20 אלף מכשירי אייפון נמכרו בישראל בתוך שבועיים
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
גם אני חושב שזה רק ידעך,
אבל ביוני/יולי כנראה ששוב תהיה עליה בגלל המכשיר החדש שייצא, אז יוכלו החברות לתפוס גם את מי שרכש מכשירים בחו"ל (יש בערך 100,000 כאלה) וירצה לשדרג.
הכל תלוי בשינויים שאפל תכניס למכשיר החדש ולתמחור שלו.
אבל ביוני/יולי כנראה ששוב תהיה עליה בגלל המכשיר החדש שייצא, אז יוכלו החברות לתפוס גם את מי שרכש מכשירים בחו"ל (יש בערך 100,000 כאלה) וירצה לשדרג.
הכל תלוי בשינויים שאפל תכניס למכשיר החדש ולתמחור שלו.
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
זה ודאי שיהיה מכשיר חדש או שזו הערכה?theAman כתב:גם אני חושב שזה רק ידעך,
הכל תלוי בשינויים שאפל תכניס למכשיר החדש ולתמחור שלו....
- AviBiton
- גורו HTmobile

ניתן לומר שזו הערכה שנכונה ב-90%mta194 כתב:זה ודאי שיהיה מכשיר חדש או שזו הערכה?theAman כתב:גם אני חושב שזה רק ידעך,
הכל תלוי בשינויים שאפל תכניס למכשיר החדש ולתמחור שלו.......
כך היה עם 3 המכשירים הקודמים.
בכל מקרה אפל לא יכולה להרשות לעצמה לפגר בטכנולוגיה, במיוחד עכשיו שגוגל נושפת חזק מאד בערפה, אז הם יהיו חייבים לעשות משהו בנידון.
- AviBiton
- גורו HTmobile

http://www.hometheater.co.il/vt100808.% ... 7%A6%D7%90dpklain כתב:לפי כל הסימנים בשבוע הבא יוצג הגוגלפון,
נראה לי שסוף סוף תהיה קצת תחרות לאפל.
המכשיר ימכר sim free ב-530$....
קצת חומר לקריאה על Nexus 1 (גוגלפון).
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
למה לא הגיוני?Yondalar כתב:אני קראתי באיזשהו מקום שמועה שהמכשיר החדש
של אפל ייצא רק בסוף השנה אבל זה באמת לא נשמע הגיוני....
אפל הוציאה כמה מכשירים מצוינים אבל לא פשוט להוציא כל שנה שפן אחר מהכובע.
יכול להיות שלוקח להם יותר זמן השנה להגיע למכשיר שיעזור לבידול של המוצר שלהם (המתחרים של האייפון כבר די חזקים).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
אני לא מבין את הפרסומת המוזרה הזו של אפל עם כל החברות.
זה מציג מני אפליקציות (אפס) שהרלוונטיות שלהם לקהל הישראלי שואף לאפס.
במקום לעודד רכישה עם קמפיינים יפים (ואנחנו רואים פרסומות מדהימות של שלושת חברות הסלולר, ולאחרונה צריך לציין את פלאפון עם ויז'ואלס מדהימים), הם מדגימים איך אי אפשר להפסיק לקנות דברים עם זה ואיך למצוא את הדרך בסאבווי.
אלוהים ישמור, לי יש אייפון והפרסומת הזו גורמת לי לרצות להחזיר אותו לאפל...
זה מציג מני אפליקציות (אפס) שהרלוונטיות שלהם לקהל הישראלי שואף לאפס.
במקום לעודד רכישה עם קמפיינים יפים (ואנחנו רואים פרסומות מדהימות של שלושת חברות הסלולר, ולאחרונה צריך לציין את פלאפון עם ויז'ואלס מדהימים), הם מדגימים איך אי אפשר להפסיק לקנות דברים עם זה ואיך למצוא את הדרך בסאבווי.
אלוהים ישמור, לי יש אייפון והפרסומת הזו גורמת לי לרצות להחזיר אותו לאפל...
20 אלף זה לא כל כך הרבה אחרי הבאז המטורף וכל הכסף שהושקע, פשוט טמטוםלהתחייב למכור 900 אלף מכשירים ב-3 שנים, תוך חודשיים שלושה הם מתחילים לחלק את זה בחינם מרוב שלא יהיה להם כברלמי למכור
חוץמזה שהמחיר שלהם מטורף כרגע, אפשר לקנות אותו בחנות בלי התחייבות במחיר זול הרבה יותר
חוץמזה שהמחיר שלהם מטורף כרגע, אפשר לקנות אותו בחנות בלי התחייבות במחיר זול הרבה יותר
נערך לאחרונה על ידי ntk ב 02/01/2010 2:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
לNTK , אף אחד לא יודע אם הם התחייבו ל70K או ל100K . ובשלוש שנים יש הבדל ענק . אבל הנקודה כאן היא שאפל מוכרת את המכשיר ב800 ש"ח בתנאי שאתה קונה חבילת DATA וטלפוניה . כך שאפל היא שותף שקט בנושא הDATA והטלפוניה . מה שאומר למעשה שאם הן לא יצליחו למכור , הן התחייבו על כ800 ש"ח מחיר לצרכן *210K מכשירים למפעיל מה שמביא את זה ל168M בשלוש שנים . לפי הרווח השנתי של כול מפעילה , ולפי שולי הרווח שיוצרים אלו שכן קנו , לא ממש נראה לי שהם יפסידו מזה . מה שכן יש להם תמריץ לתת את זה למגזרים כמו חיילים וצעירים כי הטראפיק שלהם ברשת יהיה עצום .
