הצעה לסדר\יעול למפגשים עתידיים
-
Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
אני נמצא כאן בפורום כבר מספר שנים בעיקר כקורא.
נכחתי בכמה אירועים של האתר\יבואנים ותמיד היה לי כיף מהרמה הגבוהה והאיכות.
הדבר שחסר לי הוא הגיבוש בין חברי האתר. נכון שתמיד יש התגודדויות בין אנשים אבל הרבה פעמים זה בין חברים או גולשים ותיקים ופעמים רבות אני מרגיש שאני מגיע רק לחלק המקצועי של האירועים. אני יכול להעיד שאני רואה לא מעט אנשים כאלו מסביבי ולפעמים אני מתחיל בשיחה. אני לא איזה גלמוד שמחכה לחברה אבל הייתי שמח לראות יותר אינטראקציה בין ותיקים לחדשים.
אני אתן כמה דוגמאות מפורום אחר שאני חבר בו (אקווה) כדי להבהיר את הנקודה:
* בד"כ במפגשים לכולם יש תג שם + כינוי.
* חלק מהמפגשים נעשים בחסות האתר למטרת העשרה בבתים של חברים. אוספים כסף (הנחה לחברי האתר) לכיבוד קל ומדברים על התחום. כמובן שהמפגש קטן יותר וממוקד (מלוחים, צמחייה...)
לסיכום, אני מאוד אוהב את מה שנעשה כאן אבל מרגיש שהייתי רוצה להכיר יותר את הנפשות הפועלות.
אשמח לעזור בארגון ורעיונות אם אנשים נוספים חושבים כמוני.
אבי
נכחתי בכמה אירועים של האתר\יבואנים ותמיד היה לי כיף מהרמה הגבוהה והאיכות.
הדבר שחסר לי הוא הגיבוש בין חברי האתר. נכון שתמיד יש התגודדויות בין אנשים אבל הרבה פעמים זה בין חברים או גולשים ותיקים ופעמים רבות אני מרגיש שאני מגיע רק לחלק המקצועי של האירועים. אני יכול להעיד שאני רואה לא מעט אנשים כאלו מסביבי ולפעמים אני מתחיל בשיחה. אני לא איזה גלמוד שמחכה לחברה אבל הייתי שמח לראות יותר אינטראקציה בין ותיקים לחדשים.
אני אתן כמה דוגמאות מפורום אחר שאני חבר בו (אקווה) כדי להבהיר את הנקודה:
* בד"כ במפגשים לכולם יש תג שם + כינוי.
* חלק מהמפגשים נעשים בחסות האתר למטרת העשרה בבתים של חברים. אוספים כסף (הנחה לחברי האתר) לכיבוד קל ומדברים על התחום. כמובן שהמפגש קטן יותר וממוקד (מלוחים, צמחייה...)
לסיכום, אני מאוד אוהב את מה שנעשה כאן אבל מרגיש שהייתי רוצה להכיר יותר את הנפשות הפועלות.
אשמח לעזור בארגון ורעיונות אם אנשים נוספים חושבים כמוני.
אבי
הרעיון של תג הוא נחמד. אני הגעתי פעם ראשונה למפגש האחרון, ולא הכרתי אף אחד חוץ מאלה שישבו לידי בהקרנה ואיתם יצא לי לדבר בדרך הטבע... הרבה אנשים שאני והם כתבנו באותם שרשורים היו באותו מפגש, אבל לא ידעתי איך לזהות אותם, והיה לי מענין לדבר איתם גם פנים מול פנים ולא רק באופן וירטואלי...הרגשתי קצת נבוך להתחיל להציג עצמי בפני אנשים שהתגודדו ודיברו כמכרים ותיקים. לכן אולי הרעיון של תג יכול לעזור.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני מסכים לחלוטין, הבעיה היא הענות.
