בעיה בשיתוף קבצים xtreamer
רכשתי את מזרים המדיה, עשיתי את כל הגדרות. אני יכול לגלוש ברשת ולשמוע רדיו. עשיתי שיתוף תיקייה קבצים. כאשר אני נכנס דרך xtreamer לתיקייה אני רואה אותה, אך הוא דורש ממני סיסמה:
שם משתמש: guest
סיסמה: ריק
התקשרתי לתמיכה של באג והנציג המאד לא נחמד נפנף אותי במהירות, אמר שזו הגנה פנימית של הראוטר (של בזק), הוא לא זוכר איך קוראים לזה, בלה בלה בלה אני צריך להתקשר לבזק להתראות. לפני שאני שורף ערב מול נציגי השירות של בזק בניסוי להסביר מה אני בכלל רוצה מהחיים שלהם (איך קוראים להגנה הזאת בכלל?) מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח להשיג את הסיסמה? אני משתמש בראוטר בזק תוצרת סימנס.
שם משתמש: guest
סיסמה: ריק
התקשרתי לתמיכה של באג והנציג המאד לא נחמד נפנף אותי במהירות, אמר שזו הגנה פנימית של הראוטר (של בזק), הוא לא זוכר איך קוראים לזה, בלה בלה בלה אני צריך להתקשר לבזק להתראות. לפני שאני שורף ערב מול נציגי השירות של בזק בניסוי להסביר מה אני בכלל רוצה מהחיים שלהם (איך קוראים להגנה הזאת בכלל?) מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח להשיג את הסיסמה? אני משתמש בראוטר בזק תוצרת סימנס.
נערך לאחרונה על ידי Lev-27 ב 30/12/2009 17:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
ההראשות שאתה מתבקש להכניס מגיעות מהמחשב שאליו אתה מנסה לגשת, ולא מהנתב, שאין לו שום קשר לדבר הזה.
בזק לא יכולים, ולא צריכים, לעזור לך.
תנסה להכניס במקום שם המשתמש את שם המחשב אליו אתה מנסה לגשת (HOSTNAME) , והשאר את שדה הסיסמא ריק.
אם זה לא מצליח - כנראה יש לך בעיה בהרשאות.
יש לאקסטירמר מדריך שיתוף קבצים ל XP , ויסטה ו 7.
http://shop.xtreamer.net/Support/questi ... Premium%3F
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=69&t=7211
תנסה להכניס במקום שם המשתמש את שם המחשב אליו אתה מנסה לגשת (HOSTNAME) , והשאר את שדה הסיסמא ריק.
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=69&t=7211
גם לי יש את הבעיה הזאת.
הבעיה הזאת קיימת עם מחיצות, ולא עם תיקיות ספציפיות.
נכון לעכשיו שיתפתי את תקיית הסרטים שלי, אבל אני רוצה לשתף כונן של 1TB וזה לא הגיוני שאני אשתף את כל התקיות שבו.
יש לציין שבמחשב עם XP זה משתף מחיצות בלי בעיה, אבל ב7 זה לא.
אם למישהו יש תשובה, אשמח לדעת.
אריאל
הבעיה הזאת קיימת עם מחיצות, ולא עם תיקיות ספציפיות.
נכון לעכשיו שיתפתי את תקיית הסרטים שלי, אבל אני רוצה לשתף כונן של 1TB וזה לא הגיוני שאני אשתף את כל התקיות שבו.
יש לציין שבמחשב עם XP זה משתף מחיצות בלי בעיה, אבל ב7 זה לא.
אם למישהו יש תשובה, אשמח לדעת.
אריאל
nir11 כתב:ההראשות שאתה מתבקש להכניס מגיעות מהמחשב שאליו אתה מנסה לגשת, ולא מהנתב, שאין לו שום קשר לדבר הזה.
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=69&t=7211...
עבדתי לפי המדריכים עוד לפני פתיחת הדיון. שום דבר לא עוזר.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
כשקיבלתי את ה XTRAEMER הייתה לי בעייה עם השיתוף ב VISTA (עם WIN7 אין בעייה).
מה WIN7 רואים את השיתוף ב VISTA בלי בעייה.
אחרי משחקים וריסטים ל XTREAMER פתאום הבעייה נפתרה.
אתמול, היא חזרה שוב (אני לא רואה את ה SHARES של ה VISTA), וגם דרך "רשת" אני לא רואה את מחשבים.
(דרך SHARES FOLDERS אני מצליח לראות רק את ה שיתופים של WIN7).
משהו יודע איך אני פותר את הבעייה?
(עשיתי את השינויים ב REG לפי המדריך ואני עם הגרסא האחרונה)
מה WIN7 רואים את השיתוף ב VISTA בלי בעייה.
אחרי משחקים וריסטים ל XTREAMER פתאום הבעייה נפתרה.
אתמול, היא חזרה שוב (אני לא רואה את ה SHARES של ה VISTA), וגם דרך "רשת" אני לא רואה את מחשבים.
(דרך SHARES FOLDERS אני מצליח לראות רק את ה שיתופים של WIN7).
משהו יודע איך אני פותר את הבעייה?
(עשיתי את השינויים ב REG לפי המדריך ואני עם הגרסא האחרונה)
אני הצלחתי לראות את כל ה SHARE שיש לי על ה 7 באופן הבא:
נכנסתי לרשת --> My sortcuts--> הוספתי קיצור חדש שבו הכנסתי את שם המשתמש, סיסמא, דומיין (שהוא שם המחשב אם אתם לא בדומיין) וכתובת IP של המחשב שמריץ 7.
