outlook 2007 - אתם באמת רוצים להגיד לי שמישהו עובד עם זה?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
כידוע, אני חיית אימיילים.
אני שולח עשרות ומקבל מאות ביום, יש לי בסביבות 10 חשבונות דואל (של האתר, כתובות שונות, אתרים וגם כתובות היסטוריות). מרביתם מסונכרנים עם IMAP וחלקם בדרכים אחרות. יש לי כ-3 POP3.
לא אהבתי OUTLOOK מעולם ובגלל הכובד שלו וכמות הדואל שלי, כשמיקרוסופט הוציאה את OUTLOOK EXPRESS ביחד עם XP, פשוט השתמשתי בזה.
כידוע, ב-VISTA "שודרגנו" ל-WINDOWS MAIL שהוא זוועת אלוהים חיים.
אבל, מיקרוסופט הוציאה בסוף גם את WINDOWS LIVE MAIL. בהתחלה הוא היה נחמד, אך עם כל גירסא הוא נהיה גרוע יותר ופחות יציב.
עם רכישת המחשב החדש, החלטתי לעשות צעד ולנסות ולעבור ל-OUTLOOK.
אז נתתי לו צ'אנס, עבדתי איתו יומיים. ביומיים האלה, הייתי הכי לא יעיל בעולם. בקושי הצלחתי למצוא CONTACTS, דואל ישן פשוט לא עלה בחיפושים וכל שיטת העבודה שלי השתבשה. והכי גרוע? זה פשוט היה איטי עד להכעיס.
אז אני חוזר ל-WLM הישן והגרוע, הוא פשוט פחות גרוע מ-OUTLOOK 2007.
לדעתי כמו שב-WORD 2007 עשו דבר מדהים ובנו אותו מחדש, ב-OFFICE 2010 כדאי מאוד שיעשו דבר דומה ל-OUTLOOK. זה אולי מתאים למישהו עם חשבון דואל אחד POP3, אבל למישהו כמוני (שהיה תחת המחשבה המוטעית שהוא דווקא קהל היעד של OUTLOOK...) התוכנה הזו דורשת UNINSTALL (אלא אם כן אתם משתמשים בו לגיבוי ה-CALENDAR וה-CONTACTS מהאייפון שלכם).
אייי. אם רק היה אפשר לעשות HACK ולגרום ל-OE לעבוד ב-WINDOWS 7. ניסיתי אבל זה פשוט מסרב (סביר להניח שחסרים לי DLLים).
אני שולח עשרות ומקבל מאות ביום, יש לי בסביבות 10 חשבונות דואל (של האתר, כתובות שונות, אתרים וגם כתובות היסטוריות). מרביתם מסונכרנים עם IMAP וחלקם בדרכים אחרות. יש לי כ-3 POP3.
לא אהבתי OUTLOOK מעולם ובגלל הכובד שלו וכמות הדואל שלי, כשמיקרוסופט הוציאה את OUTLOOK EXPRESS ביחד עם XP, פשוט השתמשתי בזה.
כידוע, ב-VISTA "שודרגנו" ל-WINDOWS MAIL שהוא זוועת אלוהים חיים.
אבל, מיקרוסופט הוציאה בסוף גם את WINDOWS LIVE MAIL. בהתחלה הוא היה נחמד, אך עם כל גירסא הוא נהיה גרוע יותר ופחות יציב.
עם רכישת המחשב החדש, החלטתי לעשות צעד ולנסות ולעבור ל-OUTLOOK.
אז נתתי לו צ'אנס, עבדתי איתו יומיים. ביומיים האלה, הייתי הכי לא יעיל בעולם. בקושי הצלחתי למצוא CONTACTS, דואל ישן פשוט לא עלה בחיפושים וכל שיטת העבודה שלי השתבשה. והכי גרוע? זה פשוט היה איטי עד להכעיס.
אז אני חוזר ל-WLM הישן והגרוע, הוא פשוט פחות גרוע מ-OUTLOOK 2007.
לדעתי כמו שב-WORD 2007 עשו דבר מדהים ובנו אותו מחדש, ב-OFFICE 2010 כדאי מאוד שיעשו דבר דומה ל-OUTLOOK. זה אולי מתאים למישהו עם חשבון דואל אחד POP3, אבל למישהו כמוני (שהיה תחת המחשבה המוטעית שהוא דווקא קהל היעד של OUTLOOK...) התוכנה הזו דורשת UNINSTALL (אלא אם כן אתם משתמשים בו לגיבוי ה-CALENDAR וה-CONTACTS מהאייפון שלכם).
