מחפש לרכוש פרוססור
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
נתחיל בשאלה...
למה אתה מחפש פרוססור?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הבנתיBalance כתב:כי יש לי מגבר כח...
לא צריך רסיבר...
גם אני במצב שלך אבל בחרתי לרכוש רסיבר,שכולל תמיכה בפורמטי האודיו החדשים ולהשתמש בו כפרה בלבד.
הפרוססור ששאלת לגביו יקר כי מדובר על פוזה. הוא לא יתן לך כלום מעבר לרסיבר נניח פיוניר LX70 או אחד הדגמים של ימאהה או דנון או אונקיו.
עצתי לך לך על רסיבר איכותי ותשתמש בו כפרה.
בהצלחה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

איזה יתרון יש לרסיבר? מחיר.Balance כתב:תודה,
אני מצפה להערות קצת יותר מבוססות, למשל איזה יתרון יש לרסיבר לעומת הפרוססור או להיפך מבחינת עיבוד הוידאו והאודיו.
בנוסף בנושא פיצ'רים...
אני לא יודע בכמה הציעו לך את הפרוססור הנ"ל. במידה ומדובר על מחיר של 10K ש"ח זה סיפור אחד ובמידה שמדובר על 20K ש"ח זה ענין אחר.
קח למשל רסיבר ימאהה 3900 שניתן להשיגו היום סביב ה 11000 ש"ח. הנ"ל כולל עיבוד וידאו מדהים תמיכה בכל הפורמטים RC מעולה אפשרות כיוונים אין סופית. אני יותר מבטוח שהוא לא נופל מהפרוססור הזה של אונקיו.
במידה והמחיר של האונקיו קרוב לימאהה לך על האונקיו אבל במידה והמחיר גבוה משמעותית פשוט אין סיבה לשלם אותו.
חומר למחשבה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש את EMOTIVA - שהפרוססור שלהם אמור ואמור לצאת - כביכול בשעה טובה הם שולחים PREORDERS - ורק בפברואר ישלחו למי שיזמין עכשיו
http://emotiva.com/umc1.shtm
אמור (עם דגש על אמור) להיות מעולה.
http://emotiva.com/umc1.shtm
אמור (עם דגש על אמור) להיות מעולה.
לשאלתך
הrc שציינת הוא עדיין המילה האחרונה. לגבי עיבוד הוידאו הוא נחשב טוב מאוד ועיבוד מתוחכם יותר לא נמצא ברסיברים או פרוססורים אחרים (למעט פרוססור של אנתם שלא מיובא לדעתי והוא גם יקר במיוחד).
הפרוססור שהזכרת של אונקיו נרכש עי רן לוי (כתב מדור אלקטרוניקה של רייטינג ומבין גדול בתחום). הוא כתב ביקורת מאוד מחמיאה וציין מחיר שנדמה לי היה כ11 אלף שח.
הרבה מאוד באמת רוכשים רסיבר של פינוניר כפרוססור כי עיבוד הסראונד שלו נחשב מצוין, אבל בסטריאו הוא נופל מול פרוססור ייעודי.
הפרוססור שהזכרת של אונקיו נרכש עי רן לוי (כתב מדור אלקטרוניקה של רייטינג ומבין גדול בתחום). הוא כתב ביקורת מאוד מחמיאה וציין מחיר שנדמה לי היה כ11 אלף שח.
הרבה מאוד באמת רוכשים רסיבר של פינוניר כפרוססור כי עיבוד הסראונד שלו נחשב מצוין, אבל בסטריאו הוא נופל מול פרוססור ייעודי.
נערך לאחרונה על ידי theezway ב 01/01/2010 23:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
Re: לשאלתך
מי קונה את ה-LX70 עבור סטריאו?theezway כתב:הrc שציינת הוא עדיין המילה האחרונה. לגבי עיבוד הוידאו הוא נחשב טוב מאוד ועיבוד מתוחכם יותר לא נמצא ברסיברים או פרוססורים אחרים (למעט פרוססור של אנתם שלא מיובא לדעתי והוא גם יקר במיוחד).
הרבה מאוד באמת רוכשים רסיבר של פינוניר כפרוססור כי עיבדו הסראונד שלו נחשב מצוין, אבל בסטריאו הוא נופל מול פרוססור ייעודי....
לי יש LX70 עבור ק"ב ומגבר אינטגרייטד סטריאופוני יעודי עבור סטריאו ויש לי את הטוב משני העולמות
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש עוד אופציה מעניינת
Cary Audio Cinema 11a
http://www.caryaudio.com/products/cinema/cinema11a.html
הוא לא מפוצץ בפיצ'רים, אבל זה מכשיר היי-אנד.
שים לב שמכשיר זה לאודיו בלבד.
גם אצלי יש SSP לאודיו, ומעבד וידאו נפרד.
Cary Audio Cinema 11a
גם אצלי יש SSP לאודיו, ומעבד וידאו נפרד.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
היום במקרה שוחחתי עם חבר שעברו תחת ידיו פרוססורים מהטובים בעולם (לקסיקון, קזבלנקה, סאנפייר ועוד) לאחרונה הוא חיבר LX70 להגברה המיפלצתית שלו (מגברי כח של CLASSE ו-ADA ) ולטענתו מעולם לא היה לו פרוססינג ק"ב כל כך מוצלח.
גם אם יש לי נסיון בק"ב מועט משלו עדיין עבר לי תחת היד לא מעט ציוד ואוכל להעיד שמעולם לא סרטי DTS וDD "רגילים" נשמעו לי כל כך טוב כמו ב-LX70 כשמתפקד כפרוססור.
אציע לך ידידי לחסוך כסף וללכת על ה-LX70 ולהשתמש בו כפרוססור ולהגברה של האחוריים.
גם אם יש לי נסיון בק"ב מועט משלו עדיין עבר לי תחת היד לא מעט ציוד ואוכל להעיד שמעולם לא סרטי DTS וDD "רגילים" נשמעו לי כל כך טוב כמו ב-LX70 כשמתפקד כפרוססור.
אציע לך ידידי לחסוך כסף וללכת על ה-LX70 ולהשתמש בו כפרוססור ולהגברה של האחוריים.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
ברור, אם אתה לוקח SSP מלפני עשור מול רסיבר של היום הם לא עומדים יפה
אני לא הייתי מכניס רסיבר לסטאפ היי-אנד
אני לא הייתי מכניס רסיבר לסטאפ היי-אנד
מיכאל,michael123 כתב:יש עוד אופציה מעניינת
Cary Audio Cinema 11a
גם אצלי יש SSP לאודיו, ומעבד וידאו נפרד....
יש לך מושג כמה עולה פרוססור כזה?