משום מה לא נראה לי שהם יורידו את המחיר , כי אז הם גם ימצבו אותו פחות הוא יהיה פחות נחשק . כך שאם על זה אתה בונה , אני במקומך הייתי חושב עוד פעם , ואולי מנסה משהו אחר
משום מה לא נראה לי שהם יורידו את המחיר , כי אז הם גם ימצבו אותו פחות הוא יהיה פחות נחשק . כך שאם על זה אתה בונה , אני במקומך הייתי חושב עוד פעם , ואולי מנסה משהו אחר
מצד אחד אתה אומר שאף אחד לא יודע על כמה הם התחייבו ( למרות שזה פורסם כבר מיליון פעם בתקשורת שכל חברה התחייבה למכור 300K מכשירים, מה שיוצא 900K ב-3 שנים ), מצד שני אתה אומר שהם התחייבו ל210 אלף... ואין לי מושג מאיפה הבאת את העלות שהם משלמים על כל מכשירtruejoker כתב:לNTK , אף אחד לא יודע אם הם התחייבו ל70K או ל100K . ובשלוש שנים יש הבדל ענק . אבל הנקודה כאן היא שאפל מוכרת את המכשיר ב800 ש"ח בתנאי שאתה קונה חבילת DATA וטלפוניה . כך שאפל היא שותף שקט בנושא הDATA והטלפוניה . מה שאומר למעשה שאם הן לא יצליחו למכור , הן התחייבו על כ800 ש"ח מחיר לצרכן *210K מכשירים למפעיל מה שמביא את זה ל168M בשלוש שנים . לפי הרווח השנתי של כול מפעילה , ולפי שולי הרווח שיוצרים אלו שכן קנו , לא ממש נראה לי שהם יפסידו מזה . מה שכן יש להם תמריץ לתת את זה למגזרים כמו חיילים וצעירים כי הטראפיק שלהם ברשת יהיה עצום .
משום מה לא נראה לי שהם יורידו את המחיר , כי אז הם גם ימצבו אותו פחות הוא יהיה פחות נחשק . כך שאם על זה אתה בונה , אני במקומך הייתי חושב עוד פעם , ואולי מנסה משהו אחר...
הפלאפון הזה לא יוצר להם שום רווח יותר מפלאפונים אחרים, אולי אפילו פחות, בכל פלאפון אחר הם מתקינים גירסה שלהם למערכת ההפעלה עם כל מיני קישורים לרכישת שירים, משחקים וכו', והחנות ישומים היא גם ככה של אפל, בנוסף הם צריכים לממן את עלות תיקון המכשירים בחו"ל + הטסה שלהם והחזרה לארץ על חשבונם, הסיבה שהם הביאו את הפלאפון הזה, הייתה כי כל אחת רצתה להיות היחידה שתשווק אותו, ואז יצא שפלאפון ואורנג סגרו עסקה ביחד ולא ידעו בכלל אחת על השניה, שזה התפרסם סלקום לא יכלה שלא להביא אותו גם, ואני בטוח שהם לא ממש מאושרים מהעסקה הדרקונית הזאת שהם עשו עם אפל, וההוכחה הכי ובה לזה הייתה הפרצוף של מנכ"ל סלקום ב"השקת חצות"... עלק השקה, 20 איש שעומדים בתור במשך חצי שעה....
ואני ממש לא בונה על הפלאפון המעאפן הזה שאפילו לא מסוגל למולטי טסקינג, אם הייתי רוצה אותו היה לי אותו כבר מזמן
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
הגעתי למרכז שירות ומכירה של אורנג' , מאחר ומשפחתי ואני מנויים אצלם ,
חשבתי שלאחר ההשקה ששקעה אולי יבואו לקראתי בהנחה מסויימת ברכישת האייפון
.
בפועל לא ניסו לקיים שיחה מעבר להקראת הנתונים היבשים והיקרים הקיימים.
קיפלתי את הזנב בדרכי החוצה .
חשבתי שלאחר ההשקה ששקעה אולי יבואו לקראתי בהנחה מסויימת ברכישת האייפון
בפועל לא ניסו לקיים שיחה מעבר להקראת הנתונים היבשים והיקרים הקיימים.
קיפלתי את הזנב בדרכי החוצה .
מאותם מקומות שכתוב בהם 100K כתוב גם 70Kntk כתב:
מצד אחד אתה אומר שאף אחד לא יודע על כמה הם התחייבו ( למרות שזה פורסם כבר מיליון פעם בתקשורת שכל חברה התחייבה למכור 300K מכשירים, מה שיוצא 900K ב-3 שנים ), מצד שני אתה אומר שהם התחייבו ל210 אלף... ואין לי מושג מאיפה הבאת את העלות שהם משלמים על כל מכשיר...
העלות שהם משלמים זה העלות שאתה משלם בתנאי שאתה עושה מסלול מלא שזה פחות מ200 דולר למכשיר . החברות לא מקבלות את זה במחיר הזה זה אני מקווה ברור לך ?
ומכאן כול מה שנאמר , ולגבי הרווח , אני מניח שאתה חושב שאנשים לא ישתמשו בDATA ? למה בדיוק בארה"ב חברת הסלולאר הייתה צריכה להרחיב את הפס ?
למה אתה חושב שמוכרים לך חבילה עם עד 10GB ? וחלק רק חבילה של 1GB ?