מישהו מכיר את האתר www.jumbo.co.il? אתר אמין?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
הבעלים "קבוצת אלקטרו קובי"shai888 כתב:מישהו מכיר את האתר www.jumbo.co.il? אתר אמין?...
http://www.takdin.co.il/searchg/%D7%90% ... D7%99.html
יש להם עוד כמה אתרים
http://dailysale.co.il/dindex.asp
כמו כן רשת חנויות BIG ELECTRIC
- פיקסל
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 140
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
הי.
אני קניתי מאתר אחר שלהם (גיזמו) כמה פעמים בתקופות שונות (אני הרוכש של המשפחה):
- מכונת כביסה לפני חצי שנה AEG לאמא. המחיר הכי זול שמצאתי היה אצלם. הגיע במהירות ואמינות.
- מייבש כביסה AEG לסבא. המחיר הכי זול שמצאתי היה אצלם. הגיע במהיורות ובאמינות.
- מדיח כלים סימנס לאמא . המחיר הכי זול. הגיע במהירות ואמינות.
- לפני חודש מקרר שארפ (מהדרין) שקניתי לאבא של אשתי. המחיר הכי זול. לא הגיע במהירות (היה עיכוב של שבוע בהגעה !! בגלל שפיספנו את יום המשלוח לאריאל) אבל בסופו של דבר הגיע המוצר .
- לפני שבועיים לי ולחבר , מכונת כביסה AEG. המחיר הכי זול, הגיע תוך יומייים.
לגבי גיזמו:
בהתחלה היה לי ספק לגבי האתר (אולי מכשירים משומשים, אולי לא יבואן מקורי) אבל בסוף התבדתי.
הם מוכרים מוצרים חדשים , עם אחריות יבואן מקורי, והם בסדר באספקה .
לגבי Jumbo:
יש לי בעיה ערכית עם אתר שהרעיון שעומד מאחוריו הוא לפרסם מוצרים בזול ולומר שהם מתצוגה ועם שריטות, אבל אז כשאתה מתקשר אליהם, הם ממש מתאמצים לשכנע אותך (השבוע הנציג אמר לי שעל המסך מתצוגה יש שריטה על המסך מעל הלוגו במקום מאוד בולט ....) לקחת מוצר חדש בהפרש קטן של מחיר.
שלא תבינו לא נכון, הם מוכרים את המוצר החדש במחיר מדהים ושווה (בדיוק כמו גיזמו), אבל הדרך שלהם להגיע אל זה (לפני שבועיים אמר לי שאם אני רוצה מכונת כביסה מתצוגה אז אין בעיה, אבל שאדע שזה נפל ממשאית בדרך ללקוח , ואם אני מחליט להחזיר להם אחרי שקיבלתי הביתה, אחוייב בדמי משלוח מלאים....) תוך הצגה של מוצר (שאולי אולי אפילו אין להם באמת אותו , את המוצר מתצוגה השרוט....) במחיר זול, ואז שכנוע ללכת על חדש במחיר מצויין --- אני לא אוהב את זה.
לסיכום, אלקטרו קובי, היא קבוצה אמינה ומוכרת בשוק , אצל היבואנים המקוריים, יש להם המון אתרים שהם מריצים,
ביניהם JUmbo.co.il , אני אישית יותר אהבתי אתר שלהם שנקרא גיזמו.
אני קניתי מאתר אחר שלהם (גיזמו) כמה פעמים בתקופות שונות (אני הרוכש של המשפחה):
- מכונת כביסה לפני חצי שנה AEG לאמא. המחיר הכי זול שמצאתי היה אצלם. הגיע במהירות ואמינות.
- מייבש כביסה AEG לסבא. המחיר הכי זול שמצאתי היה אצלם. הגיע במהיורות ובאמינות.
- מדיח כלים סימנס לאמא . המחיר הכי זול. הגיע במהירות ואמינות.
- לפני חודש מקרר שארפ (מהדרין) שקניתי לאבא של אשתי. המחיר הכי זול. לא הגיע במהירות (היה עיכוב של שבוע בהגעה !! בגלל שפיספנו את יום המשלוח לאריאל) אבל בסופו של דבר הגיע המוצר .
- לפני שבועיים לי ולחבר , מכונת כביסה AEG. המחיר הכי זול, הגיע תוך יומייים.
לגבי גיזמו:
בהתחלה היה לי ספק לגבי האתר (אולי מכשירים משומשים, אולי לא יבואן מקורי) אבל בסוף התבדתי.
הם מוכרים מוצרים חדשים , עם אחריות יבואן מקורי, והם בסדר באספקה .
לגבי Jumbo:
יש לי בעיה ערכית עם אתר שהרעיון שעומד מאחוריו הוא לפרסם מוצרים בזול ולומר שהם מתצוגה ועם שריטות, אבל אז כשאתה מתקשר אליהם, הם ממש מתאמצים לשכנע אותך (השבוע הנציג אמר לי שעל המסך מתצוגה יש שריטה על המסך מעל הלוגו במקום מאוד בולט ....) לקחת מוצר חדש בהפרש קטן של מחיר.
שלא תבינו לא נכון, הם מוכרים את המוצר החדש במחיר מדהים ושווה (בדיוק כמו גיזמו), אבל הדרך שלהם להגיע אל זה (לפני שבועיים אמר לי שאם אני רוצה מכונת כביסה מתצוגה אז אין בעיה, אבל שאדע שזה נפל ממשאית בדרך ללקוח , ואם אני מחליט להחזיר להם אחרי שקיבלתי הביתה, אחוייב בדמי משלוח מלאים....) תוך הצגה של מוצר (שאולי אולי אפילו אין להם באמת אותו , את המוצר מתצוגה השרוט....) במחיר זול, ואז שכנוע ללכת על חדש במחיר מצויין --- אני לא אוהב את זה.
לסיכום, אלקטרו קובי, היא קבוצה אמינה ומוכרת בשוק , אצל היבואנים המקוריים, יש להם המון אתרים שהם מריצים,
ביניהם JUmbo.co.il , אני אישית יותר אהבתי אתר שלהם שנקרא גיזמו.
Give a man a fish, he'll eat for a day; teach him how to fish he'll eat f o r e v e r