המלצה לסט קומפוננט 6.5"

אודיו, וידאו, מולטימדיה, SPL, EMMA, ניווט, מידע מבוסס מיקום וכל גאדג'ט לרכב.
שלח תגובה
eliranab פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

מחפש סט קומפוננט סביב המחיר של 400 ש"ח יש משהו ששווה לקנות?
הסט מחובר למגבר.

תודה מראש לכל המשיבים...

talcohen
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה #2 

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=HE
סט מצויין יש עליו תגובות מצויינות ב10 לחודש אני כנראה קונה אותו

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2509
שם מלא: שלומי גכט
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 201 פעמים

שליחה #3 

talcohen כתב:http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=HE
סט מצויין יש עליו תגובות מצויינות ב10 לחודש אני כנראה קונה אותו
...
טוב אני מצטער לומר את ההיפך אבל זה כמובן עניין של טעם,

הקומפוננטים האלה, לדעתי גרועים, אני התקנתי אותם בעבר והם נשמעו זוועה צורמים, ומאוד לא מדוייקים,

הטוויטר שלהם היה צעקני והוופר נתן באסים ללא פרופורצייה, כל כיול שניסיתי ונוסה ע"י איש מקצוע רציני מאוד בתחום לא עזרו

גם עבודה במגבר על HIGH PASS

בסוף עברתי לקומפוננטים של JBL ה 6508 GTO והם מדהימים ומדויקים להפליא!! ושידרגו את הסאוונד באוטו בצורה שלא ניתן לתאר והם במחיר שפוי!

כמה דברים שחשוב שתדע לגבי המורל,

א. המגנט שלהם מאחור ענק - והוופר מאוד מגושם - ועלול להיתקע בחלון בחלק מהרכבים וזה ניתן לפיתרון ע"י התקנת מסגרת מרחיקה.
ב. הרמקולים מאוד מאוד לא נצילים מה שאומר שחובה מגבר כדי לדחוף אותם, וללא מגבר הם לא יזוזו.
ג. אני ממליץ לך לשמוע אותם לפני שתרכוש!!

שוב זאת דעתי על סמך נסיון שהיה לי איתם, כמובן שזכותו של כל אחד לחלוק עליי ולחשוב אחרת.

NikoAkulov
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8

שליחה #4 

gechts ידידי, דיברת שטויות אם הקופוננטים של JBL מדויקים אני עגבנייה.

ה PULSE, או ה דגם החדש שלהם TEMPO, דגם מאוד טוב ומומלץ בתקציבים נמוכים, במידה ויש לך כסף לדחוף עוד קצת, יש לך את הדוטק MK2.
לא חושב שיש סיבה בכלל לרכוש קומפוננט ללא מגבר.
חוץ מזה, היה לי באוטו TEMPO הרמקול נשמע טוב מאוד שהוא מוגבר בצורה בריאה עם מגבר נורמלי כנראה שהלכת לכוון מערכת אצל אנשים שלא יודעים להתקין או לכוון.
ובכלל כל רמקול מומלץ להתקין על טבעות.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

NikoAkulov כתב:gechts ידידי, דיברת שטויות אם הקופוננטים של JBL מדויקים אני עגבנייה.

ה PULSE, או ה דגם החדש שלהם TEMPO, דגם מאוד טוב ומומלץ בתקציבים נמוכים, במידה ויש לך כסף לדחוף עוד קצת, יש לך את הדוטק MK2.
לא חושב שיש סיבה בכלל לרכוש קומפוננט ללא מגבר.
חוץ מזה, היה לי באוטו TEMPO הרמקול נשמע טוב מאוד שהוא מוגבר בצורה בריאה עם מגבר נורמלי כנראה שהלכת לכוון מערכת אצל אנשים שלא יודעים להתקין או לכוון.
ובכלל כל רמקול מומלץ להתקין על טבעות.
...
טוב, אין את הרצון לרדת לביטויים דוגמת אלו שאתה השתמשת, אבל, זאת דעתי ואני עומד מאחוריה,

כנראה שלפי התיאור שלך אתה "עגבניית שרי", ועכשיו ברצינות. (אם כי אמשיך לפי התיאורים שלך!)

