פטיפון סוני PS-434

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
taurus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

למומחי הפורום המכובד !

ברשותי פטיפון של סוני עוד באריזת הניילון המקורית שלו,נראה משוכלל ומרשים ביותר.

מישהו מכם יכול להעריך את ערכו כיד שנייה במצב תצוגה נדיר ?

תודה

הדגם הוא PS-434

MASTERMIX
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2297
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

אם הוא ישב בארון מיום היוולדו בעודו סגור יתכן והוא שווה משהו .
בטח לא סכומים גבוהים, קח לך בחשבון היתייבשות גומיות שזה משהו שלא הכי בריא !
והאמת לא הכי מומלץ אלא מידיי פעם לפחות פעם בחצי שנה הפעלה למשך רבע שעה - 10 דקות בכדי לשמר פעילות תקינה וחוסר התייבשות.

בכל אופן אני ממליץ לכל מי שייש פטיפון בעל הנעת רצועה מאוחסן יש לתפעל אותו פעם בחצי שנה לפחות.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .

http://mastermix-production.blogspot.com/

המשך גלישה נעימה .. (f)

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

לא הבנתי - הוא משומש או חדש לגמרי?

שליחה #3 

מה זה אריזת ניילון מקורית? אריזה מקורית זה קופסת קרטון, לא ניילון. אפשר לשים אותו בכל ניילון... ומה המצב הטכני שלו? עובד? נבדק? בכל אופן, כפי הזכור לי זה דגם הנעה ישירה אבל לא ברמה גבוהה במיוחד. כלומר הוא לא היה יקר מדי בשעתו ולכן גם כיום מחירו אינו מרקיע שחקים. אם הוא עובד באופן תקין לגמרי, הייתי אומר 300-350 שקל. אם הוא לא עובד, או מזייף פה ושם, אני מניח שהוא לא שווה כמעט כלום בטרם מתקנים אותו (אם זה אפשרי). אגב, התמונה ששמת היא לא של הפטיפון שלך עצמו. אם תצרף תמונות שלו שאתה צילמת זה יכול לתת מושג יותר טוב.

taurus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: לא הבנתי - הוא משומש או חדש לגמרי?

שליחה #4 

dragon כתב:מה זה אריזת ניילון מקורית? אריזה מקורית זה קופסת קרטון, לא ניילון. אפשר לשים אותו בכל ניילון... ומה המצב הטכני שלו? עובד? נבדק? בכל אופן, כפי הזכור לי זה דגם הנעה ישירה אבל לא ברמה גבוהה במיוחד. כלומר הוא לא היה יקר מדי בשעתו ולכן גם כיום מחירו אינו מרקיע שחקים. אם הוא עובד באופן תקין לגמרי, הייתי אומר 300-350 שקל. אם הוא לא עובד, או מזייף פה ושם, אני מניח שהוא לא שווה כמעט כלום בטרם מתקנים אותו (אם זה אפשרי). אגב, התמונה ששמת היא לא של הפטיפון שלך עצמו. אם תצרף תמונות שלו שאתה צילמת זה יכול לתת מושג יותר טוב.
...
בהחלט הערתך במקומה (i)

נכון לא קופסת קרטון אלא נילון ציפוי כזה מבחוץ שכייף לקלף כחדש...כמו אלו שקונים רהיטים וכל האורחים ובני המשפחה אינם זוכים לעולם לשבת על הבד-מקור... :roll: .......אלא רק על סדין,כל החיים :!:

כן כן,אני אצלם ואביא לכם תמונות .
שמחתי ללמוד שיש לו הנעה ישירה,חשבתי רצועה.
(b)

taurus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

MASTERMIX כתב:אם הוא ישב בארון מיום היוולדו בעודו סגור יתכן והוא שווה משהו .
בטח לא סכומים גבוהים, קח לך בחשבון היתייבשות גומיות שזה משהו שלא הכי בריא !
והאמת לא הכי מומלץ אלא מידיי פעם לפחות פעם בחצי שנה הפעלה למשך רבע שעה - 10 דקות בכדי לשמר פעילות תקינה וחוסר התייבשות.

בכל אופן אני ממליץ לכל מי שייש פטיפון בעל הנעת רצועה מאוחסן יש לתפעל אותו פעם בחצי שנה לפחות.
...
אחלה טיפים ,תודה

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”