שלום!
לאחר שפניתי לעצתכם בעבר... בשל בעיות תקציב חיכיתי לקניה הגדולה והיא הגיע ברוך השם..
מעוניים במערכת לחדר בגודל של 10 מטר..
שומע מוזיקה/ ורואה סרטים באותו יחס, משתמש במזרימדיה , מחשב, וממיר
חשבתי ללכת על המגבר של אונקיו 307
וסט רמקולים של הארמן קרדון HKS 7
או CANTON 120
או MOREL MK II מפומפה... מוכרים אותו במבצע
http://www.pompa.co.il/sg_product~NOVAMK~64~196.htm
מה אתם אומרים??
את ה- JAMO 102 שמעתי ממש לא אהבתי..הארמן קרדון היו בהרבה יותר טובים...את המורל ואת הקנטון לא שמעתי..
אני אשמח לקבל דעה לגבי המורל והקנטון.. והאם כדי לקנות דרכם..
תודה רבה לכולם
המלצה על רכישת מערכת קולנוע לחדר עד 3500 ש"ח
-
AVISHAIAR20
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
-
AVISHAIAR20
-
- חבר שרק התחיל

רציתי רק לעדכן שלאחר סיבוב רציני היום רכשתי מפומפה את הסט של מורל עם הסאב העגול עדיין לא רכשתי מגבר...
אבל חיברתי את הסט למגבר בסלום ( רק שניים וסאב) ואני חייב לציין ששומעים הרבה יותר טוב מהארמן באותו קטגוריה ומה JAMO למרות שהסאב קצת מאכזב..
בכל מקרה בראשון אני קונה מגבר... אני יכול להיות שקט לגבי האונקיו 307??
ומה אתם אומרים על הסט שקניתי..?
אבל חיברתי את הסט למגבר בסלום ( רק שניים וסאב) ואני חייב לציין ששומעים הרבה יותר טוב מהארמן באותו קטגוריה ומה JAMO למרות שהסאב קצת מאכזב..
בכל מקרה בראשון אני קונה מגבר... אני יכול להיות שקט לגבי האונקיו 307??
ומה אתם אומרים על הסט שקניתי..?
האונקיו הוא רסיבר מצויין והרמקולים של הסט מעולים אבל הסאב קצת איכזב אותי (לא נשמע דינמי בצורה מספקת) אבל אני בטוח שאם תמקם אותו כמו שצריך הוא ישמע יותר טוב , כנראה שבחנות איפה ששמעתי אותו הוא לא היה ממוקם כמו שצריך. בסה"כ מדובר במערכת מצויינת ואני בטוח שקיבלתה דיל טוב, תתחדש. אל תשכח לקנות כבלים טובים ואם אין לך נסיון בהתקנות אני ממליץ לך להזמין איש מיקצוע (התקנה נכונה חשובה מאוד במיוחד שמדובר ברמקולים קטנים, הבדלי האיכות בהתקנה טובה להתקנה לא טובה גדולים בעשרות אחוזים).
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 01/01/2010 19:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
AVISHAIAR20
-
- חבר שרק התחיל

לגבי ההתקנה אני דיי חושב שאני יודע איך להתקין, התקנתי בזמנו בסלום ושומעים סוף...
לגבי המגבר תודה רבה אחי נראה לי אני הלך על ה- 307
לגבי המגבר תודה רבה אחי נראה לי אני הלך על ה- 307