wi fi ----- תקן N ??
שלום
יש לי נייד של HP דגם pavilion dv-4, איך אני יודע אם הוא תומך בתקן N,
המחשב נקנה לפני מס' חודשים כך שמה שמציגים באתר של HP לאותו דגם לא נראה לי רלוונטי אליי.
האם יש דרך לראות באיזה תקן המכשיר תומך דרך המחשב ?
יש לי נייד של HP דגם pavilion dv-4, איך אני יודע אם הוא תומך בתקן N,
המחשב נקנה לפני מס' חודשים כך שמה שמציגים באתר של HP לאותו דגם לא נראה לי רלוונטי אליי.
האם יש דרך לראות באיזה תקן המכשיר תומך דרך המחשב ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לרוב בדרייבר של הכרטיס יהיה כתוב. אפשר להגיע לשם על ידי לחיצה ימנית על MY COMPUTER ובחירה ב-MANAGE. משם ל-DEVICE MANAGER, חפש ברשימה "NETWORK ADAPTERS" ומשם את הכרטיס רשת שלך. לחץ PROPERTIES ושם יהיו לך את כל הנתונים שלו. אצלי בלפטופ יש AGN (קרי: A, G ו-N) וזה עובד יותר מהר עם הראוטר N שבקומה התחתונה של הבית שלי, מאשר עם רשת G שה-ACCESS POINT שלו נמצא כמטר וחצי מהשולחן שעליו הלפטופ יושב.
שים לב שלרוב יש לכל מודל לפטופ כמה כרטיסי רשת אפשריים (בד"כ על ידי כרטיס נשלף באותו איזור שמכניסים בו זיכרון) כך שיתכן שמודל שמשווק בארה"ב עם תקן N יעבוד כאן רק עם A ו/או G.
שים לב שלרוב יש לכל מודל לפטופ כמה כרטיסי רשת אפשריים (בד"כ על ידי כרטיס נשלף באותו איזור שמכניסים בו זיכרון) כך שיתכן שמודל שמשווק בארה"ב עם תקן N יעבוד כאן רק עם A ו/או G.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
draft-n זה בדיוק מה שזה נשמע, טיוטה של N. לפני שהתקן יצא רשמית היו טיוטות שלו שחברות אימצו, בגדול זה N לכל דבר
שיפור בגלישה? לא חושב, כי גם G מספיק לזה... מהירות העברת הקבצים אבל תשתפר
שיפור בגלישה? לא חושב, כי גם G מספיק לזה... מהירות העברת הקבצים אבל תשתפר
אין קשר...
מהירות העברת הקבצים היא בינך לבין עצמך(client-server) רק החומרה שלך קשורה.
תנסה לבדוק אם יש לך אפשרות בראוטר להפעיל "channel bonding mode" יש ארצות שחוסמות את האפשרות(אם אני לא טועה אנחנו בינהם),
אם האפשרות חסומה הוא נותן רק 50% ממה שהתקן יכול. 150Mbps ,בדיוק מסביר את הסיטואציה שלך שזה עוצר בדיוק בחצי
מהירות העברת הקבצים היא בינך לבין עצמך(client-server) רק החומרה שלך קשורה.
תנסה לבדוק אם יש לך אפשרות בראוטר להפעיל "channel bonding mode" יש ארצות שחוסמות את האפשרות(אם אני לא טועה אנחנו בינהם),
אם האפשרות חסומה הוא נותן רק 50% ממה שהתקן יכול. 150Mbps ,בדיוק מסביר את הסיטואציה שלך שזה עוצר בדיוק בחצי