בהרבה אירועים קודמים שהייתי מרטין / עופר הביאו תגים, שחיכו בכניסה - ומעט מאוד אנשים הראו נכונות לכתוב שם / שם משתמש ולשים אותם על עצמם.
בהרבה אירועים קודמים שהייתי מרטין / עופר הביאו תגים, שחיכו בכניסה - ומעט מאוד אנשים הראו נכונות לכתוב שם / שם משתמש ולשים אותם על עצמם.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נושא התגיות:
כל פעם אנחנו מביאים מדבקות וטושים ואף אחד לא משתמש בהם.
נשבר לנו.....
נושא הגיבוש:
נושא חשוב. בעבר כשהיינו קטנים, היינו עושים דיי הרבה פעילויות כאלו (תציצו בקטגוריה של מפגשי מועדון באלבום התמונות) כמו, מפגשי קארטינג, אופניים, בבית של מישהו וכו'.
היום זה קצת מורכב. לאירוע יומולדת שהיו לנו שם כ-130 מקומות, אנשים הלכו מכות. מה נעשה במפגש קארטינג או בבית של מישהו שלא מעשי ליותר מ-15-20 איש?
אז זה קצת יותר מורכב היום והמשמעויות הם בעיקר מקום.
אנחנו כל הזמן מחפשים אישזהו מקום (אודיטוריום, מתנס וכו') שנוכל לקחת בעלויות נמוכות או אפילו בחסות למיליון רעיונות שיש לי.
אם מישהו מכיר מקום כזה, נשמח לשמוע.
כל פעם אנחנו מביאים מדבקות וטושים ואף אחד לא משתמש בהם.
נשבר לנו.....
נושא הגיבוש:
נושא חשוב. בעבר כשהיינו קטנים, היינו עושים דיי הרבה פעילויות כאלו (תציצו בקטגוריה של מפגשי מועדון באלבום התמונות) כמו, מפגשי קארטינג, אופניים, בבית של מישהו וכו'.
היום זה קצת מורכב. לאירוע יומולדת שהיו לנו שם כ-130 מקומות, אנשים הלכו מכות. מה נעשה במפגש קארטינג או בבית של מישהו שלא מעשי ליותר מ-15-20 איש?
אז זה קצת יותר מורכב היום והמשמעויות הם בעיקר מקום.
אנחנו כל הזמן מחפשים אישזהו מקום (אודיטוריום, מתנס וכו') שנוכל לקחת בעלויות נמוכות או אפילו בחסות למיליון רעיונות שיש לי.
אם מישהו מכיר מקום כזה, נשמח לשמוע.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין,
אם המפגש הוא אירועי חברתי - למה צריך אודיטוריום או מתנ"ס?
במזג אויר יפה, בהחלט אפשר לארגן מפגשים גם במקום פתוח ויותר חשוב - חינמי... (ראה כמה מפגשי קהילות שונים בהם הייתי בפארק הירקון, גן סאקר, הסחנה, גן המשולש בתל אביב (ליד רכבת מרכז) ועוד חורשות שונות בארץ).
במקרה כזה, כל מה שצריך לארגן זה כסאות / שולחנות גינה (משהו שלרובנו יש בבית), וגם זה לא תמיד אם בוחרים במקום בו יש את זה (לפחות חלקית) כמו בפארקים הלאומיים.
לא כל מפגש חייב לכלול טכנולוגיות, חשמל והשקות - בפרט אם המטרה היא יותר חברתית.
אם המפגש הוא אירועי חברתי - למה צריך אודיטוריום או מתנ"ס?
במזג אויר יפה, בהחלט אפשר לארגן מפגשים גם במקום פתוח ויותר חשוב - חינמי... (ראה כמה מפגשי קהילות שונים בהם הייתי בפארק הירקון, גן סאקר, הסחנה, גן המשולש בתל אביב (ליד רכבת מרכז) ועוד חורשות שונות בארץ).
