שלום, רציתי קודם כל להודות להרבה אנשים מהפורום הזה, אחרי הרבה זמן והתלבטויות קנית את ה 8404 ואת האקסטרימר, וזה אחרי שעקבתי צמוד על כל הביקורות באתר, ואחרי הרבה זמן שישבתי על הגדר.
אז תודה על זה.
ועכשיו, יש לי די הרבה שאלות, אשמח עם למישהו תהיה הסבלנות לענות, אני חושב שזה יעניין הרבה משתמשים מתחילים כמוני.
אסטרימר:
1. יש ליHD נייד. האם צריך כמו הפופקורן לפרמט אותו בפורמט מיוחד או שיש לי פטור.
2. הרסיבר שלי הוא ONKYO יחסית ישן, עם HDMI, אבל ללא תמיכה בסאונד (נראה לי שזה לא 3.1). האם הדרך הטובה ביותר לחבר את האקסטרימר לרסיבר היא ב HDMI לוידאו, וקומפוננט לסאונד?
3. כשאני מסדר את הסרטים ב HD הנייד (לא מתכוון לחבר את האקסטרימר לרשת), כדי להינות מהסקינים, האם יש חשיבות לאיך אני מסדר את הסרטים בHD? האם כל סרט אמור להיות בתקייה נפרדת, עם קובץ התרגום וקובץ ה JPG שאני מוריד מהאתרים התומכים?
4. אם כבר בסקינים עסקינן, אני פשוט לא מוצא לינק שעובד לסקין המעולה של דיזינגוף. מישהו יכול לעזור?
5. אני עוקב אחרי שירשור העדכונים, ויש המון הערת על כל שחרור. ת'כלס, מה העדכון האחרון המומלץ לאקסטרימר?
8404 42 אינץ
1. יש לי ממיר רגיל של HOT, לא HD. מהי צורת החיבור הטובה ביותר? בין הממיר לרסיבר, ובין הממיר לטלויזיה?
2. ראיתי כמה שרשורים על כיול המסך, ובכל שרשור יש המלצות קצת אחרות. האם מישהו יכול לומר לי מנסיונו מה כדאי?
אגב, אם מישהו בקטע, אני גר בחיפה, ואשמח לארח לבירה (אני מכין לבד) מישהו שיעזור לי עם הבאלאגן הזה.
כל מי שעונה תודה רבה. אם למישהו יש עוד שאלות, מוזמן להוסיף לשרשור.
תודה,
LUCKY
קניתי 8404 ואקסטרימר - כמה שאלות או במילים אחרות מדריך קצר ?
אהלן!
ותתחדש, רכשת מסך מדהים, וסטרימר מצויין.
1. יש לך פטור
2. כדי לקבל 5.1 תוציא מה הX כבל אופטי לרסיבר, למרות שקשה לי להאמין שהוא לא תומך HDMI עם קול
3. אין לי מושג, ולא ניסיתי, אבל אישית אני מעדיף בתיקיות.
4. לא יודע
5. תתקין את ה2.1.3
6. סקארט לטלוויזיה, ואם יש אז אופטי לרסיבר.
7. אין כדאי, זאת האמת, תכייל לפי מה שאתה רואה. אני ניסיתי כמה וכמה כיולים על הB550 ומה שאני עשיתי הכי אהבתי.
בהצלחה.
ותתחדש, רכשת מסך מדהים, וסטרימר מצויין.
1. יש לך פטור
2. כדי לקבל 5.1 תוציא מה הX כבל אופטי לרסיבר, למרות שקשה לי להאמין שהוא לא תומך HDMI עם קול
3. אין לי מושג, ולא ניסיתי, אבל אישית אני מעדיף בתיקיות.
4. לא יודע
5. תתקין את ה2.1.3
6. סקארט לטלוויזיה, ואם יש אז אופטי לרסיבר.
7. אין כדאי, זאת האמת, תכייל לפי מה שאתה רואה. אני ניסיתי כמה וכמה כיולים על הB550 ומה שאני עשיתי הכי אהבתי.
בהצלחה.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
רק להבהיר משהו, על איזה פטור אתה מדברים?
אם זה HD חיצוני גם לפופקורן הוא מתחבר בצורה רגילה, ללא כל פרמוט...
אפילו דיסק פנימי יכול להיכנס ללא צורך בפרמוט, רק לשם התקנת ה-NMT APPS בכונן פנימי, המכשיר דורש פרמוט.
תתחדש.
אם זה HD חיצוני גם לפופקורן הוא מתחבר בצורה רגילה, ללא כל פרמוט...
אפילו דיסק פנימי יכול להיכנס ללא צורך בפרמוט, רק לשם התקנת ה-NMT APPS בכונן פנימי, המכשיר דורש פרמוט.
תתחדש.
ארגון הקבצים על ה X
מניסיוני עדיף תיקיות מאחר ולכל סרט יש את התמונות והמידע שלו (jpg, xml) מהתוכנות השונות.
אם תשים את כל הסרטים FLAT יהיה לך פשוט בלגן בתיקייה הראשית (אף על פי שאפשר לפלטר ולראות רק את הסרטים).
יתרון שני משני, הסטרימר ממשיך הלאה לסרט הבא בתיקייה ברגע שהוא מסיים אחד, זה מצויין לילדים שלי שממשיכים לצפות ללא הפסקה - ואני מרוויח עוד קצת שקט...
- ולכן אצלם הסרטים כולם בתיקייה אחת (לפחות לפי נושא).
מהצד השני, זה נראה לי קצת מטרד כשרואים סרט (מבוגרים) והוא ישר קופץ הלאה לסרט הבא.
אם תשים את כל הסרטים FLAT יהיה לך פשוט בלגן בתיקייה הראשית (אף על פי שאפשר לפלטר ולראות רק את הסרטים).
יתרון שני משני, הסטרימר ממשיך הלאה לסרט הבא בתיקייה ברגע שהוא מסיים אחד, זה מצויין לילדים שלי שממשיכים לצפות ללא הפסקה - ואני מרוויח עוד קצת שקט...
מהצד השני, זה נראה לי קצת מטרד כשרואים סרט (מבוגרים) והוא ישר קופץ הלאה לסרט הבא.