אתה עושה סלט כאשר משווה בין הרמקולים של ה PULSE ובין ה TEMPO והדוטק,

מדובר בסדרות אחרות לחלוטין וב LEVEL אחר, כאשר ה PULSE הם רמקולים נחותים ובעיתיים לדחיפה,

ה JBL שאני דיברתי עליהם נצילים יותר, וקלים יותר לדחיפה, ומסוגלים לעבוד יפה מאוד גם בלי מגבר,

לידיעתך, רדיו דיסק של פיוניר עם הגברת MOSFET מסוגל לעבוד בצורה הרמונית ומדהימה עם ה JBL.

ה PULSE, כל כך לא נצילים שחייבים מגבר כדי לעבוד, ואין חובה לעבוד עם קומפוננטים רק עם מגבר, נכון שזה עדיף אבל

לא חובה, אני בתור אחד שהיה לו את שני הסטים האלה ה-PULSE ו JBL אהבתי את ה JBL באופן משמעותי, הם היו

פתוחים יותר ועם גבוהים טובים יותר, זאת דעתי, ועמדתי,

וכמי שהשקיע למעלה מ 50000 שקל על המערכת הביתית בה

משולבים מגברים של ROTEL ורמקולים של B&W מסידרה 8 יש לי קצת רפרנס בסאוונד, אבל כך בחשבון שזה עניין של טעם

ה PULSE טובים רק בדבר אחד (לטעמי) לעשות רעש ובומים לכל השכונה, תשמע מוזיקה ווקאלית עם ה PULSE ואח"כ עם

ה JBL, ותשמע את הההבדל.

אגב היום עברתי לסט של FOCAL והוא נשמע מצוין, ודומה מאוד ל JBL (אם כי חד ובהיר יותר).

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #6 

NikoAkulov צורת הדיבור (או יותר נכון כתיבה) שלך מאוד לא ראויה!
אתה יכול לחלוק על דעותיהם של משתמשים אחרים אבל יש צורה ודרך,
ולכתוב שהם מדברים שטויות זו לא דרך!
בטח ובטח לא אם אתה משתמש חדש שצבר 2 הודעות שנרשם לאתר לפני 5 שעות.

טיפ קטן לחיים: תלמד את הסביבה שאתה נמצא בה, תבין את הלך הרוחות ואז תגיב בהתאם לכך.
של כל דבר עם 4 גלגלים!

romaeric
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

gechts קודם כל אני לא מסכים איתך . PULSE וTEMPO אפשר להגיד אותם קומפוננטים . יש להם אותו וופר , טויטר של TEMPO משודרג אבל קרוס שלו פחות טוב. אם אתה נותן דוגמה של DOTECH אתה אמור לדעת שבלי איטום בדלתות הוא לא יתן תמורה לכסף שלו. ה JBLים לא מגיעים לרמה של PULSE ולא רק מגיעים הם אפילו לא מתקרבים לשם. הדעה אישית שלי שלא שמעת אף פעם PULSE עם הגברה בריאה וטובה . קומפוננט מצוין שיכול לעבד גם עם מגבר וגם עם הגברה פנימית של רדיו דיסק.

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

romaeric כתב:gechts קודם כל אני לא מסכים איתך . PULSE וTEMPO אפשר להגיד אותם קומפוננטים . יש להם אותו וופר , טויטר של TEMPO משודרג אבל קרוס שלו פחות טוב. אם אתה נותן דוגמה של DOTECH אתה אמור לדעת שבלי איטום בדלתות הוא לא יתן תמורה לכסף שלו. ה JBLים לא מגיעים לרמה של PULSE ולא רק מגיעים הם אפילו לא מתקרבים לשם. הדעה אישית שלי שלא שמעת אף פעם PULSE עם הגברה בריאה וטובה . קומפוננט מצוין שיכול לעבד גם עם מגבר וגם עם הגברה פנימית של רדיו דיסק.
...
טוב, היות ואין לי כוח לחזור לוויכוח הטיפשי הזה, כמה דברים יש לי לומר לך, ידידי היקר.