במקרה כזה, כל מה שצריך לארגן זה כסאות / שולחנות גינה (משהו שלרובנו יש בבית), וגם זה לא תמיד אם בוחרים במקום בו יש את זה (לפחות חלקית) כמו בפארקים הלאומיים.
לא כל מפגש חייב לכלול טכנולוגיות, חשמל והשקות - בפרט אם המטרה היא יותר חברתית.
מרטין, הרי ידוע מראש מי האנשים שאושרו להגיע. האם במקום מדבקות וטושים שכל אחד צריך לכתוב, ואנשים גם אולי קצת עצלים ואולי גם לא רוצים לרשום שם מלא ולהסתובב עם זה, אתם יכולים מראש להכין מדבקות מודפסות ועליהן רק את הכינוי באתר? אולי אנשים לא יתנגדו לשים את זה על עצמם...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
לגבי התגים, כולנו אנשים בוגרים ואם תצא בקשה מאנשי האתר להרשם עם תג לטובת כולם אני בטוח שכולם יכבדו את זה.
נכון שעכשיו חורף אבל מה לגבי איזה "על האש" של חברי האתר? בטוח שיגיעו המון. איסוף כסף 20-30 ש"ח או כמה שצריך.
אני מוכן לעזור בארגון
סתם רעיון חביב שלא דורש מקום מוסדר.
נכון שעכשיו חורף אבל מה לגבי איזה "על האש" של חברי האתר? בטוח שיגיעו המון. איסוף כסף 20-30 ש"ח או כמה שצריך.
אני מוכן לעזור בארגון
סתם רעיון חביב שלא דורש מקום מוסדר.
72o
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Newboy,
אין לנו מנגנון אוטומאטי להדפסה של מדבקות כאלו, מה שאומר שזו עבודה ידנית וגם ככה לארגן ולסנן רשימות של מאות אנשים שנרשמים ומתוכן להוציא את הכמות הנדרשת זו עבודה סיזיפית.
התעסקות במדבקות הללו זה פשוט משהו שאין לנו את המשאבים בשבילו. אל תשכח שכולנו אנשים עובדים.....
Avi_h,
קיבלת. סע, המפתחות בפנים!
אין לנו מנגנון אוטומאטי להדפסה של מדבקות כאלו, מה שאומר שזו עבודה ידנית וגם ככה לארגן ולסנן רשימות של מאות אנשים שנרשמים ומתוכן להוציא את הכמות הנדרשת זו עבודה סיזיפית.
התעסקות במדבקות הללו זה פשוט משהו שאין לנו את המשאבים בשבילו. אל תשכח שכולנו אנשים עובדים.....
Avi_h,
קיבלת. סע, המפתחות בפנים!
מקובל מרטין. רעיון אחר, ואני מקווה שזה לא נשמע ילדותי...אולי בפתח כל מפגש, לפני שמגיעים לתכלס, כמו כאן ההרצאה של מיקי מיורוקום, תהיה קריאה של שמות האנשים או משהו דומה וכל אחד יקום ויזהה עצמו, או לפחות תציגו את אחראי הקטגוריות השונים לכל פורום ....הפורום הזה אולי היה בהתחלה משפחה קטנה אבל הוא גדל והולך, אני בטוח שזה משמח אותכם, אבל אז כבר פחות מכירים, בטח החברים החדשים, וברור שקצת האינטימיות הולכת לאיבוד.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73333
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
גם אני חושב שיש צורך בהדבקת שמות המשתמשים באתר - גם אני באירועים שהייתי הרגשתי במחסור של זה. אני מתנדב להדפיס מדבקות עם שמות באירוע הבא בו אשתתף ככה אנשים לא יצטרכו אפילו לרשום, מקובל? במקביל צריך למנות מישהו בכניסה שיקיד שכל מי שנכנס ידביק את המדבקה שהודפסה על מנת שנדע מי זה מי. זה גם אחלה דרך לסנן את כל מי שלא נרשם והגיע ללא הזמנה.