כאמור, מעוניין במסך LCD 37-42 בתקציב של עד 4.5K.
התקציב לא גמיש לצערי...
שימושים: הרבה PS3, קצת מחשב ומעט SD TV - בעיקר שידורי ספורט. אולי לקראת המונדיאל יחובר ממיר HD.
מרחק: < 3m~.
מיקום: סלון די מואר, למרות שניתן להחשיך במידת הצורך. בכל מקרה עדיפות למסך בציפוי מט.
הערות: יכולות רשת, USB, DVB-T פחות קריטיים עבורי. כמו רובנו - מעדיף מסך שמציג תמונה כמה שיותר טובה ב-SD, אבל גם עם מחסור ב-SCART אני מוכן לחיות...
בזמן האחרון אני עוקב באופן תדיר אחר ההמלצות בפורום, והיום התחלתי לראות מועמדים שמומלצים כאן בד"כ, בסניף של עולם הקולנוע בירושלים:
Panasonic 37S10 - דגם שמומלץ בד"כ בפורום. המסך הציג צבעים די נחמדים, אך פירוט אפסי בשחורים - לדעתי בגלל חוסר הכיול.
Samsung 37B530 - עוד דגם שמומלץ כאן די הרבה. לא הצליח להתמודד כלל עם שידורי SD. בנוסף, צברתי לא מעט שעות צפייה בדגם זה אצל בת משפחה, והיו זליגות אור לא זניחות...
Sharp 42A66 - דגם 'ייחודי' לרשת הזו, די חדש ונטול ביקורות. פירוט טוב בשחורים ב-HD, הציג צבעים 'אמיתיים' ולא זרחניים מדי. לא התעלה ב-SD, למרות שנתקלתי בעבר בדגמים ישנים של שארפ שהציגו SD באופן סביר+, כך שאני אופטימי...
LG שונים עד 4.5K - הציגו תמונה שלא אהבתי עם צבעים זועקים מדי. כשלו עוד יותר מכולן ב-SD. בלי קשר, אציין שהדגמים היקרים יותר (~7K) של LG נראו ממש-ממש טוב.
Philips - נותנים תמורה טובה לכסף ואמורים להתאים, אבל יש לי רתיעה די מבוססת מהחברה הזו - למעט מכונות הגילוח שלהם, מעולם לא היה בידי מכשיר שלהם שלא התקלקל. יש בהם משהו לא אמין משום-מה. חבל שהם לא יפנים
במהלך הזמן הקרוב אני מתכנן לבדוק את ה-Sony 37S5600, וה-Samsung 40B550.
בקיצור,
מבין הדגמים שצויינו, מי לדעתכם המתאים לי ביותר? האם מישהו התנסה עם רשת 'עולם הקולנוע'? ועוד אחת חשובה - מה אתם אומרים על המסך של Sharp?
מתנצל על החפירה, אבל מסך לא קונים כל יום ובשביל זה אתם פה
מודה מראש לכל העוזרים...