לאחר מכן בשניה וחצי ראיתי את ה SHARES שיש לי, הצלחתי להזרים 720P בלי בעיות, כולל ריצה קדימה בתוך הקובץ...
נכנסתי לרשת --> My sortcuts--> הוספתי קיצור חדש שבו הכנסתי את שם המשתמש, סיסמא, דומיין (שהוא שם המחשב אם אתם לא בדומיין) וכתובת IP של המחשב שמריץ 7.
לאחר מכן בשניה וחצי ראיתי את ה SHARES שיש לי, הצלחתי להזרים 720P בלי בעיות, כולל ריצה קדימה בתוך הקובץ...
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
אין לי בעייה עם ה SHARES של WIN7 אלא של VISTA.
שמתי לב שכשאני עושה RESTART למחשב של ה VISTA אז אני יכול להיכנס מה XTREAMER, ואחרי כמה זמן כבר לא.
ממש מוזר.
שמתי לב שכשאני עושה RESTART למחשב של ה VISTA אז אני יכול להיכנס מה XTREAMER, ואחרי כמה זמן כבר לא.
ממש מוזר.
גבר - אתה יכול לפרט יותר מה עשית?pargit כתב:אני הצלחתי לראות את כל ה SHARE שיש לי על ה 7 באופן הבא:
לאחר מכן בשניה וחצי ראיתי את ה SHARES שיש לי, הצלחתי להזרים 720P בלי בעיות, כולל ריצה קדימה בתוך הקובץ......
עשיתי בדיוק מה שכתבת והצלחתי בסטרימר להיכנס לקיצור החדש שיצרתי - אבל אני לא רואה את התיקיות מהמחשב - נשבר לי מהמכשיר הזה כבר שבוע אני שובר את הראש להבין אותו
אני אצלם מחר ואעלה... היום כבר מאוחר מדיmarcopolo כתב:גבר - אתה יכול לפרט יותר מה עשית?pargit כתב:אני הצלחתי לראות את כל ה SHARE שיש לי על ה 7 באופן הבא:
לאחר מכן בשניה וחצי ראיתי את ה SHARES שיש לי, הצלחתי להזרים 720P בלי בעיות, כולל ריצה קדימה בתוך הקובץ......
עשיתי בדיוק מה שכתבת והצלחתי בסטרימר להיכנס לקיצור החדש שיצרתי - אבל אני לא רואה את התיקיות מהמחשב - נשבר לי מהמכשיר הזה כבר שבוע אני שובר את הראש להבין אותו...
pargit כתב:אני אצלם מחר ואעלה... היום כבר מאוחר מדיmarcopolo כתב:גבר - אתה יכול לפרט יותר מה עשית?pargit כתב:אני הצלחתי לראות את כל ה SHARE שיש לי על ה 7 באופן הבא:
עשיתי בדיוק מה שכתבת והצלחתי בסטרימר להיכנס לקיצור החדש שיצרתי - אבל אני לא רואה את התיקיות מהמחשב - נשבר לי מהמכשיר הזה כבר שבוע אני שובר את הראש להבין אותו......
מה קורה? שכחת אותי... ?
תקשרתי לתמיכה של באג והנציג המאד לא נחמד נפנף אותי במהירות, אמר שזו הגנה פנימית של הראוטר (של בזק), הוא לא זוכר איך קוראים לזה, בלה בלה בלה אני צריך להתקשר לבזק להתראות. לפני שאני שורף ערב מול נציגי השירות של בזק בניסוי להסביר מה אני בכלל רוצה מהחיים שלהם (איך קוראים להגנה הזאת בכלל?) מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח להשיג את הסיסמה? אני משתמש בראוטר בזק תוצרת סימנס....
תמיד זה בזק ולא הסטרימר
לרוב יש בעיות עם סטרימר ובזק יחד
ולרוב זה הסטרימר אך גם יש בעיות בבזק
שיתוף של ה- VISTA ל- Xtreamer
עבדתי לפי המדריכים שלהם ולא הצלחתי לראות את התקיות והספריות בויסטה דרך הרשת
מישהו יכול לעזור ?
לא הצלחתי להבין מהפוסט הזה כל כך מה עושים
מישהו יכול לעזור ?
לא הצלחתי להבין מהפוסט הזה כל כך מה עושים
לכל מי שמסתבך עם שיתוף בווינדואז 7.
זה מה שאני עשיתי, וזה עובד לי מושלם מאז.
הסתכלתי על הוידאו למעלה.
עשיתי את מה שכתוב שם אחד לאחד.
להוריד את הקובץ שמבקשים. אומנם רשום שהוא לחודש, אבל יש לי כבר הרבה יותר מחודש ולא ביקשו ממני לרכוש אותו.
עשיתי את התהליך על כל התיקיות שרציתי לשתף.
וזה עובד כמו שעון, נכנסים דרך תפריט ה SHARES בגירסה 2.13
וזהו. ניסיתי עוד הרבה שיטות אחרות, אבל זאת היחידה שעובדת לי
זה מה שאני עשיתי, וזה עובד לי מושלם מאז.
הסתכלתי על הוידאו למעלה.
עשיתי את מה שכתוב שם אחד לאחד.
להוריד את הקובץ שמבקשים. אומנם רשום שהוא לחודש, אבל יש לי כבר הרבה יותר מחודש ולא ביקשו ממני לרכוש אותו.
עשיתי את התהליך על כל התיקיות שרציתי לשתף.
וזה עובד כמו שעון, נכנסים דרך תפריט ה SHARES בגירסה 2.13
וזהו. ניסיתי עוד הרבה שיטות אחרות, אבל זאת היחידה שעובדת לי