רסיבר טוב למוסיקה - ישורת אחרונה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
andnaz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחרי קריאת ביקורות שונות ומשונות - בעברית, באנגלית וברוסית - לישורת אחרונה יצאו 3 רסיברים ק"ב שהם טובים למוסיקה וגם נכנסים לתקציב של 3,000 ש"ח:
NAD T743
CA Azur 540R
HK AVR 235

2 הראשונים נכנסו לתקציב בזכות היותם מתצוגה והשלישי - בכוחות עצמו.
המטרה - להניע בשלב זה 2 רמקולים של AE EVO 3 סטריאו לכל סוגי המוסיקה ולחכות לבואם של רמקולים משלימים, כדי לאפשר להנהלה (ואולי גם לי) לראות סרטים.

NAD - לפי דברי מלומדים רסיברים ק"ב שלהם מתקלקלים בטירוף (להבדיל ממגברים). עם זאת, צליל טוב מאוד במוסיקה, ויניעו טוב מאוד את הרמקולים.

CA - נחמד מאוד, מתאים לרמקולים - אבל קטן (חצי גודל ומשקל מהאחרים). צליל טוב מאוד.

HK - טובים אבל יפנים (דהיינו,לא אירופיים - כמעט ברבריים :lol: ). לדעת אחד הסוחרים לא אמינים, אבל מהסקר באתר זה - ככל הנראה הסוחר הרבה פחות אמין מהם. צליל טוב מאוד.

זה בעצם לא שאלה. זה הרהורים בכתב. אבל אם משהו יכול לסבך את התמונה :P - אשמח מאוד לקרוא את דעותיכם.

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

שלושתם טובים, ומניסיוני NAD הולכים יופי עם AE. מאידך, לאותו חבר שברשותו הגברה של NAD יש גם רסיבר של HK, הרבה יותר יקר מה AVR235 (משהו מדרגות הביניים +), והתוצאה ממש לא היסטרית בהשוואה ל NAD.. מאידך, ה NAD שלו הוא מערכת של קדם + כוח ולא של רסיבר, אז ההשוואה לא לגמרי הוגנת. אני כן יכול להעיד אולם שהשידוך ל HK (ואני אוהב אותם בהחלט בד"כ) אינו היסטרי, אבל יתכן שזה רק בשל ההשוואה לNAD, ולבד, בלי להשוות, זה היה נשמע מצויין.

CA- לא מכיר את השילוב, אבל כן שמעתי אותם עם רמקולים של בוסטון ושל SA והם נשמעו טוב מאוד. זו חברה מוכרת ורצינית בכל אופן.
וHK יפניים?? אולי זה Made in Japan ספציפית למכשיר, אבל התאגיד למיטב ידיעתי אמריקאי- זו חברה בת של Harman, המחזיקה בין השאר גם את JBL. אני לא כ"כ בטוח שהם יפניים. ומלבד זאת- מה רע במכשירים יפניים? לא נראה לי שעובדה זו כשלעצמה משנה משהו, מה גם שרוב רובם של רסיברי הק"ב מגיעים משם או לפחות תוכננו שם (דנון, פיוניר, סוני, ימאהה, מרנץ, אונקיו, נקמיצ'י ז"ל הי"ד, ועוד).

לגבי האמינות של NAD- שמעתי דברים דומים לצערי, וזה די מפתיע בהתחשב בזה שה NAD של אותו חבר פועל כבר 15 -16 שנה.
אולי ברסיברים לק"ב חסר להם ניסיון. הם אנגלים ולא יפניים אחרי הכל. :roll:

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #3 

רוצה לשמוע שירים? מרנץ 4600מחיר 2200 שקל.

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

עופרפולק כתב:רוצה לשמוע שירים? מרנץ 4600מחיר 2200 שקל.
...

נכון מאוד ...
:D בלי לשבור ת'ראש יש לך פתרון הולם למחיר. 8)
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

eyaltir
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 183
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

ממליץ
אונקיו 503
סביב ה3000

tomertsin
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1844
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

andnaz כתב:אחרי קריאת ביקורות שונות ומשונות - בעברית, באנגלית וברוסית - לישורת אחרונה יצאו 3 רסיברים ק"ב שהם טובים למוסיקה וגם נכנסים לתקציב של 3,000 ש"ח:
NAD T743
CA Azur 540R
HK AVR 235

2 הראשונים נכנסו לתקציב בזכות היותם מתצוגה והשלישי - בכוחות עצמו.
המטרה - להניע בשלב זה 2 רמקולים של AE EVO 3 סטריאו לכל סוגי המוסיקה ולחכות לבואם של רמקולים משלימים, כדי לאפשר להנהלה (ואולי גם לי) לראות סרטים.

NAD - לפי דברי מלומדים רסיברים ק"ב שלהם מתקלקלים בטירוף (להבדיל ממגברים). עם זאת, צליל טוב מאוד במוסיקה, ויניעו טוב מאוד את הרמקולים.

CA - נחמד מאוד, מתאים לרמקולים - אבל קטן (חצי גודל ומשקל מהאחרים). צליל טוב מאוד.

HK - טובים אבל יפנים (דהיינו,לא אירופיים - כמעט ברבריים :lol: ). לדעת אחד הסוחרים לא אמינים, אבל מהסקר באתר זה - ככל הנראה הסוחר הרבה פחות אמין מהם. צליל טוב מאוד.

זה בעצם לא שאלה. זה הרהורים בכתב. אבל אם משהו יכול לסבך את התמונה :P - אשמח מאוד לקרוא את דעותיכם.
...
במקומך, היתי מגדיל את התקציב, חוסך כסף נוסף או רוכש בתשלומים רסיבר עם רום קורקשין.

תומר

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”