המאמר שבדק כ 7000 גיימרים וגיימריות שמשחקים במשחקי MMORPG גילה כמה דברים מעניינים. הראשון הוא שהגיל הממוצע הוא דווקא 31, מה שאומר שרב השחקנים אינם זאטוטים זבי חוטם כמו שרוב האנשים חושבים. דבר שני, ככל שהגיל עולה מספר השעות שושקעו במשחק עלה גם הוא. הדבר הכי מפתיע הוא שנשים ששיחקו במשחק השקיעו הרבה יותר שעות מגברים, כאשר שחקנית אחת השקיע 57 שעות בשבוע! במוצע גברים שיחקו 25 שעות לעומת 29 שעות בממוצע אצל הנשים. סנוף התגלה שנשים נוטות יותר לשקר כששואלים אותן כמה שעות הן מקדישות למשחקים (כנראה שזה לא נעצר בגיל)
מאמר חדש קובע - גיימריות יותר "רציניות" מגיימרים
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3168 פעמים
http://www.dailytech.com/Study+Male+Gam ... e17233.htm
המאמר שבדק כ 7000 גיימרים וגיימריות שמשחקים במשחקי MMORPG גילה כמה דברים מעניינים. הראשון הוא שהגיל הממוצע הוא דווקא 31, מה שאומר שרב השחקנים אינם זאטוטים זבי חוטם כמו שרוב האנשים חושבים. דבר שני, ככל שהגיל עולה מספר השעות שושקעו במשחק עלה גם הוא. הדבר הכי מפתיע הוא שנשים ששיחקו במשחק השקיעו הרבה יותר שעות מגברים, כאשר שחקנית אחת השקיע 57 שעות בשבוע! במוצע גברים שיחקו 25 שעות לעומת 29 שעות בממוצע אצל הנשים. סנוף התגלה שנשים נוטות יותר לשקר כששואלים אותן כמה שעות הן מקדישות למשחקים (כנראה שזה לא נעצר בגיל)
-
Huber
- חבר במועדון HT

בשבוע...
[left]Top female players logged 57 hours a week, while top male players only logged 51 hours a week. And on average, girls logged 29 hours a week versus 25 hours for males.[/left]
[left]Top female players logged 57 hours a week, while top male players only logged 51 hours a week. And on average, girls logged 29 hours a week versus 25 hours for males.[/left]
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
כן, אבל באיזה יממה באותו שבוע?
-
Huber
- חבר במועדון HT

החלטתם לשגע אותי?
לא יעבוד!
לא יעבוד!
- Maayanki
- כתבת אתר

- תגובות: 484
- שם מלא: מעין קמחי
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
שבוע עם כמה שעות בכל יום?! מתי היא אכלה, שתתה, ישנה? הרוויחה את לחמה?
אני יכולה להזדהות, גם אני מהמתמכרות כשאני מתחילה, אבל דווקא בגלל זה אני נוטה להתרחק כל עוד אפשר.
גם חשוב להבין כמה מבין השחקנים/ות הן בנים לעומת כמה בנות. אם באופן כללי יש 80% גברים, אבל ה-20% נשים שכן משחקות מבלות יותר שעות וכו', אפשר לטעון שהן זן מיוחד.
אני באופן אישי מכירה לא מעט מכורי warCraft אבל כולם, בלי יוצא מן הכלל, זכרים.
אני יכולה להזדהות, גם אני מהמתמכרות כשאני מתחילה, אבל דווקא בגלל זה אני נוטה להתרחק כל עוד אפשר.
גם חשוב להבין כמה מבין השחקנים/ות הן בנים לעומת כמה בנות. אם באופן כללי יש 80% גברים, אבל ה-20% נשים שכן משחקות מבלות יותר שעות וכו', אפשר לטעון שהן זן מיוחד.
אני באופן אישי מכירה לא מעט מכורי warCraft אבל כולם, בלי יוצא מן הכלל, זכרים.
תחשוב מנכ"ל, תהיה מנכ"ל.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
גם אני מכיר רק מכורי WOW גברים.
אבל כל מכורות WOW שאני מכיר הן נשים. מה תגידי על זה?
אבל כל מכורות WOW שאני מכיר הן נשים. מה תגידי על זה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

אם יש רק 20 אחוז נקבות והזמן ההמוצע הרבה יותר גבוה ניתן להסיק שלנשים יש נטייה יותר גבוה להתמכרות לזה.
- Maayanki
- כתבת אתר

- תגובות: 484
- שם מלא: מעין קמחי
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
המממ... אני אגיד על זה שגם כל מכורות ה-WOW שאני מכירה הם גברים.Malcontent כתב:גם אני מכיר רק מכורי WOW גברים.
אבל כל מכורות WOW שאני מכיר הן נשים. מה תגידי על זה?...
מה א-ת-ה תגיד על זה?!
ואם 20% מהשחקנים הן נשים, ומשחקות יותר שעות, אפשר לומר - שלנשים שכבר מגיעות לשחק יש נטייה יותר גדולה להתמכר. אי אפשר להכליל את זה ולומר שנשים באופן כללי מתמכרות יותר, יכול להיות שאצל הגברים הקהל שמשחק פשוט רחב יותר.
פסיכולוגיה בשקל תמיד עובדת טוב.