איזה קונסולת משחקים כדאי לקנות ?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
RonenM פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום.

הילדים שלי רוצים לקנות קונסולת משחקים WII אחרי שראו את המשחק אצל חברים.
האם זאת קונסולת המשחקים העדיפה כרגע או שיש לקונסולות המשחקים האחרות יתרונות עליה ?

אשמח לשמוע המלצות ...

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

לדעתי זה תלוי מה הגילאים של הילדים. אם הם ממש קטנים אז WII זה פתרון נחמד (כל המשפחה יכולה להשתתף והמשחקים שם ברובם לא אלימים) אם הם יותר מבוגרים אז XBOX360 או PS3 עדיף.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

WII עדיף לילדים, משחקים אפשר להשיג שיתאימו לכולם, החוויה לילדים מעולה.
מצד שני - אם הם בוגרים (ע"ע 11 ומעלה) אז אפשר לכוון לסוני 3, יש כבר כמויות יפות של משחקים מוזלים, אפשר לשחק כמה ביחד (יותר מארבעה) ואיכויות מדהימות.
הבסיסי מנסיוני הוא הטוב ביותר, לך על הWII.
Vocare Ad Regnum

RonenM פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אם אני הולך על WII, יש כמה גרסאות או רק דגם אחד ?

ezman1980
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

RonenM כתב:אם אני הולך על WII, יש כמה גרסאות או רק דגם אחד ?
...
שלום בגדול WII בא בגרסה אחת עם פיצול לשתי שיטות השידור בארץ PAL
לאחרונה נינטדנדו הוציאה גרסה מוגבלת ל WII בצבע שחור שמגיע עם תוסף M+ לשפור דיוק השלט שקיים כמובן ל WII הלבן.
להיזהר לא לקנות בחנויות שמוכרות WII מוסב- WII קוריאני שהסבו אותו ל PAL העידכוני קושחה דופקים את ה WII, אם לפרוץ אז רק עם ציפ שווה את ההשקעה הראש השקט.

לגבי העדפה- אני חדש כאן בפורום ועברתי על מספר דיונים בנוגע לבעד\נגד קונסולה זו או אחרת לצורך העניין:
אני בן 29 בעבר הייתי גיימר כבד- אחי היה כותב ביקורות למשחקי מחשב וכל משחק היה נוחת אצלי על השולחן באריזה מקורית ברוב המקרים הרבה לפני שהיה מגיעה לחנויות- שיחקתי בהכל- פשוט הכל-בכל צורה ותנוחה

עד שיום אחד נמאס לי ושנים לא נגעתי במשחק עד שראיתי את ה WII וניסיתי אותו אצל חבר, אשתי קנתה לי אותו מתנה ליום הולדת - וזה החזיר לי את חדוות המשחק, לא יודע מה זה חוץ מבקרי התנועה אולי הפשטות במשחקים למרות ש CALL OF DUTY בכלל לא פשוט, לא יודע איך להגדיר ועדיין לא גיליתי סימני עייפות ממנו אחרי הרבה זמן שהוא אצלי בבית.
זה טוב במפורש גם למבוגרים טוב בערבים חברתיים- הדבר הזה הולך יופי עם אלכוהול ומסיבות, אני בדיעה הרווחת שמי שנמאס לו מזה או שמשחקים לא מעניינים אותו או שכמו שנכתב כאן הוא פשוט עצלן לקום מהספה למרותשגם בטניס אפשר לשחק בישיבה ןנגן בגיטר הירו אפשר גם בישיבה. (לא מומלץ).
אני מכיר לא מעט שקנו אותו והוא מעלה אבק אצליהם אבל אל תשכחו שאנשים הרבה פעמים קונים משהו בגלל שזה באותה תקופה גימיק ולא לכולם משחקי מחשב מדברים.