אייי. אם רק היה אפשר לעשות HACK ולגרום ל-OE לעבוד ב-WINDOWS 7. ניסיתי אבל זה פשוט מסרב (סביר להניח שחסרים לי DLLים).
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3871
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
אני אף פעם לא עבדתי עם מיקרוסופט אווטלוק, פעם אחת ניסיתי ומאז בכל התקנת אופיס אני בכלל פוסח עליו .
בXP אני עם OE ומרוצה מאוד , גם ווינדוז מייל בויסטה דיי דומה לו ומתפקד היטב.
לגבי וובמייל יש לי גם מספר חשבונות בכל מיני מקומות...
בעבודה אנחנו משתמשים במיקרוסופט Outlook Web Access שזה שרות הדואר הזועתי והמסורבל שאי פעם ראיתי .
WINDOWS LIVE MAIL כבד לא יציב ומסורבל לא משתמש בו
לדעתי תנסה את תוכנת הבית של מוזילה למייל Thunderbird שדומה
אבל מעט משוכללת מOE
בXP אני עם OE ומרוצה מאוד , גם ווינדוז מייל בויסטה דיי דומה לו ומתפקד היטב.
לגבי וובמייל יש לי גם מספר חשבונות בכל מיני מקומות...
בעבודה אנחנו משתמשים במיקרוסופט Outlook Web Access שזה שרות הדואר הזועתי והמסורבל שאי פעם ראיתי .
WINDOWS LIVE MAIL כבד לא יציב ומסורבל לא משתמש בו
לדעתי תנסה את תוכנת הבית של מוזילה למייל Thunderbird שדומה
אבל מעט משוכללת מOE
And the meek shall inherit the earth
...
...
-
oferlaor
- מנהל

אני שוקל להריץ VM רק בשביל לחזור ל-OE...
האמת שאם היו מתקנים את כל הבאגים של WLM, זו היתה תוכנה נפלאה. הרעיון שלהם להתמקד בנושא החיפוש (מזכיר GMAIL מאוד ברעיון) עובד מעולה, אלא שכמה דברים משגעים אותי בה:
1. היא מאבדת סדרתית של כתובת דואל מספר ה-CONTACTS... כמה קשה לשמור רשימה של CONTACTS?!
2. היא נתקעת אם עורכים הודעה מה-OUTBOX בדיוק כשהתוכנה מנסה לשלוח אותה.
3. החיפוש עובד באופן חי מתוך הנחה שאין לה 10GB של דואל לחפש בו (אופס, זה במקרה גודל התיבת דואל שלי, לא כולל 7GB נוספים של GMAIL).
האמת שאם היו מתקנים את כל הבאגים של WLM, זו היתה תוכנה נפלאה. הרעיון שלהם להתמקד בנושא החיפוש (מזכיר GMAIL מאוד ברעיון) עובד מעולה, אלא שכמה דברים משגעים אותי בה:
1. היא מאבדת סדרתית של כתובת דואל מספר ה-CONTACTS... כמה קשה לשמור רשימה של CONTACTS?!
2. היא נתקעת אם עורכים הודעה מה-OUTBOX בדיוק כשהתוכנה מנסה לשלוח אותה.
3. החיפוש עובד באופן חי מתוך הנחה שאין לה 10GB של דואל לחפש בו (אופס, זה במקרה גודל התיבת דואל שלי, לא כולל 7GB נוספים של GMAIL).
אני מצטרף להמלצה על thunderbird. אני עובד עם גרסא שלוש בערך חודש, והתוכנה הזו פשוט עובדת כמו שצריך.
1. היא טסה. מהירה בטירוף.
2. עבודה עם טאבים - גם במייל. זה עובד כמו שצריך בדפדפן, ואין סיבה שזה לא יעבוד גם במייל. זה עושה את מלאכת הדפדוף בין הודעות שונות נוחה וזמינה.
