שלום לכולם
אני מבקש עזרה ומידע כיצד לחבר מחשב למסכי LCD ופלזמה.
ברצוני לדעת מה הציוד הנחוץ למטרה זו איזה כרטיס מסך איזה מחברים ואיזה כבלים ומתאמים צריך .
כמו כן באיזה רזולוציה ניתן לצפות דרך המחשב והאם ניתן לחבר ממיר הכבלים לכרטים TV למחשב ולהוציא דרך המחשב שידור ברזולוציה גבוהה למסך
בתודה מאיר
חיבור מחשב למסך LCD ופלזמה לצפיה בHD /
-
מאיר_אזמה
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
מאיר, שלום וברוך הבא לפורום.
מציע לך להריץ חיפוש יש הרבה חומר הרלוונטי לשאלותיך.
here are my two cents:
1. חיבור מחשב למסכים מהסוג שאתה מתאר מומלץ בחיבור דיגיטאלי במידה והמסך מאפשר זאת כלומר DVI או HDMI. לרוב כרטיסי המסך היום יש יציאת DVI וניתן להשיג בקלות היום כבל DVI ל- HDMI.
2. הרזולוציה המומלצת היא רזולוציית ה- native של המסך (בפלאזמות בדר"כ 768*1024 ב- LCD קצת יותר)
3. ניתן לחבר את הממיר למחשב ומשם למסך אבל מנסיוני האיכות יורדת מאוד ולא עולה, אני מניח שזה תלוי בכרטיס המסך, יש לי נסיון רק עם האפג' 150 המפורסם. בקיצור, להקלטה זה סביר לצפייה LIVE מומלץ חיבור RGB ישיר למסך.
בהצלחה.
מציע לך להריץ חיפוש יש הרבה חומר הרלוונטי לשאלותיך.
here are my two cents:
1. חיבור מחשב למסכים מהסוג שאתה מתאר מומלץ בחיבור דיגיטאלי במידה והמסך מאפשר זאת כלומר DVI או HDMI. לרוב כרטיסי המסך היום יש יציאת DVI וניתן להשיג בקלות היום כבל DVI ל- HDMI.
2. הרזולוציה המומלצת היא רזולוציית ה- native של המסך (בפלאזמות בדר"כ 768*1024 ב- LCD קצת יותר)
3. ניתן לחבר את הממיר למחשב ומשם למסך אבל מנסיוני האיכות יורדת מאוד ולא עולה, אני מניח שזה תלוי בכרטיס המסך, יש לי נסיון רק עם האפג' 150 המפורסם. בקיצור, להקלטה זה סביר לצפייה LIVE מומלץ חיבור RGB ישיר למסך.
בהצלחה.
HiFiMusic IL
- aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
מרטין, שמתי לב שבפלאזמות זה תלוי בדר"כ בגודל המסך, ב- "42 זה בדר"כ 1024 וב- 50" זה 1366. לא כך?
HiFiMusic IL