תחזית מחירים על סמך מקורות
תחזית מחירים על סמך מקורות שונים.
לפני שנתיים בערך כתבתי שמחירי ה FULL HD יהיו 5K תוך חצי שנה אוגוסט 2008 ואכן כך היה .
עכשיו לפי מה שקראתי באוגוסט הקרוב LED 42 42 אינץ' יעלה 5.5K ,נחכה ונקנה כמעט בטוח .
המקורות הם גם מאתר זה ,השקת מוצרי LG .
ככה מי שמתכנן לקנות מסך ולא רוצה להוציא 10K ,יחכה חצי שנה לאחר המונדיאל ,יקנה ב 5.5K .
האמת הופתעתי ,אפשר כבר היום לקנות LED ב 8K ,ככה שזה נראה שכבר באפריל -מאי מחירי ה LED יגיעו
ל 5.5K בגודל 42 אינץ'.
לפני שנתיים בערך כתבתי שמחירי ה FULL HD יהיו 5K תוך חצי שנה אוגוסט 2008 ואכן כך היה .
עכשיו לפי מה שקראתי באוגוסט הקרוב LED 42 42 אינץ' יעלה 5.5K ,נחכה ונקנה כמעט בטוח .
ככה מי שמתכנן לקנות מסך ולא רוצה להוציא 10K ,יחכה חצי שנה לאחר המונדיאל ,יקנה ב 5.5K .
האמת הופתעתי ,אפשר כבר היום לקנות LED ב 8K ,ככה שזה נראה שכבר באפריל -מאי מחירי ה LED יגיעו
ל 5.5K בגודל 42 אינץ'.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אבל מי רוצה לקנות דגם של שנה שעברה?
אף פעם המחירים לא יורדים באמת.
למשל עכשיו , אני מסתכל על טלוויזיות 52 אינץ.
בביגבוקס יש סוני FULL HD ב 14K
אם כבר אני קונה טלוויזיה, אני לא יקח FHD? 100HZ ? 24p?טיונר דיגיטלי?
אם כבר אני קונה טלוויזיה, אני לא יקח FHD? 100HZ ? 24p?טיונר דיגיטלי?
NEW_WAVE יש 3 סוגי LED וזה בלי להתיחס למודלים השונים
חוץ מזה אני חושב שאנשים מתלהבים יותר מידי מלשמוע LED בשם של המסך
LED זה בסך הכל סוג של תאורה שבמסכי LCD זה תחליף למנורות הקודמים אבל זה רק פרמטר אחד במסך
הLED אומנם מאוד חסכונים בחשמל שזה יתרון אבל מבחינת איכות התמונה כדי לקבל תמונה באמת איכותית בLED שתשתלם יחסית למחיר ההרבה יותר גבוה כרגע
צריך שיתר הפרמטרים במסך יהיו טובים ושגם ישתמשו בשיטה הטובה ביותר מה3 הקימות -הבעיה שהיא השיטה היותר יקרה
אני לא חושב שעלות תועלת הLED מהשיטות היחסית זולות משתלמות היום ומי שיש לו תקציב כזה יכול לקנות היום LCD רגיל ועוד שנתיים לשדרג לLED
בכל מקרה הטכנולוגיה כל הזמן משתכללת וקונים לפי עלות תועלת ולא לפי השם של הטכנולוגיה
העניין זה עלות מול תועלת ולא חייבים לקפוץ לדברים הכי חדישים
חוץ מזה אני חושב שאנשים מתלהבים יותר מידי מלשמוע LED בשם של המסך
LED זה בסך הכל סוג של תאורה שבמסכי LCD זה תחליף למנורות הקודמים אבל זה רק פרמטר אחד במסך
הLED אומנם מאוד חסכונים בחשמל שזה יתרון אבל מבחינת איכות התמונה כדי לקבל תמונה באמת איכותית בLED שתשתלם יחסית למחיר ההרבה יותר גבוה כרגע
צריך שיתר הפרמטרים במסך יהיו טובים ושגם ישתמשו בשיטה הטובה ביותר מה3 הקימות -הבעיה שהיא השיטה היותר יקרה
אני לא חושב שעלות תועלת הLED מהשיטות היחסית זולות משתלמות היום ומי שיש לו תקציב כזה יכול לקנות היום LCD רגיל ועוד שנתיים לשדרג לLED
בכל מקרה הטכנולוגיה כל הזמן משתכללת וקונים לפי עלות תועלת ולא לפי השם של הטכנולוגיה
אני חודש הבא כניראה יקנה סמסונג B530 37 -שזה לא הדגם החדיש או הטוב ביותראבל מי רוצה לקנות דגם של שנה שעברה? [אני בשוק!]
אם כבר אני קונה טלוויזיה, אני לא יקח FHD? 100HZ ? 24p?טיונר דיגיטלי?...
העניין זה עלות מול תועלת ולא חייבים לקפוץ לדברים הכי חדישים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78845
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
זה נכון. לא כל הלדים שווים ובקרוב גם מוצרי המדבקה יצאו עם לדים. המחירים אז ירדו דרמטית וכך גם איכות התמונה.
אין לי ספק שזה באמת מה שיקרה בשנה הקרובה.
אין לי ספק שזה באמת מה שיקרה בשנה הקרובה.
ממה שאני ראיתי הניגודיות במסכי LED טובה יותר ממסכי LCD ללא תאורת LED .
אבל עם זאת הם מכניסים שוב את עיניין ההשתקפויות למסכי ה LCD - בגלל פנל הזכוכית של מסכי ה LED .
ובכך למי שלא מתאימה פלאסמה בסלון מואר גם LED לא תתאים .
אבל עם זאת הם מכניסים שוב את עיניין ההשתקפויות למסכי ה LCD - בגלל פנל הזכוכית של מסכי ה LED .
ובכך למי שלא מתאימה פלאסמה בסלון מואר גם LED לא תתאים .
זה כמו המערכון בזהו זה... כל הזמן יוצא משהוא חדש, ואז הישנים מחירם יורד. אין לזה סוף.NEW_WAVE כתב:תחזית מחירים על סמך מקורות שונים.
ל 5.5K בגודל 42 אינץ'....
ה LED זול, אז מתישהוא יצא ה OLED וכו.
mayeast כתב:זה כמו המערכון בזהו זה... כל הזמן יוצא משהוא חדש, ואז הישנים מחירם יורד. אין לזה סוף.NEW_WAVE כתב:תחזית מחירים על סמך מקורות שונים.
ל 5.5K בגודל 42 אינץ'....
ה LED זול, אז מתישהוא יצא ה OLED וכו....
זה לא בעולם הערב