חיבור הסאב לרסיבר
פשוט תחליף בין הכבלים - תוציא את הקומפוזיט ולאותן הכניסות והיציאות חבר את הקומפוננט.
יש משהו אחד לא מובן לי - כבל קומפוננט זה כבל 3 צבעים (אדום, ירוק, כחול) שמשמש לחיבור וידאו.
האם זה הכבל שיש לך?
מה שאתה צריך זה כבל קואקסיאלי שבעקרון זה אותו סוג כבל כמו קומפוננט אבל יש לו בננה אחת ולא 3 בננות כמו לקומפוננט.
ארז
יש משהו אחד לא מובן לי - כבל קומפוננט זה כבל 3 צבעים (אדום, ירוק, כחול) שמשמש לחיבור וידאו.
האם זה הכבל שיש לך?
מה שאתה צריך זה כבל קואקסיאלי שבעקרון זה אותו סוג כבל כמו קומפוננט אבל יש לו בננה אחת ולא 3 בננות כמו לקומפוננט.
ארז
כנראה שיש לך כבל קומפוזיט.
מה שאתה צריך זה כבל שנקרא כבל קואקסיאלי - זה כבל מסוג RG-6 או RG-59 , כמו הכבל שמחבר את הממיר של YES לתקע בקיר.
זה כבל עם סיכוך ועכבה 75 אוהם ולכן הוא מתאים יותר מכבל קומפוזיט רגיל לחיבור סאב.
זה לא כבל יקר.
תראה, למשל, בלינק שמצורף - כבל כזה שאורכו 12 רגל (= 3.65 מטר) עולה בחו"ל פחות מ 2 $....
http://www.monoprice.com/products/produ ... 1&format=2
ארז
מה שאתה צריך זה כבל שנקרא כבל קואקסיאלי - זה כבל מסוג RG-6 או RG-59 , כמו הכבל שמחבר את הממיר של YES לתקע בקיר.
זה כבל עם סיכוך ועכבה 75 אוהם ולכן הוא מתאים יותר מכבל קומפוזיט רגיל לחיבור סאב.
זה לא כבל יקר.
תראה, למשל, בלינק שמצורף - כבל כזה שאורכו 12 רגל (= 3.65 מטר) עולה בחו"ל פחות מ 2 $....
http://www.monoprice.com/products/produ ... 1&format=2
ארז
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אתה צריך מפצל Y שיפצל כבל רגיל של RCA-RCA לשתי כניסות.arik35 כתב:מצטרף לשאלה ברשותכם , יש לי סאב חדש של מורל (העגול) ויש לו 2 כניסות של RCA אבל מהמגבר יש לי רק יציאה אחת של סאב, איזה כבל אני צריך?
תודה וסליחה על ההתעלקות.....
אני חיברתי את הסאב של רק בכניסה אחת, זה עובד מספיק טוב
קומפוננוDor007 כתב:יש לי כבל בננות וקומפוננו.
איך הכי כדאי לחבר תסאב לרסיבר כדאי להפיק ממנו תמיטב?...
אם אתה רוצה להפיק מהסאב את המיטב תקנה כבל יעודי של סאב יחד עם מפצל. התדרים הנמוכים יותר מודגשים דרך כבל יעודי מאשר כבל רגיל.
רשמתי מהאייפון והכל קרובzeev78 כתב:קומפוננוDor007 כתב:יש לי כבל בננות וקומפוננו.
איך הכי כדאי לחבר תסאב לרסיבר כדאי להפיק ממנו תמיטב?...?
אם אתה רוצה להפיק מהסאב את המיטב תקנה כבל יעודי של סאב יחד עם מפצל. התדרים הנמוכים יותר מודגשים דרך כבל יעודי מאשר כבל רגיל....
מה עלותו של כבל יעודי לסאב בארץ וכנ"ל קואקס?
האם ההבדל בין חיבור קומפוזיט לכבל אחר יהיה הבדל משמעותי ששווה תהשקעה?
בעיקרון לא צריכה להיות משמעות אבל במקרים מסויימים העוצמה של הבאס עולה בכמה דציבלים עם חיבור Y כיוון שהסאב מושך יותר זרם מהרסיבר.mta194 כתב:זאב,
רציתי לנצל את השרשור - מה המשמעות של חיבור לכניסה אחת או שתיים של הסאב אם במגבר יש לך רק יציאה אחת?
אני יודע שיש הבדל לפעמים אבל ממה הוא נובע?
תודה,
שי...
קבל תיקון, שלחתי היום מייל לתמיכה טכנית של SUNFIRE לגבי חיבור הY וזו התשובה ששלחו לי בחזרה:
If you have one sub out connect it to the Left input. There is no benefit of a Y adaptor.
No more output with a Y. The signal is combined inside the unit so If any gain or loss occurred I would say a loss due the more connection points.
Brian Phillips
Tech. Support
אם הם אומרים את זה אז כנראה שזה נכון...
נערך לאחרונה על ידי zeev78 ב 31/12/2009 21:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
תודהzeev78 כתב:בעיקרון לא צריכה להיות משמעות אבל במקרים מסויימים העוצמה של הבאס עולה בכמה דציבלים עם חיבור Y כיוון שהסאב מושך יותר זרם מהרסיבר.mta194 כתב:זאב,
רציתי לנצל את השרשור - מה המשמעות של חיבור לכניסה אחת או שתיים של הסאב אם במגבר יש לך רק יציאה אחת?
אני יודע שיש הבדל לפעמים אבל ממה הוא נובע?
תודה,
שי......
תגש לניופאן עודפים בבית יהושע, יש להם כבלים של אודיו קווסט (פירמה מצויינת) במחירים זולים.Dor007 כתב:רשמתי מהאייפון והכל קרובzeev78 כתב:קומפוננוDor007 כתב:יש לי כבל בננות וקומפוננו.
איך הכי כדאי לחבר תסאב לרסיבר כדאי להפיק ממנו תמיטב?...?
אם אתה רוצה להפיק מהסאב את המיטב תקנה כבל יעודי של סאב יחד עם מפצל. התדרים הנמוכים יותר מודגשים דרך כבל יעודי מאשר כבל רגיל....![]()
מה עלותו של כבל יעודי לסאב בארץ וכנ"ל קואקס?
האם ההבדל בין חיבור קומפוזיט לכבל אחר יהיה הבדל משמעותי ששווה תהשקעה?...
יש הבדל בין חיבור אנלוגי פשוט לבין כבל יעודי איכותי.
לקחתי מהסלון כבל שהיה מחובר לרסיבר ימאהה RXV440 ממנו לרסיבר של סט סטייליטים של JBL, רשום על הכבל חברת VIVANCO
על הכבל עצמו רשום - INTERCONNECT CABLE זה כבל יעודי לרסיבר או שזה קואקס? אני אמור להרגיש שיפור?
חיברתי בסלון קומפוזיט במקום
הם לא ירגישו או ישימו לב להבדל.
על הכבל עצמו רשום - INTERCONNECT CABLE זה כבל יעודי לרסיבר או שזה קואקס? אני אמור להרגיש שיפור?
חיברתי בסלון קומפוזיט במקום
הם לא ירגישו או ישימו לב להבדל.