שרשור באגים, תקלות והצעות יעול לממיר NOWCOM

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
amittzor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

להלן רשימה של בעיות שנתקלתי בהן בממיר ה DVB-T של NOWCOM והצעות יעול. כל מי שיש ברשותו את הממיר או שיצא לו לבחון אותו, מוזמן להוסיף הערות משלו. זיו יעביר לחברה את הערותינו.

*כשאמורה להתחיל הקלטה מתוזמנת ולא מחובר DOK, או שמחובר DOK ואין בו מספיק מקום פנוי, מהבהבת הודעת שגיאה על המסך. ההודעה לא מפסיקה להבהב ומשתקת את המכשיר. גם כיבוי מהשלט או כיבוי דרך המתג האחורי לא עוזרים. הבעיה נפתרת רק ע"י הכנסת DOK עם מספיק מקום פנוי.

*התצוגה בהירה ולא נוחה לקריאה. נכון לגבי על התצוגה, אבל מפריע במיוחד בפס המידע שמופיע בעת העברת ערוץ - פונט לבן על רקע תכלת. מאוד קשה לראות מה כתוב שם.

*בעת שימוש בטיימפשיפטינג או בעת הקלטה לא ניתן לצפות ב EPG.

*בעת הקלטה מופיע לוגו "REC" על המסך. די מפריע. אני מניח שניתן לתת חיווי להקלטה באמצעות נורה שנדלקת בממיר עצמו או באמצעות חיווי בפס המידע.

*בעת הרצה קדימה או אחורה, בטיימפשיטינג או הקלטה, פס המידע נעלם לאחר מספר השניות שהוגדרו לו בתפריט. הגיוני שפס המידע ישאר בתצוגה כל עוד מתבצעת הרצה, כדי לתת אינדיקציה על המיקום.

*כרגע בפס המידע מופיעים שמות התוכנית הנוכחית וזו שאחריה. יהיה נחמד אם באמצעות מקשי החצים ימינה ושמאלה ניתן יהיה לדפדף בתוכניות הבאות (כפי שזה בממירים של YES ו HOT).

*כדי שתזמון ההקלטה דרך ה EPG יהיה יותר אינטואטיבי ונוח, חסרים לי מספר מרכיבים:

א)שתוכנית מוקלטת תישמר בשמה, ולא בשם הערוץ (אם זה לא אפשרי, אז לפחות לאפשר להגדיר מראש באופן ידני את שם התוכנית, כפי שניתן לעשות כיום בדיעבד).
ב)אפשרות להגדרה מראש של טווח הקלטה בתחילת ובסיום התוכנית. כיום זה מוגדר בדיוק על שעת ההתחלה ושעת הסיום, ויש צורך לשנות את זה באופן ידני בכל הקלטה.
ג)חיווי ב EPG של תוכניות שהוזמנו להקלטה.

*אפשור תצוגת השעון על צג הממיר גם כשהממיר פועל.

*פס המידע גדול מדי ויותר מדי באמצע המסך. אם אפשר היה להקטינו ולהזיזו לתחתית המסך, זה היה נהדר.

יש כמובן חסרונות נוספים שאני לא טורח לציין, כי מקורם בחומרה ולא בקושחה, ובראשם חוסר היכולת להקליט 2 ערוצים במקביל, או לבצע פעולת הקלטה וצפיה בתוכן מוקלט אחר בו זמנית.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”