דיבורית לאייפון (+ בעיה מציקה אחרת במכשיר)

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
kingi555 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אהלן,

אמנם יש ברשותי מס' דיבוריות בלוטות' (אוזניה או נייח), אך מכיוון שרציתי סטנד לאוטו שישלב את שתי הפונקציות,
רכשתי דיבורית (http://www.itechstore.co.il/?view=products&id=13500)
בסה"כ שומעים לא רע, אבל יש לי שתי שאלות:
1) בקשר לתחנה - יש למישהו איזו מספר תחנה מומלץ באיזור השרון-גוש דן? או שאני פשוט צריך לחפש ידנית, עד שאמצא איזה משהו שאף אחד לא התביית עליו עדיין?
2) בעוד את המוסיקה שומעים בסדר גמור, כאשר נכנסת שיחה, פתאום הרדיו מתחיל לעשות רעשים לא נעימים.
האם זה ש3G וEDGE מכובים אצלי, גורם להפרעות האלה? זה הפרעות של חוסר קליטה?

ושאלה נוספת שאינה קשורה, אך אנצל את פתיחת האשכול -
3) קרא למישהו, שפתאום האייפון החליט שהוא לא מגיב ללחיצות מסויימות? אמנם זה קרה לי אולי פעמיים בתקופה דיי ארוכה, ובכל זאת - קיבלתי שיחה ולא יכולתי ללחוץ לקבל אותה, הוא פשוט לא הגיב, והשיחה המשיכה לצלצל עד שנותקה.
קרה לי זאת גם אתמול כשניסיתי בתוכנה מסויימת ללחוץ על משהו והוא לא הגיב, לעומת זאת בתוכנה אחרת הוא כן.
מישהו מכיר?

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #2 

1. לגבי התחנה תבדוק ב 87.5, נתון זה מצאתי באתר בו רכשת את הדיבורית.
2. הרעשים יכולים להיות מהרבה סיבות ובעיקר מקרבת הטלפון לרדיו או הרמקולים. (באותו מקור שמצאתי את התדר עבודה של המכשיר נאמר כי מכשיר עם סים דור 2 ב GPRS גורם לרעשים ויש להחליפו ל דור 3)
3. האייפון לפעמים לא מגיב כשאין לו מספיק זיכרון. הפתרונות האפשריים הם: להדליק ולכבות את המכשיר או תוכנה יעודית לשיחרור הזיכרון. (בקרוב אפרסם שם של תוכנה מתאימה לכך)
נערך לאחרונה על ידי zviwr ב 02/01/2010 8:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
צבי וורובל

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #3 

1. בגלל שיש המון תחנות פירטיות וכל המדינות סביבנו אין ממש ערוצים פנויים לחלוטין. אם המשדר חזק דיו אז הבעיה נפתרת, אחרת צפה לרעשים ובעיות ב׳ fm

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #4 

רציתי לשתף אתכם בנושא זרוע לרכב עבור אייפון שרשכתי באנגליה לי ולאישתי לפני שבוע - http://store.apple.com/ca/product/TX423 ... TU4NDAyMDk

הזרוע מצויידת ב Sound Amplified Cradle for iPhone מה שלא תליתי בו תקוות גדולות אבל איכות הזרוע והקלות שבה היא תופסת את המכשיר שיכנעו אותי לקנות שתי יחידות, לי ברכב יש חיבור ל BT לכן זה לא היה אקוטי עבורי, רציתי רק משהו חזק ואיכותי עבור שימוש בGPS.

להפתעתי הרבה, הדיבורית הזו מגבירה את עוצמת הווליום של המכשיר באופן ניכר ! וברכב של אישתי ללא ה BT העריסה הזו עושה עבודה מדהימה, וגם אצלי בשימוש ב GPS אני צריך להנמיך את הווליום כיוון שהוא חזק מדי איתה.

אין שם שום שימוש במקור כוח חיצוני או בטריות אלא שימוש בצפיפות ספוג מסויימת שמגבירה את העוצמה, נשגב ממני הסבר מעמיק יותר אבל זה פשוט עובד.

ציון עבור המוצר:

9/10
שי

kingi555 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

תודה לכולם, :D
zviwr - האמן לי שקראתי את את הדף של המוצר לפני שנשלחה השאלה. רציתי לראות האם יש מישהו כאן בפורום שגם התנסה בדיבוריות מסוג זה. 8)

אין לי ספק שכל הנושא הזה של דיבוריות\משדרים הוא של ניסוי וטעייה, אז כנראה שאצטרך פשוט לעבור ולחפש עד אשר אמצא את שאני מחפש.

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”