אם חשבתם ש YES לא ידחפו לנו פרסומות מציקות תוך כדי צפיה בסרט/סדרה-טעיתם!
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אתם כבר בטח יודעים שבערוצי YES תוך כדי סרט או סדרה מופיע סירה כזו , או שטות כזאת של glee
עכשיו זה כבר מחמיר....
יש כתובית לאורך כל הצפיה של הסדרה .
ראיתי היום מטבחי הגיהנום, לרגע השקופית של "עקרות בית נואשות" לא ירדה מהמסך.
עכשיו זה כבר מחמיר....
יש כתובית לאורך כל הצפיה של הסדרה .
ראיתי היום מטבחי הגיהנום, לרגע השקופית של "עקרות בית נואשות" לא ירדה מהמסך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78804
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
ראית לאחרונה מה קורה בארה"ב בנושא הזה?
לוגואים באורך הגלות, השתלטות על כל החלק התחתון של המסך, פופאפים שקופצים עם תזכורות לכל סדרה חדשה (עם אנימציה ווידאו, לא סתם פופאפ קטן כמו הגלי המעצבן).
לצערי זו מגמה עולמית שמחמירה עם הזמן בעיקר בגלל שאנחנו מפתחים TOLERANCE לשיטות הקודמות והפרסומאים מנסים לתפוס את תשומת הלב שלנו בכל מחיר אפשרי.
אני זוכר לפני כמה שנים ביקרתי בקוריאה וביפן ובעיקר בקוריאה, המסך של התוכנית תפס משהו כמו 70% מהמסך בעוד שכל שאר האיזורים הוקדשו לאייקונים, פופאפים, הודעות קופצניות ופרסומות. לא הבנתי איך הם מצליחים להתמודד עם כל הרעש הזה - עכשיו אני מבין שבעוד כמה שנים אנחנו גם נהיה שם.
לוגואים באורך הגלות, השתלטות על כל החלק התחתון של המסך, פופאפים שקופצים עם תזכורות לכל סדרה חדשה (עם אנימציה ווידאו, לא סתם פופאפ קטן כמו הגלי המעצבן).
לצערי זו מגמה עולמית שמחמירה עם הזמן בעיקר בגלל שאנחנו מפתחים TOLERANCE לשיטות הקודמות והפרסומאים מנסים לתפוס את תשומת הלב שלנו בכל מחיר אפשרי.
אני זוכר לפני כמה שנים ביקרתי בקוריאה וביפן ובעיקר בקוריאה, המסך של התוכנית תפס משהו כמו 70% מהמסך בעוד שכל שאר האיזורים הוקדשו לאייקונים, פופאפים, הודעות קופצניות ופרסומות. לא הבנתי איך הם מצליחים להתמודד עם כל הרעש הזה - עכשיו אני מבין שבעוד כמה שנים אנחנו גם נהיה שם.
- oferlaor
- מנהל

zovirax,
ברור, זה ממש מציק ובאותה הזדמנות לדעתי צריך להתלונן לרשות הכבלים והלווין על עודף פופאפים.
אני חושב שחייבים לעצור את המגמה הזו לא רק ביס ובהוט אלא גם בערוצים המסחריים (10, 2).
העניין הוא שבעוד שב-10 וב-2 אנחנו "משלמים" על התוכן על ידי צפיה בפרסום (ואני מבין שה-PVR פוגע להם בזה) אז ליס אין את הפריווילגיה הזו בגלל שאנחנו משלמים להם על המנוי.
אגב, אני מבין אותם. מתי ראיתי פרומואים פעם אחרונה ביס? אולי לפני שנה... לפעמים כשאשתי מריצה קדימה לפני תוכנית אני עוצר אותה לשניה אם יש משהו מעניין, אבל אם אנשים לא היו מספרים לי על ה-GLEE הזה לא הייתי יודע בכלל שהפרומו הזה קיים...
ברור, זה ממש מציק ובאותה הזדמנות לדעתי צריך להתלונן לרשות הכבלים והלווין על עודף פופאפים.
אני חושב שחייבים לעצור את המגמה הזו לא רק ביס ובהוט אלא גם בערוצים המסחריים (10, 2).
העניין הוא שבעוד שב-10 וב-2 אנחנו "משלמים" על התוכן על ידי צפיה בפרסום (ואני מבין שה-PVR פוגע להם בזה) אז ליס אין את הפריווילגיה הזו בגלל שאנחנו משלמים להם על המנוי.
אגב, אני מבין אותם. מתי ראיתי פרומואים פעם אחרונה ביס? אולי לפני שנה... לפעמים כשאשתי מריצה קדימה לפני תוכנית אני עוצר אותה לשניה אם יש משהו מעניין, אבל אם אנשים לא היו מספרים לי על ה-GLEE הזה לא הייתי יודע בכלל שהפרומו הזה קיים...
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