א. כנראה שה TEMPO וה PULSE אינם אותם רמקולים, וכנראה שמורל.. לא בנתה שני סטים שונים כשהיא מוכרת את אותו הדבר, אם הטוויטר שונה, כידוע לך, הנושא משנה לחלוטין את אופי הצליל - ל ח ל ו ט י ן!!!!!!!!!!!!!!!!!

ב. דבר שני, מעבר לטוויטר, גם הקרוסים שונים, וכל הסט מכויל בצורה שונה.

ג. אני לא זוכר שישבנו יחד אצלי ברכב, כאשר ידעת מה יש לי ומה אין, היה לי מגבר מפלצתי ואיכותי של חברת CUTTING EDGE, שחובר ל MOREL, כך שההגברה הייתה בריאה, טובה, ומצויינת!! ועדיין לאחר כיול סופר-מקצועי, של מספר אנשי מקצוע, ביניהם, אחד המתקינים הראשיים שעובד בדלק מוטורס (יבואן מאזדה ופורד), לא ניתן היה להגיע לצליל איכותי ומדויק
אלא סתם צליל עמום, לא נקי מלא מלא מלא באס, וחוסר דיוק נוראי - אז אל תקבע בשבילי עם מה ואיך עבדתי, לא מסכים עם דעתי, זכותך, אבל כבד את דעתם של אחרים!

ד. אצלי ולטעמי, לאחר החלפת ה PULSE הנוראים ב JBL, הצליל השתפר פלאים!! וזה היה לטעמי, ולנושא האטימות
כל רמקול ולא רק ה DOTEK צריך להיות מותקן בצורה איכותית, בצורה מקצועית, למניעת תדרי רזוננס ולרעשי לוואי, אתה חושב שה JBL לא מתקרבים ואני חושב בדיוק את ההיפך, זכותך וזכותי.

ה. בד"כ אנשים עם 2 ורבע הודעות אני מברך על כניסתם לפורום, היות ואתה נכנסת ויש לך 2 ורבע הודעות וכבר החלטת לתקוף, כראה שאין צורך בהודעת WELCOME!

:@ :@ :@ :@ :@

romaeric
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

כנראה אני לא ישאר הרבה בפורום הזה . תשאל עם אני יודע משהו בתחום. ואם הקריטריון ידע בשבילך זה כמות ההודעות של : תתחדש או מזל טוב אז אתה טועה. תמשיכו לעתוב ולדבר שטויות ולהתראות לכם

gechts
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

אף אחד לא רצה להבריח אותך, קבל ביקורת בהבנה, ותישאר הרווח יהיה כולו שלך!

שליחה #10 

romaeric כתב:כנראה אני לא ישאר הרבה בפורום הזה . תשאל עם אני יודע משהו בתחום. ואם הקריטריון ידע בשבילך זה כמות ההודעות של : תתחדש או מזל טוב אז אתה טועה. תמשיכו לעתוב ולדבר שטויות ולהתראות לכם
...
קודם כל אתה יודע ההודעה שלך הייתה תוקפנית ולמרות זאת, אין בכוונתי להבריח אותך!,

אבל ויש אבל גדול, הגישה שלך הייתה שרק דעתך קובעת ושאני כהגדרתך - טועה,

למרות שאני מזכיר לך שאנחנו בפורום, מה שאומר שכל אחד נותן את דעתו, וביחד מקבלים מכלול של הודעות,

וגם אם לא מסכימים האחד עם השני על אותו דבר, פשוט מציגים טענות, וישנה דרך לעשות את זה.

אין לי כוונה להתנגח איתך, אבל אם אתה פה, תכבד את האחרים ואחרים יכבדו אותך.

תקרא שוב את ההודעה שכתבת, ותבין שהייתה סיבה טובה לתגובה שלי כלפיך.

