שאלה הזרמת מדיה PS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
ohad78 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
ניסיתי היום לראשונה להזרים מדיה מהמחשב בחדר לPS בסלון באמצעות הPS3 media server והאמת שלהפתעתי העסק היה פשוט מאוד ועבד לא רע. הקונסולה זיהתה מיד את התוכן על המחשב והציגה תמונות סרטים וכו'. מאחר ובחיבור שבין הראוטר, המחשב והקונסולה אחד מהם עובד על חיבור אלחוטי, הבעיה כצפוי היא עם סרטי HD כבדים יותר שאז ההעברה מקרטעת . אני מבין שאם כל השלושה יחוברו בכבל אני אמור לראות שיפור. בהנחה ואני רוצה להימנע ממתיחת כבל מהסלון לחדר כל פעם שאני רוצה לראות תוכן מהמחשב (לא חשבתי לפני כן על העברת רשת חוטית בבית), האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להתגבר על הבעיה (כמו לחבר את המחשב בחדר דרך כרטיס חיבור אלחוטי כלשהו וכו)? אני לא מבין גדול בנושא אז כל עצה תתקבל בברכה.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

מה שכתבת הוא אופציה אחת. אופציה נוספת היא לחבר מקלט או ממסר אלחוטי. האמת שהצלחתי אתמול להזרים מאלחוטי (הנייד) לאלחוטי (הסוני 3) ואני עובד עם ראוטר של לינקסיס, WRTGL54.
Vocare Ad Regnum

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #3 

בוקר טוב אליהו.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

moshebe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #4 

רק דגש אחד קטן,שים לב שהצוואר בקבוק שלך הוא באמת ברשת ולא בעיבוד של המחשב.... מנסיוני בהזרמת סרטי HD לפליסטייישן המעבד עובד על אחוז מאוד גבוה.
כדי לבדוק תפעיל סרט HD דרך הפלייסטיישן ותריץ task manager במחשב. אם המעבד שלך עובד בסביבות ה100% אתה בבעיה

ohad78 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

shraga007 כתב:בוקר טוב אליהו.
...
זאת התגובה הכי טובה שחשבת עליה בשעה 12 וחצי בלילה?

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”