תגובת YES לגבי התנתקות ללא קנס בעקבות הורדת הולמרק
היי,
ביקשתי היום להתנתק מ יס בשל הורדת הולמרק.
מקשרי לקוחות הציעו לי לשדרג מ YES MAX ל YES MAXHD
כרגע אני משלם 235 שקל עבור בסיס + סרטים ו 11 חבילות הציעו לי לשלם 249ש"ח עבור בסיס +סרטים + 3 חבילות בלבד.
אמרתי לנציגה שאחזור עם תשובה בתחילת שבוע הבא, היא אמרה לי שאם אני לא מחליט מידי אז יחיבו אותי בדמי ניתוק בשיחה הבאה,
האם זה הגיוני חוקי? האם אני חייב להתנתק מייד, הבנתי שמותר להתנתק ללא חיוב עד ה 14 בספטמבר?
ועוד שאלה מה הכוונה TOP שקראתי שהציעו לאנשים ?
תודה
כרגע אני משלם 235 שקל עבור בסיס + סרטים ו 11 חבילות הציעו לי לשלם 249ש"ח עבור בסיס +סרטים + 3 חבילות בלבד.
אמרתי לנציגה שאחזור עם תשובה בתחילת שבוע הבא, היא אמרה לי שאם אני לא מחליט מידי אז יחיבו אותי בדמי ניתוק בשיחה הבאה,
האם זה הגיוני חוקי? האם אני חייב להתנתק מייד, הבנתי שמותר להתנתק ללא חיוב עד ה 14 בספטמבר?
תודה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Leo .Leo כתב:היי,
תודה...
לדעתי ... אם העסקה שהם הציעו לך . מתאימה לך אז סגור את העסקה .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
חשבתי שהתגובה שלהם זה החידון שהם מריצים למי שאומר שהוא רוצה להתנתק בגלל HALLMARK.
הם שואלים אותו איזה תוכניות הוא אוהב שם ואם הוא לא יודע אז יש בעיה...
הם שואלים אותו איזה תוכניות הוא אוהב שם ואם הוא לא יודע אז יש בעיה...
היי,
היום סגרתי על 249 ש"ח לחודש + התחיבות ל 3 שנים.
החלפת ממיר יס מקס בממיר MAX HD + שני ממירים רגילים קיימים עבור:
בסיס
6 ערוצי HD
חבילת סרטים
חבילת בידור
חבילת ספורט + ערוץ 5+
חבילת חדשותּ ועסקים
חבילת מדע + טבע
ערוץ MTV MUSIC
ויתרתי על חבילות שלא צופים בהם: שפות, חויה רוסית, אגו, משחקים ומוזיקה על מנת לשהשאיר חבילות אלו בקשו 259 ש"ח לחודש
עד כה שילמתי 237 ש"ח לחודש עבור יס מקס + 2ממירים
עכשיו נחכה עם באמת יש שיפור באיכות הצפיה רואים אצלי גם כך מצוין (טלויזית סמסונג פלסמה 90Q)
ליאו
בסיס
6 ערוצי HD
חבילת סרטים
חבילת בידור
חבילת ספורט + ערוץ 5+
חבילת חדשותּ ועסקים
חבילת מדע + טבע
ערוץ MTV MUSIC
ויתרתי על חבילות שלא צופים בהם: שפות, חויה רוסית, אגו, משחקים ומוזיקה על מנת לשהשאיר חבילות אלו בקשו 259 ש"ח לחודש
עכשיו נחכה עם באמת יש שיפור באיכות הצפיה רואים אצלי גם כך מצוין (טלויזית סמסונג פלסמה 90Q)
ליאו
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
ההתחיבות הזו, לשלוש שנים, נראית לי מטורפת. תנאי השוק עלולים להשתנות ללא היכר בתקופה הזו, מה שיכול להפוך את החביה הזו ללא אטרקטיבית מאד מאד מהר.Leo כתב:היי,
בסיס
6 ערוצי HD
חבילת סרטים
חבילת בידור
חבילת ספורט + ערוץ 5+
חבילת חדשותּ ועסקים
חבילת מדע + טבע
ערוץ MTV MUSIC
ליאו...
חן
- ChenGanir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני גם חטאתי בחטא ההתחיבות, אבל לא עוד.Nissim כתב:ChenGanir, הלוואי והייתי מבין למה אנשים מוותרים על חירותם כ"כ מהר.
צרכנים מתווכחים על עשרה שקלים לפה ולשם אך מקבלים כמובן מאליו את נושא ההתחייבות.
למה שלא יתחייבו לחמש שנים? או אולי עשר?...
אני עברתי ל DTT.
חן
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
מה אתם נבהלים מההתחיבות הזו? זו לא משכנתא לכל החיים....
ובכלל מה יש להשוות בין ה DTT הזה עם 5 ערוצים שאף אחד לא רואה לעומת חבילות תוכן מגוונות שאנשים נהנים לצפות בהם , וכן גם להתחייב אם אילו התנאים..
ChenGanir, איזה תנאי שוק יתשנו בדיוק?
