מחפש USB DAC לATH-AD900

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
BaKss פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן :)
רכשתי לא מזמן את הAD900, הן מחוברות למחשב לכרטיס האונבורד הרגיל שמגיע עם הלוח אם (Realtek ALC889) האיכות יוצאת מן הכלל ותכלס אני מאוד מרוצה.
אבל מה שמפריע לי בכל זה, הוא שיצא לי לשמוע כמה אלבומים בפורמט FLAC ואת אותו אחד ב 128KBPS ולא הצלחתי להבחין בשום הבדל! מה שמביא אותי למסקנה שיש להן פוטנציאל לא מנוצל למרות שהאיכות עכשיו מעולה.
יש להן התנגדות נמוכה (35ohms) מה הסיכוי שיגרם נזק כלשהו אם אחבר אותם למגבר? המגבר יוסיף משהו במקרה של האוזניות האלה או שאין טעם?
חשבתי לרכוש את הכרטיס קול של אסוס ESSENCE STX אבל כמו שהבנתי הוא לא משהו בכלל ועדיף להביא USB DAC שיהיה איכותי הרבה יותר.
אם יש לכם המלצות לUSB DAC שניתן להשיג בארץ (לא ממש בא לי להתעסק עכשיו עם חו"ל, מכס ובלגנים), יד שניה, קיטים לבניה עצמית בקיצור כל דבר שיגרום לאוזניות להשמע במקסימום שלהן אשמח לשמוע..

תודה!

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #2 

מגבר לא יעשה להן שום נזק. אפשר לשפר אותן עם מגבר, אבל זה לא הכרח. אתה כן צריך כרטיס שיודע להזיז אוזניות, או USB DAC עם יכולת לדחוף אוזניות/מגבר אוזניות ממוצע פלוס - אחרת האיכות רק תיפגע.

אני כן חושב שעדיף לקחת כרטיס קול טוב מאשר DAC USB. דאק עם יכולת לדחוף אוזניות יעלה לא מעט כסף. אפשרות אחרת היא לבנות משהו כמו ה-y1 של amb, אבל צריך לעשות שם שינוי קל בכדי שזה ידחוף אוזניות כמו שצריך.

BaKss פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

יש לך המלצות לכרטיסי קול טובים?
עם עדיפות לכרטיס חיצוני..

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”