סאב וופר בתוך ארונית?
המנהלת הטילה וטו על האופציה של רכיבים גלויים בארונית. יוצאי דופן הם הקדמיים והסנטר, אך הסאב וופר לא חמק מגורל אכזר זה.
חשבתי "לרמות" ולהציב את הסאב על הרצפה בתוך הארונית, ולפתוח פתח תחתון ליציאת הצליל.
שאלותי:
1. האם הפתרון קביל?
2. האם יש דרך יצירתית להיות עם ולהרגיש בלי? אולי דלת שנפתחת לצורך ההשמעה בלי שתרעד ובלי שתבלוט מדי לחלל החדר (סכנה לילדים)?
תודה!
חשבתי "לרמות" ולהציב את הסאב על הרצפה בתוך הארונית, ולפתוח פתח תחתון ליציאת הצליל.
שאלותי:
1. האם הפתרון קביל?
2. האם יש דרך יצירתית להיות עם ולהרגיש בלי? אולי דלת שנפתחת לצורך ההשמעה בלי שתרעד ובלי שתבלוט מדי לחלל החדר (סכנה לילדים)?
תודה!
ההתנגדות היא מסיבות אסטטיות לא מוזיקליות.
אין מקום בסלון במקומות אחרים, אלא אם יסלל כבל ארוך (ולא אסטטי) על הרצפה.
אני מתכוון לנסות להציב את הסאב בצד החדר, פונה לקיר, ולשמוע את התוצאה. אם יעבוד, אשאיר את קיר המזנון פתוח בחלקו ואציב שם את הסאב.
אין מקום בסלון במקומות אחרים, אלא אם יסלל כבל ארוך (ולא אסטטי) על הרצפה.
אני מתכוון לנסות להציב את הסאב בצד החדר, פונה לקיר, ולשמוע את התוצאה. אם יעבוד, אשאיר את קיר המזנון פתוח בחלקו ואציב שם את הסאב.
מקרה דומה:Puzzler כתב:המנהלת הטילה וטו על האופציה של רכיבים גלויים בארונית. יוצאי דופן הם הקדמיים והסנטר, אך הסאב וופר לא חמק מגורל אכזר זה.
שאלותי:
1. האם הפתרון קביל?
תודה!...
אצלי הספות 2+3 הם בצורת "ר" אז יש בפינה מקום.
קניתי (לפני הרבה שנים) את הסאב של ימההyst -sw160
http://www.yamaha.com/yec/products/prod ... ID=5003300
הוא לא קוביה, אלא כמו רמקול - יש לו שני וופרים.
לקחתי אותו והשכבתי אותו, ובניתי שולחן פינתי אשר יהיה מעליו ויסתיר אותו. עדיין השולחן פתוח למטה כמובן, וככה הצליל יוצא. לא הכי אידאלי, אבל קיבל אישור ההנהלה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הסאב קיים - B&W 608 -- יורה קדימה.MartinHSabag כתב:האם הסאב קיים או שאתה צריך לרכוש כזה?
אם קיים, האם במקרה הוא יורה מטה או קדימה?
האם הארונית עומדת על רגליים? מה הגובה של הריצפה שלה מהרצפה?...
הארונית לא קיימת, ואני מתכנן אותה כיום.
חשבתי לשים אותה על רגליות, לסגור עם צוקל, ולהשאיר את איזור הסאב פתוח, כך שהוא לא יהיה גלוי לעין, אך עדיין יקבל "רצפה" מולו. מהתגובות קודם אני מבין שהפתרון גרוע...
Oh well, beck to the drawing board
מה עם האופציה של תחתית פתוחה וחזית שנפתחת במלואה -- דלת פליפר (עולה כמו "קלפה" ונכנסת לתוך הארון, כמו בארוניות הטלוויזיה של פעם, למי שזקן כמוני וזוכר אותן)?