אני לא צריך פומואים מטופשים בשביל לראות סדרה.
יש להם אתר אינטרנט , שם הם צריכים לעדכן סדרות חדשות, סרטים ספיישלים.
כנס לפה תראה:
http://yes.walla.co.il/?w=1/7700/1624584
הכל מפורט יפה , הלוואי והם ישקיעו בזה.
אולי שגם יעשו פורטל כזה דרך השלט.
יש להם אתר אינטרנט , שם הם צריכים לעדכן סדרות חדשות, סרטים ספיישלים.
כנס לפה תראה:
http://yes.walla.co.il/?w=1/7700/1624584
הכל מפורט יפה , הלוואי והם ישקיעו בזה.
אולי שגם יעשו פורטל כזה דרך השלט.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
oferlaor שלום .oferlaor כתב:zovirax,
אגב, אני מבין אותם. מתי ראיתי פרומואים פעם אחרונה ביס? אולי לפני שנה... לפעמים כשאשתי מריצה קדימה לפני תוכנית אני עוצר אותה לשניה אם יש משהו מעניין, אבל אם אנשים לא היו מספרים לי על ה-GLEE הזה לא הייתי יודע בכלל שהפרומו הזה קיים......
לא מזמן דובר בפורום לגבי עצומה להורדת הלוגואים מהמסכים .
לפי מה שקראתי עכשיו אני מבין שהנושא הזה רק הולך ומחמיר . אני מבין שזה יפגע בכל בעלי מסכי הפלזמה .
וחוץ מגרימת הנזק שיגרום למסך .. זה די יפריע על המסך .....
1. האם זה חוקי מה שהם מתכוונים לעשות .
2. האם הם לא מפרים את תנאי החוזה שלהם כלפנו .
3. האם ניתן לעשות משהו בנידון כדי לעצור את התופעה .
אשמח לעזור בכל עת .....
יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

אתה מדבר על הפעם הזאת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 012#871012
או הזאת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 248#831248
או הזאת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 248#831248
- 9000es
- חבר במועדון 10K

zovirax שלום לך .zovirax כתב:אתה מדבר על הפעם הזאת:
או הזאת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 248#831248...
אני מדבר על שנייהם .
יש אפשרות מצויינת לאתר להגיע להבנות עם יס לגבי כל הלוגואים וכל מה שלא אמור להיות על המסך .
לכן .... לדעתי צריך להחתים את אנשי הפורום על עצומה להורדת כל מה שנמצא על המסך .
לדעתי יש לאתר את היכולת לקיים פגישה עם נציגי יס ולהעלות את הנושא .
פשוט חבל שברגע שהתופעה הזו תתפוס תאוצה כבר אי אפשר יהיה לעצור אותה .
יום טוב ..
- 9000es
- חבר במועדון 10K

zoviraxzovirax כתב:אם שמת לב, לאנשים לא כל כך אכפת, ואפילו יש כאלה שאומרים שזה טוב להם....
לי זה מאוד אכפת . ואני בטוח שאם הנושא הזה יקבל דחיפה טובה מהאתר .
אז העינינים יתחילו לזוז .
לכן אני אישית מוכן להירתם למשימה . ומוכן להשקיע מזמני הפרטי ככל שדרוש .
רק תתנו את הסטרט הראשון .
- oferlaor
- מנהל

אנחנו בזמנו עשינו מאמץ מאוד גדול והעלנו את נושא הצריבה בפני בכירי החברה והם באמת עברו ללוגואים שקופים וכאלה שזזים (ע"ע HD) שזה מוריד את העומס.
הם לעולם לא יורידו את הלוגואים לחלוטין, כל מאמץ בכיוון הזה הוא חסר תועלת.
מה שכן אפשר זה בהחלט לצמצם את התופעה. זה צד של MARKETING לחלוטין ואין לי ממש שום טיעון או דרך להגיע לאותם אנשים שמשפיעים על ההחלטה.
לדעתי הדרך היחידה שזה יכול לזוז זה אם תהיה תנועה בכיוון של מועצת הכבלים והלויין (שלצערי בשנים האחרונות רק הפכה לחותמת גומי ולא הרבה יותר מזה).
מה שכן אפשר זה בהחלט לצמצם את התופעה. זה צד של MARKETING לחלוטין ואין לי ממש שום טיעון או דרך להגיע לאותם אנשים שמשפיעים על ההחלטה.
לדעתי הדרך היחידה שזה יכול לזוז זה אם תהיה תנועה בכיוון של מועצת הכבלים והלויין (שלצערי בשנים האחרונות רק הפכה לחותמת גומי ולא הרבה יותר מזה).
- 9000es
- חבר במועדון 10K

oferlaor שלום לך .oferlaor כתב:אנחנו בזמנו עשינו מאמץ מאוד גדול והעלנו את נושא הצריבה בפני בכירי החברה והם באמת עברו ללוגואים שקופים וכאלה שזזים (ע"ע HD) שזה מוריד את העומס.
לדעתי הדרך היחידה שזה יכול לזוז זה אם תהיה תנועה בכיוון של מועצת הכבלים והלויין (שלצערי בשנים האחרונות רק הפכה לחותמת גומי ולא הרבה יותר מזה)....
האם יש סכוי לבקש מחברת הלויין יס . הנעת הלוגואים על המסך מצד לצד כל כמה דקות .
לדעתי זה יצמצם את נזק כמעט לאפס .
- oferlaor
- מנהל