליה פיתוח (עברתי באזור) ומבין כל המסכים שם, זה שהציג את התמונה הטובה ביותר היה מסך של sansui. הוא גם היה הכי זול (1999). עכשיו, בד"כ רק השם הזה מעביר בי צמרמורת, אבל לא יכלתי להתווכך עם מראה עיני. שאלתי את המוכר לגביה והוא הסביר שהתמונה טובה כל כך משום שהשידור הוא כבלים רגילים, ובמסך זה זמן תגובה מהיר במיוחד (2MS), ולמעשה הוא מסך מחשב לכל דבר. הוא, הברנש, דווקא המליץ בחום, למרות שהיה יכול לדחוף דברים יקרים יותר, כשראה את הסתייגותי הבולטת מהשם. כמו כן - יש עליה 3 שנות אחריות של היבואן (א.ב. שקר כלשהו...).

מה דעתכם?
...
בועזון.

מאוד מעניין שהמסך הזה נראה טוב יותר מכל המסכים האחרים שיש בחנות . במיוחד עם זמן תגובה של (2ms ).
ב 2500 ש"ח אתה יכול לרכוש סמסונג דגם b-450 גודל 32 . כולל 3 שנות אחריות של מיני ליין .

אז מה המיוחד במחיר שקבלת עבור מוצר מדבקה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

בועזון פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #7 

תודה רבה על כל התגובות.

גם אני לא יודע איך זה שהוא נראה הכי טוב מבין כל המסכים, אבל בכל מקרה אמשיך לחפש.
יש עוד המלצות בטווח המחיר הזה, מעבר לסמסונג B450(אותו אלך לראות בכל מקרה)?

תודה!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”