אין קשר וגם אני לא קישרתי בין הידע שלך לכמות ההודעות שלך,

אבל! לכתוב מעט הודעות (כלומר אינך משתמש פעיל באתר)

ומייד לכתוב הודעה - תוקפנית, זה לא נראה טוב! ומאוד לא מכובד

בכל מקרה, תעשה מה שטוב לך, הפורום הזה מעולה ויכול לתרום לך המון,

אני ממליץ לך להישאר כאן כי תרוויח ותעשיר את הידע שלך בתחומי עניין רבים כאן,

אבל כמו שאמרו חברינו, "נא להתנהג בהתאם"

שיהיה לך אחלה סופ"ש - וקבל ביקורת בהבנה, ותבין שאף אחד לא רוצה להבריח אותך, ותהנה מהאתר הזה

שלומי.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #11 

בסוף עברתי לקומפוננטים של JBL ה 6508 GTO והם מדהימים ומדויקים להפליא!! ושידרגו את הסאוונד באוטו בצורה שלא ניתן לתאר והם במחיר שפוי!
...

שמעתי את הסט הזה ולדעתי הוא נשמע מעולה בכל אספקט ומחירו שפוי בהחלט. מאוד מומלץ (Y)

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #12 

טוב , רק עכשיו יצא לי לראות את התרד הזה , אז כמה דברים שאני יודע :
1 - בקארספורום כמעט כול החברה הרציניים שם היו מעדיפים פולס ע"פ JBL . אם פולס נשמע לך גרוע , זה בגלל שהמתקין שלך לא יודע לעבוד . וזה שהוא עובד אצל היבואן לא אומר שהוא יודע להתקין מערכות
2 - ללא שום קשר לטעם אישי , יש דברים שצריך לדעת , הקונצנזוס הוא שמורל רכים ופוקאל קשים , הJBL הוא באיזור , כך שלומר דווקה על מורל שהם צורמים , זה או קומפוננט תקול , או מתקין שהרס לך אותו ואח"כ ניסה לחפות על עצמו
3 - אם אתה רוצה קומפוננט שנמצא בינהם והוא קל לדחיפה כדאי לבדוק את המגנאט , הם מאוד מעולים מנסיון אישי
4 - תמיד כדאי לעשות בניה מעץ לכול קומפוננט שאתה שם ברכב , זה הדבר הראשון
4 - דוטק ודומיו יהנו גם מבניה של פוד מפיבר
בהצלחה בהמשך הדיון הפורה

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #13 

truejoker כתב:3 - אם אתה רוצה קומפוננט שנמצא בינהם והוא קל לדחיפה כדאי לבדוק את המגנאט , הם מאוד מעולים מנסיון אישי
...
המגנט גרועים, מנסיון אישי. היו אצלי שבועיים ברכב ולא יכולתי לסבול אותם.
החלפתי בסט הכי מתקדם של מק-אודיו (לדעתי הקרוסים ועוד כמה מרכיבים שלהם נלקחו מ FOCAL)
מאוד מרוצה, בהירים וחזקים, מיד מעולה, טויטר חזק ומדוייק שאינו צורם.
מאוד מומלצים.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #14 

טוב , על זה נאמר על טעם וריח .... :lol:
אבל לא לסבול אותם :o יש להם מיד מעולה לענ"ד וגבוהים טובים שלא צורחים , והם עובדים היטב בחלל הדלת . אז או שמשהו בהתקנה שלך היה גרוע או משהו אחר כי הזכרון שלי מהם היה מאוד חיובי

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #15 

truejoker כתב:טוב , על זה נאמר על טעם וריח .... :lol:
אבל לא לסבול אותם :o יש להם מיד מעולה לענ"ד וגבוהים טובים שלא צורחים , והם עובדים היטב בחלל הדלת . אז או שמשהו בהתקנה שלך היה גרוע או משהו אחר כי הזכרון שלי מהם היה מאוד חיובי
...
בכל מקרה, המק-אודיו האלו בליגה אחרת....

שלח תגובה

חזור אל “Infotainment - מולטימדיה וגאדג'טים לרכב”