3. אינדוקס מיילים, ויכולות חיפוש חזקות מצד אחד וידידותיות מצד שני. אני אנסה לתת דוגמא, למרות שזה קצת קשה. נניח שאני מחפש אימייל שמכיל את המילה hometheater. אני מזין את המילה הנ"ל לשדה ה-search ומייד מקבל רשימת מיילים שמכילים את המילה הנ"ל בנושא/ בגוף ההודעה וכו'. יחד עם הרשימה הזו, אני מקבל, בחלק השמאלי של המסך, פילטרים מומלצים, שנבנים דינאמית לפי תוצאות החיפוש. אני אקבל אפשרות לפלטר, בלחיצת כפתור אחת, לפי משתמשים שונים (תראה לי רק מיילים עם hometheater אשר martin מופיע בהם). אני מדגיש כי רשימת הפילטרים הזו נבנית באופן דינאמי לפי תוצאות החיפוש.
בקיצור - שווה לנסות, ובהחלט מומלץ
1. היא טסה. מהירה בטירוף.
2. עבודה עם טאבים - גם במייל. זה עובד כמו שצריך בדפדפן, ואין סיבה שזה לא יעבוד גם במייל. זה עושה את מלאכת הדפדוף בין הודעות שונות נוחה וזמינה.
3. אינדוקס מיילים, ויכולות חיפוש חזקות מצד אחד וידידותיות מצד שני. אני אנסה לתת דוגמא, למרות שזה קצת קשה. נניח שאני מחפש אימייל שמכיל את המילה hometheater. אני מזין את המילה הנ"ל לשדה ה-search ומייד מקבל רשימת מיילים שמכילים את המילה הנ"ל בנושא/ בגוף ההודעה וכו'. יחד עם הרשימה הזו, אני מקבל, בחלק השמאלי של המסך, פילטרים מומלצים, שנבנים דינאמית לפי תוצאות החיפוש. אני אקבל אפשרות לפלטר, בלחיצת כפתור אחת, לפי משתמשים שונים (תראה לי רק מיילים עם hometheater אשר martin מופיע בהם). אני מדגיש כי רשימת הפילטרים הזו נבנית באופן דינאמי לפי תוצאות החיפוש.
בקיצור - שווה לנסות, ובהחלט מומלץ
You are never fully dressed without a smile
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אאוטלוק בכלל לא נורא. אני משתמש בו יום יום בעבודה והוא משרת אותי נאמנה. מצד שני מדובר בדואר ארגוני וכשהחלופה נקראת Lotus Notes כל דבר אחר נראה פנטסטי. ברור שמשתמש ביתי אינו זקוק לרוב הפונקציות המתקדמות הקיימות Outlook ושממילא באות לידי ביטוי רק אם אתה מחובר לשרת Exchange וליתר ה backoffice של מיקרוסופט.
בבית אני משתמש ב Thunderbird 3 אבל לא ממש משתגע ממנו. כנראה שאני אחד מאילה שמסוגל לחיות טוב יותר עם המוזרויות של אוטלוק מאשר עם אלו של Thunderbird
בבית אני משתמש ב Thunderbird 3 אבל לא ממש משתגע ממנו. כנראה שאני אחד מאילה שמסוגל לחיות טוב יותר עם המוזרויות של אוטלוק מאשר עם אלו של Thunderbird
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
oferlaor
- מנהל

נראה אותכים עובדים עם imap על חשבון gmail עם 5-7gb בתוכו.
היעילות של outlook מתנדפת מיד...
היעילות של outlook מתנדפת מיד...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כי הוא לא בנוי לזה. אתה היית יורק דם משתין ברגים ומ*רבן קוביות אילו היית צריך להסתדר בסביבת Exchange עם קליינט אחר. בבית זה כבר סיפור אחר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בתור אחד שבעבודה הקודמת השתמש ב-Notes ובנוכחית באאוטלוק אני מסכים איתך לחלוטין!Catskinner כתב:אאוטלוק בכלל לא נורא. אני משתמש בו יום יום בעבודה והוא משרת אותי נאמנה. מצד שני מדובר בדואר ארגוני וכשהחלופה נקראת Lotus Notes כל דבר אחר נראה פנטסטי. ברור שמשתמש ביתי אינו זקוק לרוב הפונקציות המתקדמות הקיימות Outlook ושממילא באות לידי ביטוי רק אם אתה מחובר לשרת Exchange וליתר ה backoffice של מיקרוסופט....
