רשימת תוכניות ב-yes max hd
יש לי כרגע מממיר רגיל של יס ועכשיו נכון יש את השורה בכול ערוץ למטה עם כל התוכניות ב-24 שעות הקרובות שיהיו בערוץ כולל התוכנית שמשודרת באותו זמן וכדי לראות את התוכנית שתבוא אחריה צריך ללחוץ בחץ השמאלי
עכשיו השאלה שלי היא כזאת ביס מקס HD בשורה הזאת רואים בו זמנית את שתי התכניות גם שמשודרת באותו זמן וגם שאחריה (כמו בהוט)
עכשיו השאלה שלי היא כזאת ביס מקס HD בשורה הזאת רואים בו זמנית את שתי התכניות גם שמשודרת באותו זמן וגם שאחריה (כמו בהוט)
-
- שורת ה-epg בהוט
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לא, זה היה קיים בממשק הישן של ממיר ה- HD הרגיל. אבל הממשק הישן לא היה מוצלח כי היו שהשתמשו בו במקביל לממיר Max רגיל שמקשי הניווט שלו ושל ממיר ה- HD הרגיל היו הפוכים. ב- MaxHD ובעקבותיו גם בממיר ה- HD הרגיל חזר הממשק הנוח יותר. כמי שהשתמש בשני הממשקים, בהחלט עדיף הממשק הנוכחי של ה- HD/MaxHD (מבחינה פונקציונלית).
-
- הממשק הישן של ממיר ה- HD הרגיל
-
- ממשק ממיר HD/MaxHD הנוכחי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
אם לוחצים על חץ קדימה זה מראה את התוכנית הבאה.
אגב, לא כולם יודעים שאם פותחים את לוח השידורים ולוחצים חץ ימני (בוחרים כאילו את הערוץ) ולוחצים על OK, זה מציג את הרשימה של התוכניות של אותו ערוץ. מאוד מאוד נוח.
אגב, לא כולם יודעים שאם פותחים את לוח השידורים ולוחצים חץ ימני (בוחרים כאילו את הערוץ) ולוחצים על OK, זה מציג את הרשימה של התוכניות של אותו ערוץ. מאוד מאוד נוח.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
נכון, אני משתמש בזה כל הזמן.oferlaor כתב: אגב, לא כולם יודעים שאם פותחים את לוח השידורים ולוחצים חץ ימני (בוחרים כאילו את הערוץ) ולוחצים על OK, זה מציג את הרשימה של התוכניות של אותו ערוץ. מאוד מאוד נוח....