זה לא שוק ההון , כולה ספקי תוכן שמתחרים על כל לקוח פוטנציאלי,
ובכלל מה יש להשוות בין ה DTT הזה עם 5 ערוצים שאף אחד לא רואה לעומת חבילות תוכן מגוונות שאנשים נהנים לצפות בהם , וכן גם להתחייב אם אילו התנאים..
זה לא שוק ההון , כולה ספקי תוכן שמתחרים על כל לקוח פוטנציאלי,
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
נכון , שו בהחלט הגדרה של צרכים,Newboy כתב:כל אחד והצרכים שלו. קודם כל, זה גם ענין של כסף. אבל לענין הצורך, אני למשל רואה רק ערוץ 2 או 10. סדרות וסרטים וכו דרך מזרימדיה.... הבעיה היא אבל הילדים, שחייבים את ערוצי הילדים שלהם, וזה אין למרבה הצער ב DTT...
ומי שצריך ונהנה מזה אין סיבה להירתע מנושא ההתחיבות,
גם תוך כדי ההתחייבות אפשר לשנות את התנאים , עשיתי את זה לא מעט....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
Leo,
אני לא מבין איך התקשרת להתנתק מיס ובתגובה לאחר מכן התחייבת להשאר עם החברה לעוד 3 שנים ואתה משלם יותר ממה ששילמת עד כה.
אני לא מבין איך התקשרת להתנתק מיס ובתגובה לאחר מכן התחייבת להשאר עם החברה לעוד 3 שנים ואתה משלם יותר ממה ששילמת עד כה.
זיו שלום,
כפי שאינשטיין כתב אין לי כרגע MAX HD
לפני שנה עברתי ליס מקס בתוספת של 7 ש"ח לחודש ועם התחיובות ל 3 שנים כך שעדיין הייתי מחויב לעוד שנתיים.
לפני חודשיים התענינתי בשידרוג ל MAX HD ובקשו ממני תוספת של 19.5 שקל לחודש וירידה במס החבילות, הפעם כנראה בשל האופציה להתנתק הצלחתי לסגור על תוספת של 12ש"ח לחודש ויותר חבילות כך שמבחינתי זה עדיין דיל יותר אטרקטיבי, אגב ניסית להשאיר אצלי את היס מקס במקום ממיר רגיל אבל בקשו תוספת של 30 ש"ח .
לפי התכתובות יותר מטריד אותי הענין שאיכות הצפיה לא תשתפר פלאים ואף תהיה ירידה באיכות ערוצי ה SD.
חזרתי לפני שבוע מארה"ב , צפיתי בשידורי HD אצל גיסי והתמונה פשוט מדהימה.
שבת שלום
כפי שאינשטיין כתב אין לי כרגע MAX HD
לפני שנה עברתי ליס מקס בתוספת של 7 ש"ח לחודש ועם התחיובות ל 3 שנים כך שעדיין הייתי מחויב לעוד שנתיים.
לפני חודשיים התענינתי בשידרוג ל MAX HD ובקשו ממני תוספת של 19.5 שקל לחודש וירידה במס החבילות, הפעם כנראה בשל האופציה להתנתק הצלחתי לסגור על תוספת של 12ש"ח לחודש ויותר חבילות כך שמבחינתי זה עדיין דיל יותר אטרקטיבי, אגב ניסית להשאיר אצלי את היס מקס במקום ממיר רגיל אבל בקשו תוספת של 30 ש"ח .
לפי התכתובות יותר מטריד אותי הענין שאיכות הצפיה לא תשתפר פלאים ואף תהיה ירידה באיכות ערוצי ה SD.
חזרתי לפני שבוע מארה"ב , צפיתי בשידורי HD אצל גיסי והתמונה פשוט מדהימה.
שבת שלום
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אני מסכים.ziv_r כתב:Leo,
אני לא מבין איך התקשרת להתנתק מיס ובתגובה לאחר מכן התחייבת להשאר עם החברה לעוד 3 שנים ואתה משלם יותר ממה ששילמת עד כה....
אני קורא מספר השרשורים כאן, ואתם אנשים פשוט מדהימים אותי..
רוצים להתנתק - אז תתנתקו!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
Leo,
אז הוגן כי תתקן את ההודעה שפתחה את השרשור. הכוונה שלך הייתה להשיג דיל יותר טוב מיס על ידי איום בהתנתקות בשל ירידת ערוץ הולמרק, לא באמת להתנתק.
אז הוגן כי תתקן את ההודעה שפתחה את השרשור. הכוונה שלך הייתה להשיג דיל יותר טוב מיס על ידי איום בהתנתקות בשל ירידת ערוץ הולמרק, לא באמת להתנתק.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ממש מתחרים... ברגע שאתה לקוח שמחוייב
לתקופה ארוכה אתה הופך לבלתי ניראה אצל yes.אם הם היו משקיעיםRino כתב:מה אתם נבהלים מההתחיבות הזו? זו לא משכנתא לכל החיים....
זה לא שוק ההון , כולה ספקי תוכן שמתחרים על כל לקוח פוטנציאלי,...
רבע מהמאמצים להעביר לקוחות מהוט ,לשימור לקוחות קיימים,מצבם היה
הרבה יותר טוב.אני עכשיו בעיסקת טריפל ללא כל מחוייבות ויש לי
הרגשה שאקבל מהוט שירות טוב יותר ממה שקיבלתי ב yes.