TotalMedia לא מצליח למצוא את התחנות
-
nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
חבר שלי רכש את הדונגל של APEX, 328B. (קנה אותו באופיס דיפו).
הדונגל עובד היטב עם VLC. הבעייה שנתקלנו בה היא שתוכנת TotalMedia שמגיעה עם הדונגל לא מצליחה למצוא את התחנות.
זו אינה בעיית קליטה, כי אנחנו קולטים היטב עם VLC.
זו אינה בעיית דרייברים, כי התוכנה (TotalMedia) מזהה את הדונגל, ותוך כדי חיפוש הערוצים אפילו מדווחת את עוצמת הסיגנל שהיא מוצאת (אבל לא מקבעת את התחנות). אם הדונגל איננו מחובר, התוכנה מדווחת על כך ולא מתחילה אפילו את הסריקה.
אם מישהו נתקל בבעייה דומה והצליח לפתור אותה - נשמח לשמוע איך.
תודה,
ניר
הדונגל עובד היטב עם VLC. הבעייה שנתקלנו בה היא שתוכנת TotalMedia שמגיעה עם הדונגל לא מצליחה למצוא את התחנות.
זו אינה בעיית קליטה, כי אנחנו קולטים היטב עם VLC.
זו אינה בעיית דרייברים, כי התוכנה (TotalMedia) מזהה את הדונגל, ותוך כדי חיפוש הערוצים אפילו מדווחת את עוצמת הסיגנל שהיא מוצאת (אבל לא מקבעת את התחנות). אם הדונגל איננו מחובר, התוכנה מדווחת על כך ולא מתחילה אפילו את הסריקה.
אם מישהו נתקל בבעייה דומה והצליח לפתור אותה - נשמח לשמוע איך.
תודה,
ניר
גם לי יש את אותה בעיה
VLC עובד, ו-Total Media שהפסיק לעבוד פתאום. מזהה סיגנל אבל לא ערוצים.
דיברתי עם התמיכה של ברימאג/ישפאר והם מכירים את זה ופועלים מול היצרן על מנת להוציא תיקון (שיפורסם באתר שלהם - http://www.brimag.co.il/?CategoryID=728&ArticleID=2069).
אולי זה קשור לשידור עצמו (אולי הוספת ערוצי תחנות הרדיו הריקים), אולי לעדכון של Total Media או של Windows.
דיברתי עם התמיכה של ברימאג/ישפאר והם מכירים את זה ופועלים מול היצרן על מנת להוציא תיקון (שיפורסם באתר שלהם - http://www.brimag.co.il/?CategoryID=728&ArticleID=2069).
אולי זה קשור לשידור עצמו (אולי הוספת ערוצי תחנות הרדיו הריקים), אולי לעדכון של Total Media או של Windows.
אותו דבר גם אצלןי.
גם אצלי נתקלתי בתופעה דומה - ניתן לקלוט וראות יופי במדיה סנטר ן VLC.
אך, בטוטל מדיה - לא נמצא אף ערוץ בסריקה...
אך, בטוטל מדיה - לא נמצא אף ערוץ בסריקה...
זה משהו שיש עכשיו אבל מי שהספיק כבר לחפש בתוכנה ערוצים עוד לפני שהבעיה החלה , יכול לראות את הערוצים כרגיל ..
הצפצופים עדיין קיימים אך יש שיפור לטובה וכעת הצפצופים האלה הרבה יותר חלשים ממקודם ואין להם באס..
הייתי שולח את ההגדרות של התוכנה שכוללות את הערוצים אבל מחקתי את ערוץ 99 ועוד ערוץ ערבי כך שזה לא טוב ממש לכולם.. אני גם לא יודע איך לעשות את זה
הצפצופים עדיין קיימים אך יש שיפור לטובה וכעת הצפצופים האלה הרבה יותר חלשים ממקודם ואין להם באס..
הייתי שולח את ההגדרות של התוכנה שכוללות את הערוצים אבל מחקתי את ערוץ 99 ועוד ערוץ ערבי כך שזה לא טוב ממש לכולם.. אני גם לא יודע איך לעשות את זה
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לגבי הציפצופים ב- Total Media :
שימו לב שהם נשמרים גם בהקלטה עצמה (בין אם זה TIMESHIFT או RECORD, זה לא משנה).
אם מנגנים את זה דרך ה- TotalMedia מחדש, אז שומעים את הציפצופים בדיוק באותה נקודה.
אבל אם פותחים את הקובץ שנשמר (אם עשיתם RECORD) פותחים דרך ה- VLC, אז אין את הציפצופים .
זה הכי מוזר בעולם. הקודקים של ArcSoft שמגיעים עם TotalMediaהם פשוט דפוקים, אבל יאמר לזכותה שזו התוכנה הכי ידידות והכי טובה ונוחה וקלה שיש.
שימו לב שהם נשמרים גם בהקלטה עצמה (בין אם זה TIMESHIFT או RECORD, זה לא משנה).
אם מנגנים את זה דרך ה- TotalMedia מחדש, אז שומעים את הציפצופים בדיוק באותה נקודה.
אבל אם פותחים את הקובץ שנשמר (אם עשיתם RECORD) פותחים דרך ה- VLC, אז אין את הציפצופים .
זה הכי מוזר בעולם. הקודקים של ArcSoft שמגיעים עם TotalMediaהם פשוט דפוקים, אבל יאמר לזכותה שזו התוכנה הכי ידידות והכי טובה ונוחה וקלה שיש.
אני רק רוצה להוסיף שהיא התוכנה היחידה חוץ מ VLC שאם תגררו אותה למסך השני(אם יש) , תוכלו לעבוד במסך הראשון מבלי שיהיו באגים במסך הראשון או בשני כמו באג למשל שהעכבר לא יכול לעבור מהמסך השני(שבו התוכנה פתוחה) לראשון , באג שהעכבר נעלם במסך הראשון , באג שפשוט אי אפשר לגרור אותה למסך השני ועוד
זאת הסיבה שאני נשאר איתה למרות הכל ועושה הכל כדי לפתור את הבעיה(לא הזאת אלה של הצפצופים)
זאת הסיבה שאני נשאר איתה למרות הכל ועושה הכל כדי לפתור את הבעיה(לא הזאת אלה של הצפצופים)
נערך לאחרונה על ידי gil900 ב 19/01/2010 15:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
מישהו יכול בבקשה להכנס להגדרות ולעשות EXPORT לרשימת הערוצים ולהעלות אותה?
זה לא כל כך קשה...
אם מישהו רוצה הסבר יותר ברור אני אעלה בערב
אם מישהו רוצה הסבר יותר ברור אני אעלה בערב