מטחנת Nuova Simonelli מייצרת גושים.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
קורה גם ברוקי בטחינה עדינה אם אין מחלק מנות.
אולי טיפול טפלון יעזור קצת
אולי טיפול טפלון יעזור קצת
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: איתן שלום
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
צריך לשאול אצל מי אין גושים
לא התעמקתי אבל joncafe הראה לי איך יוצאים גושים גם אצלי. אני עדין חושב שזה נובע מלחות או שמנוניות שמדביקה את הקפה הטחון, וההשפעה מתפוגגת תוך כדי דחיסה. אז שלא תיפול רוחך.
אדי
אדי
Re: צריך לשאול אצל מי אין גושים
האמת שאין שום בעיה עם הקפה בגלל הגושים,אני מסדר את זה עם האצבעות והכל בסדר,אבל שאנחנו נרשה לנו דבר לא מושלם כשמדובר בקפה?.coffeeaddict כתב:לא התעמקתי אבל joncafe הראה לי איך יוצאים גושים גם אצלי. אני עדין חושב שזה נובע מלחות או שמנוניות שמדביקה את הקפה הטחון, וההשפעה מתפוגגת תוך כדי דחיסה. אז שלא תיפול רוחך.
אדי...
אגב,אני חושב שהבעיה נובעת דווקה מחשמל סטטי,במטחנה הקודמת שלי (נמוקס לוקס שהיתה מחוברת למכונה)זה מעולם לא קרה,אבל היתה תופעה הפוכה שבזמן הטחינה הגרגירים היו דווקה עפים לכל עבר,בפרט במזג אוויר יבש.
רוחי שבה לנפשה לאחר שאתמול בערב מצאו את הנער הטיפש שנעלם.
או שהוא טיפש או שכולנו הפכנו לקצת יותר מדי היסטריים
אני די בטוח שהגושים קשורים לחשמת סטטי - ומה שמוזר, שיש לי תחושה שעם השנים יש יותר כאלה. אז או שהפכתי לרגיש עם השנים, או שמה-שאמור-למנוע-את-זה-במכונה מתיישן והופך פחות יעיל, או שגם וגם
זה בטח תלוי גם בהארקה בשקע הספציפי
אגב הנמוקס לוקס, היא די מלכלכת עם קפה יבש, שזה קפה ישן או קלוי בקליית אויר (פרסיז'ן, איירוסט, מכשיר פופקורן וכו)
אני די בטוח שהגושים קשורים לחשמת סטטי - ומה שמוזר, שיש לי תחושה שעם השנים יש יותר כאלה. אז או שהפכתי לרגיש עם השנים, או שמה-שאמור-למנוע-את-זה-במכונה מתיישן והופך פחות יעיל, או שגם וגם
זה בטח תלוי גם בהארקה בשקע הספציפי
אגב הנמוקס לוקס, היא די מלכלכת עם קפה יבש, שזה קפה ישן או קלוי בקליית אויר (פרסיז'ן, איירוסט, מכשיר פופקורן וכו)
what's next?