עבודה עם PUREVIDEO
-
tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
התקנתי את חבילת PUREVIDEO ועשיתי UNINSTALL לחבילת ה-K-LITE שעבדה עד היום (ובצורה מצויינת עם WMP CLASSIC).
כשהחבילה מותקנת לבד אני לא מצליח לנגן כלום. הוא לא מוצא CODECS לקבצים שאני מבקש לנגן.
מה הבעיה? האם יש לקנפג מעבר להתקנה של PUREVIDEO?
מהי תוכנת הניגון המומלצת ל-CODECS האלה? האם ניתן להמשיך לעבוד עם WMP CLASSIC?
כשהחבילה מותקנת לבד אני לא מצליח לנגן כלום. הוא לא מוצא CODECS לקבצים שאני מבקש לנגן.
מה הבעיה? האם יש לקנפג מעבר להתקנה של PUREVIDEO?
מהי תוכנת הניגון המומלצת ל-CODECS האלה? האם ניתן להמשיך לעבוד עם WMP CLASSIC?
GSPOT
http://www.headbands.com/gspot/
זה תוכנה הנותנת מידע על קודקים
בדרך כלל בכל נגן וגם בSAGETV אתה יכול לבחור אילו CODEC בשימוש
http://www.headbands.com/gspot/
זה תוכנה הנותנת מידע על קודקים
בדרך כלל בכל נגן וגם בSAGETV אתה יכול לבחור אילו CODEC בשימוש
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
קודם כל אני ממלץ לך להיזהר עם התקנת PUREVIDEO ו-K-LITE כי K-LITE מתקין גם קודקים ל-MPEG2 והם עלולים להיתנגש לך.tamiral כתב:האם K-LITE ו-PUREVIDEO מספיקים להכל?
איך אני יודע מתי הנגן משתמש בקודקים האלה ומתי באלה?...
עם K-LITE מותקן, לא עבד לי MPC.
כאשר PUREVIDEO עובד יש אייקון ב-SYSTEM TRAY
-
tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם מישהו יוכל להסביר איך ב-WMP CLASSIC בוחרים שיעבוד עם PUREVIDEO בניגון MPEG2 אני אשמח...
חוצמזה - לא הצלחתי למצוא אף סרט ב-MPEG2, גם לא סרטוני HD. אני משתמש ב-GSPOT בשביל לברר מהו הפורמט.
אילו קבצים אלה בדר"כ?
עוד משהו - ברשימת ה-INSTALLED CODECS באופציות של ה-GSPOT הוא לא מציין שמותקן לי PUREVIDEO.
עד היום לא ראיתי את האייקון ב-SYSTRAY, אבל תארתי לעצמי שזה בגלל שלא הצלחתי להגיד ל-WMP CLASSIC להשתמש בו...
חוצמזה - לא הצלחתי למצוא אף סרט ב-MPEG2, גם לא סרטוני HD. אני משתמש ב-GSPOT בשביל לברר מהו הפורמט.
אילו קבצים אלה בדר"כ?
עוד משהו - ברשימת ה-INSTALLED CODECS באופציות של ה-GSPOT הוא לא מציין שמותקן לי PUREVIDEO.
עד היום לא ראיתי את האייקון ב-SYSTRAY, אבל תארתי לעצמי שזה בגלל שלא הצלחתי להגיד ל-WMP CLASSIC להשתמש בו...
Good advise $5, me shut up $10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
כל סרט DVD הוא MPEG2...tamiral כתב:אם מישהו יוכל להסביר איך ב-WMP CLASSIC בוחרים שיעבוד עם PUREVIDEO בניגון MPEG2 אני אשמח...
אילו קבצים אלה בדר"כ?
עד היום לא ראיתי את האייקון ב-SYSTRAY, אבל תארתי לעצמי שזה בגלל שלא הצלחתי להגיד ל-WMP CLASSIC להשתמש בו......