התחדשתי בפלסמה 50PS60 LG... ושאלה לגבי חיבור ממיר DTT
שלום לכולם,
סוף סוף רכשתי פלסמה לסלון. היא הגיעה היום ורואים בה ממש יפה בשידורי SD. טרם ניסיתי שידורי HD.
חייבת לציין שהפורום עזר לי מאד בהחלטה מה לרכוש (היו לי התלבטויות לגבי גודל, LCD/פלסמה, דגמים).
חיברתי לטלויזיה את ממיר ה- DTT של קונקה (דגם 980 - זה עם יציאת HDMI ) בכבל HDMI איכותי, ועל המסך מופיעים פסים לבנים לאורך (כאילו שרואים את התמונה דרך וילון).
כאשר חיברתי את הטלויזיה באמצעות כבל קומפוזיט התקבלה תמונה יפה וללא פסים.
מה ניתן לעשות כדי לראות תמונה טובה בחיבור HDMI?
תודה,
מיכל
סוף סוף רכשתי פלסמה לסלון. היא הגיעה היום ורואים בה ממש יפה בשידורי SD. טרם ניסיתי שידורי HD.
חייבת לציין שהפורום עזר לי מאד בהחלטה מה לרכוש (היו לי התלבטויות לגבי גודל, LCD/פלסמה, דגמים).
חיברתי לטלויזיה את ממיר ה- DTT של קונקה (דגם 980 - זה עם יציאת HDMI ) בכבל HDMI איכותי, ועל המסך מופיעים פסים לבנים לאורך (כאילו שרואים את התמונה דרך וילון).
כאשר חיברתי את הטלויזיה באמצעות כבל קומפוזיט התקבלה תמונה יפה וללא פסים.
מה ניתן לעשות כדי לראות תמונה טובה בחיבור HDMI?
תודה,
מיכל
- tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
קודם כל תתחדשי.michal33 כתב:תודה.9000es כתב:michal33 .
ראשית תתחדשי ותהני מהמסך .![]()
לבעיה שאת מתארת . חברי את כבל ה HDMI לכניסה אחרת במסך ותראי אם הבעיה עדיין קיימת ....
ניסיתי לחבר לכניסה אחרת, המצב לא השתנה....
לגבי הבעייה - יכול להיות שיש בעייה עם הכבל ולא עם המסך. מנסי להשיג כבל HDMI אחר ותבדקי אם הבעייה נפתרת.
בהצלחה
LG 65CX
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
תתחדשי מיכל.
יכול להיות שהבעיה בכבל או בממיר או חוסר תאימות בין הממיר למסך (גם קורה לפעמים, כמו שהוט מגי'ק לא מוציא אס-וידאו למסכי פנסוניק).
את יכולה לבדוק עם כבל אחר או חיבור של אותו כבל לד וי די עם HDMI (אם יש לך). אם תהיה תמונה תקינה סימן שהבעיה בממיר. אם הבעיה נמשכת לדעתי פשוט תחברי קומפוזיט, גם ככה יש רק ערוצים רגילים ב-DTT.
יכול להיות שהבעיה בכבל או בממיר או חוסר תאימות בין הממיר למסך (גם קורה לפעמים, כמו שהוט מגי'ק לא מוציא אס-וידאו למסכי פנסוניק).
את יכולה לבדוק עם כבל אחר או חיבור של אותו כבל לד וי די עם HDMI (אם יש לך). אם תהיה תמונה תקינה סימן שהבעיה בממיר. אם הבעיה נמשכת לדעתי פשוט תחברי קומפוזיט, גם ככה יש רק ערוצים רגילים ב-DTT.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
רצוי ללא קשר לתחילת השרשור, לבצע הרצה מינימלית למסך, להוריד קונטרסט סביב ה 60% (גג 70),MIMZAK כתב:מה לגבי הרצה של המסך לא מבצעת או שלא צריך?...
ולעבוד ככה לפחות ב-100 שעות הראשונות. זאת המלצה בלבד, אין חובה כלל, ואין כאן כללי ברזל.
הייתה המלצה להריץ 100 שעות על קונטרסט של 20%gechts כתב:רצוי ללא קשר לתחילת השרשור, לבצע הרצה מינימלית למסך, להוריד קונטרסט סביב ה 60% (גג 70),MIMZAK כתב:מה לגבי הרצה של המסך לא מבצעת או שלא צריך?...
ולעבוד ככה לפחות ב-100 שעות הראשונות. זאת המלצה בלבד, אין חובה כלל, ואין כאן כללי ברזל....
ובהירות 100%
האם זה עדיין תקף או שצריך את קובץ ההרצה דרך המחשב
כבל HDMI בחיבור לממיר DTT
הי,
גם אני התחדשתי בפלזמה LG אך מדגם 42PQ300R, משתמש בממיר מדגם זהה בחיבור HDMI אך עם כבל מסוג 1.3
שימי לב להערה בחוברת ההפעלה לגבי חיבורי ה-HDMI. אצלי במסך הכניסות הינו HDMI 1.3 וקיימת הערה כי בשימוש בכבל HDMI רגיל יתכן ויהיו בעיות בשידור.
איכות השידור באמצעות הכבל מעולה - אפילו הטכנאי הופתע לטובה.
מקווה שעזרתי בפתרון התעלומה.
גם אני התחדשתי בפלזמה LG אך מדגם 42PQ300R, משתמש בממיר מדגם זהה בחיבור HDMI אך עם כבל מסוג 1.3
שימי לב להערה בחוברת ההפעלה לגבי חיבורי ה-HDMI. אצלי במסך הכניסות הינו HDMI 1.3 וקיימת הערה כי בשימוש בכבל HDMI רגיל יתכן ויהיו בעיות בשידור.
מקווה שעזרתי בפתרון התעלומה.
Re: כבל HDMI בחיבור לממיר DTT
היי,swiki כתב:הי,
מקווה שעזרתי בפתרון התעלומה....
אני משתמשת בכבל HDMI 1.3 , ולכן לא נראה לי שזו הבעיה.
יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שהכבל כרוך עם כבל החשמל של הטלויזיה ולא מרוחק ממנו?
Re: כבל HDMI בחיבור לממיר DTT
איך הטלויזיה ? מתלבט בינה לבין הC10 של פנסוניק או ה PS50B450 של סמסונג.....swiki כתב:הי,
מקווה שעזרתי בפתרון התעלומה....