RonenM פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תודה על ההסבר המפורט.
הבנתי שיש ל WII אפשרות לקרוא דיסקים צרובים בעזרת תוכנה.
האם זה נכון והאם זה הפתרון העדיף ?

ezman1980
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

לא ! במפורש לא.
פריצת תוכנה חשופה ליכולת חבלה שמבצעת ננטנדו תוך כדי העדכונים הצ'פ חשוף הרבה פחות- בעדכון האחרון הנזק היחיד שנגרם לאנשים שהיה מורכב להם צ'יפ - הוא שהצ'פ איבד את יכולת הקריאה מאזורים שונים. לעומת זאת בעל פריצת תוכנה אכלו אותה בזה ש:
א. הפריצה נמחקה
ב. במקרים שונים ה WII חטף בריק ונהפך לבלתי שמיש
פריצת צ'יפ היא השקעה של כמה מאות שקלים אבל שווה כל שקל- למרות שאני חייב לציין שזאת הייתה חוויה מפחידה לראות משהו לוקח WII בן כמה שעות ומפרק אותו עד הייסוד לטובת הרכבת הצ'יפ :lol:

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #8 

באותו נושא - איך אני יכול לחבר WII לטלוויזית LCD בחיבור איכותי? הכבל היחודי שמגיע עם המכשיר, מכיל בקצע השני שלו מחברי RCA. יש דרך לחבר את הקונסולה לטלוויזיה בחיבור איכותי יותר?

ezman1980
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

ל WII יש אפשרות לחבר בכבל קומפוננט שנקנה בנפרד זה עם הכחול וירוק עולה בשביבות ה 50-100 ש"ח יש לקנות את זה של ה WII לדעתי מוכרים אותו בבאג.
בתפריט האפשרויות תצוגה להעביר אותו לאופציה השלישית מבחינת אייכות השידור.

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #10 

זה חייב להיות מקורי, או שגם משהו מאי-ביי יעשה את העבודה?

http://cgi.ebay.com/AUDIO-VIDEO-AV-COMP ... 3a539af6c3

ezman1980
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

קטונתי במקרה הזה לגבי הבדלים בין מקור לחברת מקורית למרות שגם זה יכול להיות מקורי.
לא מאמי ןשצריכה להיות בעיה זה בסופו של דבר כולה כבל

RonenM פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

ezman1980 כתב:לא ! במפורש לא.
פריצת תוכנה חשופה ליכולת חבלה שמבצעת ננטנדו תוך כדי העדכונים הצ'פ חשוף הרבה פחות- בעדכון האחרון הנזק היחיד שנגרם לאנשים שהיה מורכב להם צ'יפ - הוא שהצ'פ איבד את יכולת הקריאה מאזורים שונים. לעומת זאת בעל פריצת תוכנה אכלו אותה בזה ש:
א. הפריצה נמחקה
פריצת צ'יפ היא השקעה של כמה מאות שקלים אבל שווה כל שקל- למרות שאני חייב לציין שזאת הייתה חוויה מפחידה לראות משהו לוקח WII בן כמה שעות ומפרק אותו עד הייסוד לטובת הרכבת הצ'יפ :lol:
...
אמרו לי שיש משחקים שהצ'יפ לא קורא ואילו התוכנה כן.
יש כמה סוגים של צ'יפים ?

ezman1980
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

RonenM כתב:
ezman1980 כתב:לא ! במפורש לא.
א. הפריצה נמחקה
...
אמרו לי שיש משחקים שהצ'יפ לא קורא ואילו התוכנה כן.
יש כמה סוגים של צ'יפים ?
...
עד היום לא נתקלתי בכזה דבר בפורומים השונים
נתקלתי בהגנה שנקראת BCA שמשתמשת שטח נוסף בטבעת הפנימית של הדיסק ומריצה שם קוד אבל לפי מה שהבנתי יצרניות הצ'יפים מצליחים להתמדד איתה בלי בעיה ודווקא פריצות התוכנה בעייתיות יותר בתחום.

יש כמה חברות של צ'פים עם המלצות וכל מיני אופציות נלוות שיש להם אבל יש דבר אחד שהוא מנדטורי שקונים צ'פ והוא לבדוק שהצ'פ תומך בלוח האם (גרסת הכונן יותר נכון) של ה WII לדוגמא צ'יפ פופלארי ומעולה כמו WIIKEY2 לא מסוגל להתחבר לגרסאות כונן D3 החדשות של של ה WII, ניתן לדעת את זה רק שפותחים את את ה WII והחברות שמתקינות את הצ'יפ יודעות לזהות את זה ולהמליץ על צ'יפ מתאים- כאמור כולם עושים את אותה עבודה וזה להכניס ל DVD כמה פקודות בסיס שמאפשרלו לקרוא צרובים.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”