לגבי אימיילים ווביים, אני פשוט פותח כל בוקר בעבודה חלון אקספלורר/פיירפוקס נפרד המוקדש למיילים עם 2-3 טאבים, אחד לכל חשבון אימייל. לא אידאלי אבל יחסית נוח.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני אגיד לך מה כשה התחלתי לעבוד OL2007 הייתי ממש באותה דעה כמוך, אבל אחרי שמתרגלים ולומדים איך לקנפג אותו אני לא חושב שאני יכול בלעדיו. לצורך העיניין ניסיתי גם THUNDER וגם INCRADIBALE ולא אהבתי, יש לי 4 חשבונות מייל POP3. אני משתמש גם בלוח שנה וגם במשימות.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
Thunderbird מתמודד עם זה בקלות וביעילותoferlaor כתב:נראה אותכים עובדים עם imap על חשבון gmail עם 5-7gb בתוכו....
למרות שמה שאני באמת מחפש, זו תוכנה שתעשה את הכל אונליין
כלומר
תטען את אנשי הקשר מול האתר
כללים ותיקיות יחיו בשקיפות ובסנכרון מול האתר
הכי קרוב לזה מצאתי ב WINDOWS LIVE MAIL שדווקא עובדת יציב במחשב בעבודה.
Thunderbird עובדת מדהים הבעייה שאת אנשי הקשר צריך לייבא ואם הכנסת איש קשר, הוא לא מתעדכן בג'ימייל...
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני עובד עם אאוטלוק 2007 בעבודה, בתור המייל האירגוני שלנו. והאמת שהוא ממש נוח לי. יש לי בו משהו כמו 10G, מפוזר בין ה inbox ל personal folders. מה שאני מוצא בו הכי נוח:
1. מנגנון חיפשו מצויין (שיפור משמעותי מהגרסאות הקודמות), כולל אינטגרציה מצויינת עם google desktop
2. מנגנון rules מאוד יעיל
3. todo bar - חדש באאוטלוק 2007 - אני מוצא את עצמי משתמש בו יותר ויותר (מעיין אגרגטור של משימות מהאינבוקס והקלנדר)
4. אינטגרציה עם קורא RSS
1. מנגנון חיפשו מצויין (שיפור משמעותי מהגרסאות הקודמות), כולל אינטגרציה מצויינת עם google desktop
3. todo bar - חדש באאוטלוק 2007 - אני מוצא את עצמי משתמש בו יותר ויותר (מעיין אגרגטור של משימות מהאינבוקס והקלנדר)
4. אינטגרציה עם קורא RSS
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
יוני_א כתב:אני עובד עם אאוטלוק 2007 בעבודה, בתור המייל האירגוני שלנו. והאמת שהוא ממש נוח לי. יש לי בו משהו כמו 10G, מפוזר בין ה inbox ל personal folders. מה שאני מוצא בו הכי נוח:
4. אינטגרציה עם קורא RSS...
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני חושב ש outlook באמת נועד לעבוד עם exchange. אין סיבה (והוא ממש לא מתאים) להשתמש ב- outlook בסביבה ביתית
אבל כאשר מדובר במקום העבודה, עם שרת exchange אז ה- outlook ככלי עבודה, הינה התוכנה הכי טובה בשוק ללא שום עוררין.
אבל כאשר מדובר במקום העבודה, עם שרת exchange אז ה- outlook ככלי עבודה, הינה התוכנה הכי טובה בשוק ללא שום עוררין.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
uris כתב:יוני_א כתב:אני עובד עם אאוטלוק 2007 בעבודה, בתור המייל האירגוני שלנו. והאמת שהוא ממש נוח לי. יש לי בו משהו כמו 10G, מפוזר בין ה inbox ל personal folders. מה שאני מוצא בו הכי נוח:
4. אינטגרציה עם קורא RSS......
אני עובד עם אווטלוק כבר 10 שנים.
בשנתיים האחרונות עם 2007 - סוף הדרך!
כלכך אוהב אותו שגם את שאר החשבונות (כמו GMAL) אני מנתב לאוטלוק.
גם בבית וגם בעבודה.
דרך אגב, אווטלוק 2007 יש כמה יתרונות כמו למשל חיבור ל exchange server מבלי להתחבר ב VPN מה שמקל המון על התחברות למיילים מהעבודה מכל מקום בעולם.
עופר,
תנסה עוד יומיים שלושה, תראה שבסוף תתרגל ואפילו תאהב.
בברכה קובי כהן