איכות HD לא טובה.. פרטים ותמונות בפנים
המחשב שלי (e7200,Gigabyte EP35 DS3,4GB,Nvidia g210), מחובר למסך Philips 5604 FULLHD בכבל מונסטר איכותי (dvi-hdmi) ולמרות שהגדרתי את ההגדרות לפי המדרך פה באתר (צפייה ללא קודקים) ככה שההאצת חומר תעבוד בלבד, עדיין האיכות לא בשמיים...
ניסיתי עם המון סרטים (1080p/720p/1080i) ועם כמה תוכנות (ביניהם MPC כאשר DXVA עובד לפי ההגדרות של המדריך שציינתי) אך עדיין האיכות לא כמצופה...
כמובן שגם הגדרתי בהגדרות של הכ.מסך שהוא שההאצת חומרה תעבוד.
אני בטוח שהבעייה היא בהגדרות ולא באיכות הסרט, אך אני לא מצליח לתקן אותם ככה שאני יראה את הסרטים באופן חלק ובאיכות המקסימלית.
צירפתי לכם כמה תמונות מכמה סרטים בשביל שתוכלו להגיד לי אם האיכות אמורה להיות זהה לזאת שבתמונה או יותר טובה ומה יכולה להיות הבעיה ...
http://cid-f297d661dc9a2186.skydrive.li ... f.aspx/pic
ניסיתי עם המון סרטים (1080p/720p/1080i) ועם כמה תוכנות (ביניהם MPC כאשר DXVA עובד לפי ההגדרות של המדריך שציינתי) אך עדיין האיכות לא כמצופה...
כמובן שגם הגדרתי בהגדרות של הכ.מסך שהוא שההאצת חומרה תעבוד.
אני בטוח שהבעייה היא בהגדרות ולא באיכות הסרט, אך אני לא מצליח לתקן אותם ככה שאני יראה את הסרטים באופן חלק ובאיכות המקסימלית.
צירפתי לכם כמה תמונות מכמה סרטים בשביל שתוכלו להגיד לי אם האיכות אמורה להיות זהה לזאת שבתמונה או יותר טובה ומה יכולה להיות הבעיה ...
http://cid-f297d661dc9a2186.skydrive.li ... f.aspx/pic
לגבי התגובה הראשונה, כאשר אני מפעיל עם VMR9, התמונה נתקעת...
sam22, המסך מכוייל כבר...
משהו שאני לא מבין, התמונה בסרטי 1080P לא אמורה להיות חלקה ???
כי אם לא, אז כנראה שאין פה בעייה, אני חשבתי שהתמונה בסרטים באיכות כזאת ומשקל כזה צריכים להיות דיי מושלמים מבחינת איכות הצפייה...
נ.ב
אני מקפיץ את ההודעה כי אני נמצא בבית רק בסופי שבוע (וגם זה לא יותר מדי -חייל), זה שאני עונה פה בחמישי זה נדיר
sam22, המסך מכוייל כבר...
משהו שאני לא מבין, התמונה בסרטי 1080P לא אמורה להיות חלקה ???
כי אם לא, אז כנראה שאין פה בעייה, אני חשבתי שהתמונה בסרטים באיכות כזאת ומשקל כזה צריכים להיות דיי מושלמים מבחינת איכות הצפייה...
נ.ב
אני מקפיץ את ההודעה כי אני נמצא בבית רק בסופי שבוע (וגם זה לא יותר מדי -חייל), זה שאני עונה פה בחמישי זה נדיר