האם הXBOX קורא גם בלוריי??
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3725
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 854 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
האם קונסולת הXBOX קורא בלוריי.??
האם יש השוואה בין PS3 לXBOX??
האם יש השוואה בין PS3 לXBOX??
האקסבוקס לא כולל כונן בלוריי, וכנראה גם לא יתמוך מכיוון
שזה פורמט שפותח ע"י סוני - המתחרה העיקרי שלהם בתחום
הקונסולות. בתחום המשחקים - אין אפשרות באמת להשוות,
לכל קונסולה המשחקים האקסלוסיביים שלה וכל אחד צריך לבחור
את מה שמתאים לו.
שזה פורמט שפותח ע"י סוני - המתחרה העיקרי שלהם בתחום
הקונסולות. בתחום המשחקים - אין אפשרות באמת להשוות,
לכל קונסולה המשחקים האקסלוסיביים שלה וכל אחד צריך לבחור
את מה שמתאים לו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
התשובה היא לא, מיקרוסופט הימרה על הסוס שהפסיד: HD DVD ואחרי שזה קרה היא החליטה לא להכניס כונן נוסף כלל.
הדבר בהחלט פוגע גם במשחקים שזמינים לתוכנה (יש עליהם יותר מגבלות מידע) וגם בכדאיות של הקופסא.
לתפיסת מיקרוסופט, במקום לפתח במשך שנים כונן ותוכנה להרצת ה-בלוריי (עניין מאוד מסובך לכל הדעות, לאור הסיבוכיות של הפורמט) הם ידלגו ישר לעידן האינטרנט ויאפשרו הזרמת תוכן מאינטרנט ישירות. גישה מעניינת, אבל ה-PS3 נותן גם וגם, כך שלשיטתם זו פלטפורמה חזקה יותר כרגע.
הדבר בהחלט פוגע גם במשחקים שזמינים לתוכנה (יש עליהם יותר מגבלות מידע) וגם בכדאיות של הקופסא.
לתפיסת מיקרוסופט, במקום לפתח במשך שנים כונן ותוכנה להרצת ה-בלוריי (עניין מאוד מסובך לכל הדעות, לאור הסיבוכיות של הפורמט) הם ידלגו ישר לעידן האינטרנט ויאפשרו הזרמת תוכן מאינטרנט ישירות. גישה מעניינת, אבל ה-PS3 נותן גם וגם, כך שלשיטתם זו פלטפורמה חזקה יותר כרגע.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3725
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 854 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
שבוע שעבר רכשתי את הPS3 250GB .וחבר אמר שלXBOX יש אפשרות לקרוא משחקים צרובים מה שלPS3 לא יכול האם זה נכון??oferlaor כתב:התשובה היא לא, מיקרוסופט הימרה על הסוס שהפסיד: HD DVD ואחרי שזה קרה היא החליטה לא להכניס כונן נוסף כלל.
לתפיסת מיקרוסופט, במקום לפתח במשך שנים כונן ותוכנה להרצת ה-בלוריי (עניין מאוד מסובך לכל הדעות, לאור הסיבוכיות של הפורמט) הם ידלגו ישר לעידן האינטרנט ויאפשרו הזרמת תוכן מאינטרנט ישירות. גישה מעניינת, אבל ה-PS3 נותן גם וגם, כך שלשיטתם זו פלטפורמה חזקה יותר כרגע....
דרך אגב אני מאוד מרוצה מהמכשיר!
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
כמו שציינו, זה נכון.big007 כתב:שבוע שעבר רכשתי את הPS3 250GB .וחבר אמר שלXBOX יש אפשרות לקרוא משחקים צרובים מה שלPS3 לא יכול האם זה נכון??...
אבל, אליה וקוץ בה:
פריצת הקונסולה (פריצת הכונן, למעשה) כמעט בוודאות תחשוף את חבר שלך ל- באן מצד מייקרוסופט
...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73284
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
toxin - עד היום שום פריצה שיצאה לא מנעה ממיקרוסופט לזהותה ולתת באן לבעלי הפריצה, ככה שלחשוב שזה ישתנה בעתיד זה קצת נאיבי. לדעתי מי שפורץ את הקונסולה ולא לוקח בחשבון באן פשוט עוצם עיניים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אף אחד לא מדבר על ixtreme 1.7toxin כתב:פריצת הקונסולה (פריצת הכונן, למעשה) כמעט בוודאות תחשוף את חבר שלך ל- באן מצד מייקרוסופט...
זה נכון עד שיצא iXtreme 1.7...
בנוסף, נראה שזה לא באמת שווה אפילו מבחינה כלכלית. תקנה קונסולה, תשחק כמה זמח במשחקים פרוצים, תחטוף באן ותצטרך לקנות קונסולה חדשה. עדיף פשוט לקנות משחקים וזהו. גם ככה לא מספיקים לשחק בכמות המשחקים שאפשר לצרוב.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
וזה בדיוק מה שאני עושה. ממש לא מעניין אותי האונליין (ובטח עם המהירויות אינטרנט הזוועתיות שיש בארץ). סינגל פלייר מספיק לי.למי שלא מתעניין באונליין (ויש לא מעט כאלה בכלל, גם בין משתמשי PS3), זה משתלם פי כמה לקנות בוקס...
אין בעיה לעדכן מכשיר אל דאגה לא תקבל באן כל עוד את לא משחק ברשת בתדירות גבוהה אני לדוגמא לא משחק ברשת ומחובר קבוע לאקב בוקס לייב ולא קיבלתי באן כבר שנתיים בכל מקרה גם אם קיבלת באן ותירצה לעדכן את המכשיר ניתן לבצע זאת ע"י החלפה של הכונן הקשיח בכונן אחר לבצע את השידרוג ולהחזיר את הכונן בחזרה מהמכשיר השני למכשיר שבו הוא ישב במקור
- shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
תודה רבהtomernoy כתב:אין בעיה לעדכן מכשיר אל דאגה לא תקבל באן כל עוד את לא משחק ברשת בתדירות גבוהה אני לדוגמא לא משחק ברשת ומחובר קבוע לאקב בוקס לייב ולא קיבלתי באן כבר שנתיים בכל מקרה גם אם קיבלת באן ותירצה לעדכן את המכשיר ניתן לבצע זאת ע"י החלפה של הכונן הקשיח בכונן אחר לבצע את השידרוג ולהחזיר את הכונן בחזרה מהמכשיר השני למכשיר שבו הוא ישב במקור...