רשימת האפיקים/התדרים (בכל רחבי הארץ) שמשדרים רדיו ב- DVB-T
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
שמועות שהרשות השניה התחילה לשדר תחנות רדיו לקליטה ב- DVB-T .
יש אזורים בארץ שטוענים שאין אצלהם תחנות רדיו.
הנכם מוזמנים לכתוב איזור מגורים + תוכנה או ממיר בשימוש + תדר מדוייק + רשימת התחנות שנקלטות בתדר (או לפחות כמות התחנות)
תוצאות שלי :
משדר מגבעתיים, תחנת רדיו אחת שנקראת R20, משודרת בתדר 514MHZ (אפיק UHF-26), גם ב- Total Media, וגם בממיר קונקה.
בממיר של הקונקה צריך ללחוץ בשלט על הכפתור הייעודי של ה- RADIO. בקונקה ניתן לעשות סריקה ידנית ספציפית לתדר הזה, או סריקה מלאה שמוחקת הכל ומחפשת בכל תחום התדרים.
תחנה R20 = רדיו חדשות ערוץ 10 (מיועד לתחנות הרדיו האזורי). ממש מכינים לקראת השידור החי.
יש אזורים בארץ שטוענים שאין אצלהם תחנות רדיו.
הנכם מוזמנים לכתוב איזור מגורים + תוכנה או ממיר בשימוש + תדר מדוייק + רשימת התחנות שנקלטות בתדר (או לפחות כמות התחנות)
תוצאות שלי :
משדר מגבעתיים, תחנת רדיו אחת שנקראת R20, משודרת בתדר 514MHZ (אפיק UHF-26), גם ב- Total Media, וגם בממיר קונקה.
בממיר של הקונקה צריך ללחוץ בשלט על הכפתור הייעודי של ה- RADIO. בקונקה ניתן לעשות סריקה ידנית ספציפית לתדר הזה, או סריקה מלאה שמוחקת הכל ומחפשת בכל תחום התדרים.
תחנה R20 = רדיו חדשות ערוץ 10 (מיועד לתחנות הרדיו האזורי). ממש מכינים לקראת השידור החי.
נערך לאחרונה על ידי dvb-acavish ב 01/01/2010 15:09, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

בת"א יש כאמור בינתיים רק תחנת רדיו אחת, אבל בכל מקרה שמתי לב שצריך לחכות כמה שניות עד שזה "תופס", עד שיש שמיעה, לפחות 6 שניות, שזה הרבה.rn23 כתב:חיפוש תחנות חדש ב-Media Center הניב 20 תחנות חדשות, שמהן אחת משדרת אודיו. ב-TotalMedia אין כלום....
- mokagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
בירושלים עד אתמול היה ערוץ רדיו אחד ששידר את מבזקי חדשות ערוץ 10 כל שעה וביניהם הודעה בלופ.
החל מאתמול יש שלושים ערוצי רדיו שכולם משדרים מוזיקה קלאסית (אותו השידור).
גם לקונקה 980 שלי לוקח כמה שניות להתחיל להשמיע את הסאונד.
החל מאתמול יש שלושים ערוצי רדיו שכולם משדרים מוזיקה קלאסית (אותו השידור).
גם לקונקה 980 שלי לוקח כמה שניות להתחיל להשמיע את הסאונד.
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

עידכון.
במשדר של תושבי המרכז (אפיק 26 UHF) יש כעת כ- 30 תחנות, כולן משדרות את אותו CD ב- LOOP חוזר של מוזיקה קלאסית.
תחנת הרדיו של "חדשות 10" לא נמצאת.
במשדר של תושבי המרכז (אפיק 26 UHF) יש כעת כ- 30 תחנות, כולן משדרות את אותו CD ב- LOOP חוזר של מוזיקה קלאסית.
תחנת הרדיו של "חדשות 10" לא נמצאת.
מחזק, אני מפ"ת ויש לי כ-30 תחנות שהן בעצם אותה תחנת רדיו שמשדרת מוזיקה קלאסית, חמשת הערוצים משודרים כרגיל.dvb-acavish כתב:עידכון.
תחנת הרדיו של "חדשות 10" לא נמצאת....
אם אני גר בפתח תקווה ויש לי קליטה מעולה עם מקלט USB של APEX, אז מהיכן אני מקבל את השידור? ירושלים או קרוב יותר?
-
dvb-acavish
- חבר ותיק

כן, הם משדרים 30 תחנות, ובכולן אותו דיסק של מוזיקה קלאסית ב- LOOP חוזר. זה כמו "הכנה למזגן"... חבל רק שהורידו את הרדיו של חדשות 10.מחזק, אני מפ"ת ויש לי כ-30 תחנות שהן בעצם אותה תחנת רדיו שמשדרת מוזיקה קלאסית, חמשת הערוצים משודרים כרגיל.
אם אני גר בפתח תקווה ויש לי קליטה מעולה עם מקלט USB של APEX, אז מהיכן אני מקבל את השידור? ירושלים או קרוב יותר?...
לגבי הקליטה, לדעתי אתה מקבל את הקליטה מירושלים. אבל זה לא משנה, מה שיותר חזק הוא זה שנקלט. בעבר הם היו כותבים את שם המשדר, כך יכולת לדעת באיזה משדר אתה משתמש, כיום הם סתם קוראים לזה Rashut2, או משהו כזה...
גבעת זאב UHF26 514 קולט 5 ערוצי TV ו30 רדיו
לא ממש בדקתי את מה הרדיו משדר,
כמו כן אני מכוון את האנטנה לכיוון מבשרת ציון הבנתי שיש שם משדר באיתנים אז הולך לי טוב,
בקרוב אצרף את התמונה + הוראות הכנה של האנטנה שבניתי (כי בגבעת זאב אין קליטה אז הייתי צריך להיות קצת מקורי
)
לא ממש בדקתי את מה הרדיו משדר,
כמו כן אני מכוון את האנטנה לכיוון מבשרת ציון הבנתי שיש שם משדר באיתנים אז הולך לי טוב,
בקרוב אצרף את התמונה + הוראות הכנה של האנטנה שבניתי (כי בגבעת זאב אין קליטה אז הייתי צריך להיות קצת מקורי